Skúsenosti s tabletkami Forfemina

janulla86
28. apr 2015

ahojte dievčatá, teraz som postrehla v telke reklamu na tabletky Forfemina, vraj odbúravajú vodu v tele,pomáhajú pri boji s celulitídou a pod. nemáte s nimi niektorá skúsenosť? pomáhajú? neni to len "reklamný blaf"? ďakujem 😉

sabi1212
28. apr 2015

to by aj mna zaujimalo...skade sa tu vzali?Su to hormonalne tabletky?

denae
1. máj 2015

Výživový doplnok, bylinný prípravok s mineráliou.

Pomáha pri odstraňovaní prebytočnej vody z tela
Podporuje detoxikáciu organizmu
Bráni vzniku opuchov dolných končatín

Existuje mnoho dôvodov na zadržiavanie vody v tele. Väčšina z nich je spojená s nevyváženou stravou, vysokým obsahom soli, hormonálnymi poruchami, užívaním antikoncepcie a nedostatkom pohybu.
Forfemina obsahuje rastlinné extrakty, ktoré prospievajú močovým cestám a podporujú vylučovaciu funkciu obličiek. Iba zdravý vylučovací systém a obličky sú schopné odstrániť prebytočnú vodu z tela a tiež odstrániť toxické látky vznikajúce pri látkovej výmene v organizme. Taktiež napomáha posilňovaniu pohybového aparátu, pričom telesný pohyb zlepšuje prekrvenie organizmu a bráni zadržiavaniu vody v tele.
Zloženie

1 kapsula obsahuje (500 mg):

Brusnicový prášok

80 mg

Extrakt z pŕhľavy

50 mg

Jablčný ocot (prášok)

50 mg

Zinok

12 mg (120 % RVH*)

Toto som vygooglila, zloženie sa mi celkom pozdáva, tak to skúsim. Zatiaľ len toľko, skúsenosť podám ďalej tak o mesiac 🙂 🙂

janulla86
autor
1. máj 2015

tak sa budem tešiť na dalšiu odpoveď... 😉

sisja
1. máj 2015

Tiež som dnes po tom pátrala a tu sú nejaké recenzie http://doplnky-stravy.heureka.cz/forfemina-prip...

jendralka
11. máj 2015

@sabi1212 hormonalne niesu
@janulla86 ja ich beriem, mam problem so stitnou a z toho opuchy clenkov a palcov na rukach - na toto mi to pomaha - nie je to sice celkom bez opuchov, ale rozdiel je viditelny 🙂

denae
11. máj 2015

@jendralka a prosím ťa, kde si ich zohnala? V lekárňach ich ešte nemajú. Objednala som si ich teda z Naturproduktu, tak dúfam, že mi prídu.

jendralka
11. máj 2015

@denae ja som kupovala u nas v lekarni uz minuly mesiac

denisa91
11. máj 2015

Ahojte kolko stoji vyrobok?Dakujem

jendralka
11. máj 2015

@denisa91 oj, netusim, na skatulke nemam cenovku :-/ balenie je na 30 dni

denae
11. máj 2015

@denisa91 pri kúpe cez net stojí jedno balenie 5,75 €, v lekárňach neviem, to sa dozviem v stredu - mám objednané 2 balenia.

registrovat
13. máj 2015

@denae dostanate ich kupit v kazdej lekarni stoji to 7,30e

denae
13. máj 2015

@registrovat v každej nie, u nás ich buď vôbec nemali alebo už boli úplne vypredané - a to mám tri lekárne skoro nakope. Ale v jednej mi ich objednali a dnes som si už bola po ne. Tak už mám 🙂 a stáli ma 7,05 € za balenie.

rejocka
15. máj 2015

ahojte,pomáhajú tie tabletky?nemá to nejaké nežiadúce účinky?ďakujem 🙂

denae
15. máj 2015

@rejocka záleží na tom, čo od nich kto očakáva. Ja som ich kúpila preto, že mi v priebehu dňa opúchajú nohy a aj celé telo z dôvodu zadržiavanej vody a už na obed som sa cítila ako megero. Beriem ich tretí deň a...nechcem to zakríknuť, ale mám pocit, že som o polovicu ľahšia, nohy sa mi skoro vôbec nenalievajú a celkovo sa cítim omnoho lepšie. Keďže obsahujú brusnice, pŕhľavu, jablčný ocot a zinok (zloženie som písala -viď príspevok vyššie), nemyslím si, že by mohli mať vedľajšie účinky - skôr naopak, jedine, ak by bol niekto vyslovene alergický na nejakú konkrétnu zložku.

