ahojte dievčatá, teraz som postrehla v telke reklamu na tabletky Forfemina, vraj odbúravajú vodu v tele,pomáhajú pri boji s celulitídou a pod. nemáte s nimi niektorá skúsenosť? pomáhajú? neni to len "reklamný blaf"? ďakujem 😉
Výživový doplnok, bylinný prípravok s mineráliou.
Pomáha pri odstraňovaní prebytočnej vody z tela
Podporuje detoxikáciu organizmu
Bráni vzniku opuchov dolných končatín
Existuje mnoho dôvodov na zadržiavanie vody v tele. Väčšina z nich je spojená s nevyváženou stravou, vysokým obsahom soli, hormonálnymi poruchami, užívaním antikoncepcie a nedostatkom pohybu.
Forfemina obsahuje rastlinné extrakty, ktoré prospievajú močovým cestám a podporujú vylučovaciu funkciu obličiek. Iba zdravý vylučovací systém a obličky sú schopné odstrániť prebytočnú vodu z tela a tiež odstrániť toxické látky vznikajúce pri látkovej výmene v organizme. Taktiež napomáha posilňovaniu pohybového aparátu, pričom telesný pohyb zlepšuje prekrvenie organizmu a bráni zadržiavaniu vody v tele.
Zloženie
1 kapsula obsahuje (500 mg):
Brusnicový prášok
80 mg
Extrakt z pŕhľavy
50 mg
Jablčný ocot (prášok)
50 mg
Zinok
12 mg (120 % RVH*)
Toto som vygooglila, zloženie sa mi celkom pozdáva, tak to skúsim. Zatiaľ len toľko, skúsenosť podám ďalej tak o mesiac 🙂 🙂
tak sa budem tešiť na dalšiu odpoveď... 😉
Tiež som dnes po tom pátrala a tu sú nejaké recenzie http://doplnky-stravy.heureka.cz/forfemina-prip...
Ahojte kolko stoji vyrobok?Dakujem
@denae dostanate ich kupit v kazdej lekarni stoji to 7,30e
@registrovat v každej nie, u nás ich buď vôbec nemali alebo už boli úplne vypredané - a to mám tri lekárne skoro nakope. Ale v jednej mi ich objednali a dnes som si už bola po ne. Tak už mám 🙂 a stáli ma 7,05 € za balenie.
ahojte,pomáhajú tie tabletky?nemá to nejaké nežiadúce účinky?ďakujem 🙂
@rejocka záleží na tom, čo od nich kto očakáva. Ja som ich kúpila preto, že mi v priebehu dňa opúchajú nohy a aj celé telo z dôvodu zadržiavanej vody a už na obed som sa cítila ako megero. Beriem ich tretí deň a...nechcem to zakríknuť, ale mám pocit, že som o polovicu ľahšia, nohy sa mi skoro vôbec nenalievajú a celkovo sa cítim omnoho lepšie. Keďže obsahujú brusnice, pŕhľavu, jablčný ocot a zinok (zloženie som písala -viď príspevok vyššie), nemyslím si, že by mohli mať vedľajšie účinky - skôr naopak, jedine, ak by bol niekto vyslovene alergický na nejakú konkrétnu zložku.
Uzivam to 4 dni a zatial ziadne zmeny
@registrovat a čo od nich očakávate vy?
Mam sedavu robotu...a trombozu...kombinacia jak svina...tiez nad nimi rozmyslam...strava nic moc a 8-10hodin denne za pc
@denae kupovala som si ich len kvoli tomu ze mi velmi opuchaju nohy od kolien dolu mam stojatu pracu tak po 8 hodinach ich mam jak balony no este sa nic nedeje pijem ich a nevidim zmeny
@registrovat mne tiež opúchali nohy, mám sedavú robotu a už hneď ráno som cítila, ako sa mi "nalievajú" nohy a na obed som ich už mala ako kláty, pomaly problém narovnať. Aj nohavice sa mi v priebehu dňa stále zmenšovali 🙂 Je pravda, že pitný režim mi nič nehovoril, často som si spomenula, že by som mala niečo aj vypiť až niekedy večer. Beriem ich už týždeň a už si sledujem aj pitný režim. Je pravda, že chodím častejšie na vecko, čo hneď to doplním ďalšími tekutinami, ale ten výsledok mi za to stojí. Vždy, keď som sa predtým postavila na váhu ráno a večer, večer som mala aj o 2 kg viac. Teraz, vďaka odídenej zadržiavanej vode, moja váha klesla cca o 2 kg celkovo a mám skoro rovnakú ráno aj večer. Nie je to, samozrejme, zas tak, že by všetko prešlo úplne na 100%, no to som ani neočakávala. Popravde, neočakávala som žiadnu zmenu, pretože už som vyskúšala kadečo a nič sa neudialo. Toto ma naozaj milo prekvapilo. Takže moja skúsenosť je takáto 🙂 🙂 🙂
aj ja som si ich kúpila a beriem ich tretí deň a musím povedať,že som spokojná,cítim sa lepšie,lahšie🙂 a s tým pitným režimom aj ja si ho teraz viac sledujem🙂teším sa🙂
Ja ich mám asi 5 dní, stáli 5,70 eur , menej mi opúchajú nohy. Zatiaľ som spokojná.
Baby všetky tu píšete o opuchnutých nohách.Mne nepuchnú,ale mám na stehnách celulitídu.Myslíte,že by mi to pomohlo?
@jarkahamarka presne toto som chcela napisať aj ja 😀 tiež mam celu na stehnach tak neviem či ideme do toho? 🙂
@jarkahamarka
@swetyty
no, baby, keby ste videli tú moju celu... 🙂 😀 ale nejako sa mi zdá, že odchodom tej vody, sa to malilinko vyhladilo. Ale na to nestačia len tie tabletky, treba im pomôcť 😀 ...teda veľa piť, sem-tam si zacvičiť a upraviť stravu. Bez toho sú tie tabletky na dve veci...
@denae Prosím Ťa a ako sa to užíva.To jedno balenie stačí na mesiac?Čiže 1 tabletka denne,či viac?
to by aj mna zaujimalo...skade sa tu vzali?Su to hormonalne tabletky?