michaelakarasy
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lusindada
18. máj 2015

@denisa91 Ja som ich kupila v lekarni za 7,55 e 30 kapsul

registrovat
18. máj 2015

Uzivam to 4 dni a zatial ziadne zmeny

denae
18. máj 2015

@registrovat a čo od nich očakávate vy?

blue_eyes
18. máj 2015

Mam sedavu robotu...a trombozu...kombinacia jak svina...tiez nad nimi rozmyslam...strava nic moc a 8-10hodin denne za pc

registrovat
19. máj 2015

@denae kupovala som si ich len kvoli tomu ze mi velmi opuchaju nohy od kolien dolu mam stojatu pracu tak po 8 hodinach ich mam jak balony no este sa nic nedeje pijem ich a nevidim zmeny

denae
19. máj 2015

@registrovat mne tiež opúchali nohy, mám sedavú robotu a už hneď ráno som cítila, ako sa mi "nalievajú" nohy a na obed som ich už mala ako kláty, pomaly problém narovnať. Aj nohavice sa mi v priebehu dňa stále zmenšovali 🙂 Je pravda, že pitný režim mi nič nehovoril, často som si spomenula, že by som mala niečo aj vypiť až niekedy večer. Beriem ich už týždeň a už si sledujem aj pitný režim. Je pravda, že chodím častejšie na vecko, čo hneď to doplním ďalšími tekutinami, ale ten výsledok mi za to stojí. Vždy, keď som sa predtým postavila na váhu ráno a večer, večer som mala aj o 2 kg viac. Teraz, vďaka odídenej zadržiavanej vode, moja váha klesla cca o 2 kg celkovo a mám skoro rovnakú ráno aj večer. Nie je to, samozrejme, zas tak, že by všetko prešlo úplne na 100%, no to som ani neočakávala. Popravde, neočakávala som žiadnu zmenu, pretože už som vyskúšala kadečo a nič sa neudialo. Toto ma naozaj milo prekvapilo. Takže moja skúsenosť je takáto 🙂 🙂 🙂

rejocka
19. máj 2015

aj ja som si ich kúpila a beriem ich tretí deň a musím povedať,že som spokojná,cítim sa lepšie,lahšie🙂 a s tým pitným režimom aj ja si ho teraz viac sledujem🙂teším sa🙂

cinnamon111
19. máj 2015

Ja ich mám asi 5 dní, stáli 5,70 eur , menej mi opúchajú nohy. Zatiaľ som spokojná.

jarkahamarka
19. máj 2015

Baby všetky tu píšete o opuchnutých nohách.Mne nepuchnú,ale mám na stehnách celulitídu.Myslíte,že by mi to pomohlo?

swetyty
19. máj 2015

@jarkahamarka presne toto som chcela napisať aj ja 😀 tiež mam celu na stehnach tak neviem či ideme do toho? 🙂

denae
19. máj 2015

@jarkahamarka
@swetyty
no, baby, keby ste videli tú moju celu... 🙂 😀 ale nejako sa mi zdá, že odchodom tej vody, sa to malilinko vyhladilo. Ale na to nestačia len tie tabletky, treba im pomôcť 😀 ...teda veľa piť, sem-tam si zacvičiť a upraviť stravu. Bez toho sú tie tabletky na dve veci...

swetyty
19. máj 2015

@denae je mi jasne že nebudem len tlačiť tabletky a papať všeličo možne sedieť na zadku a že to samo prejde, ale ak si môžem pomôcť tak prečo nie 😀 ako dlho ich berieš?

denae
19. máj 2015

@swetyty týždeň 🙂 ale som poctivá vo všetkom - v pitnom režime, pohybe aj strave. Len neviem, ako dlho mi toto odhodlanie vydrží 😀

jarkahamarka
19. máj 2015

@denae Prosím Ťa a ako sa to užíva.To jedno balenie stačí na mesiac?Čiže 1 tabletka denne,či viac?

swetyty
19. máj 2015

@denae no odhodlanie a peva vôla je moja slabšia stranka, no uvidim....