Ahoj baby máte skúsenosti s mamacore ? Pomohlo to niekomu ? Ja som totiž 3 mesiace po cisárskom a brucho mám otrasné ako v 5 mesiaci fakt nejde nič dole už ma to začína stvat, kilá stále stoja tak ako bolo po pôrode strava je zmenená
Ale čo som chcela zaregistrovala som sa tam mám 7 dní zdarma a rozmýšľam si zaplatiť aj tých 70 ale neviem či sa to oplatí ďakujem ❤️
@diamond007 mám aj to ale no cvičenia na diastazu bieda tam sú už skôr také čo neskôr kým sa mi nedá toto dokopy
@mon1806 treba sa pozriet na stravu komplexne. Co sa chudnutia tyka, staci mierny kaloricky deficit a vobec nemusis jest len zeleninu, ovocie a kase. Telo uklada do zasoby (do tukov) aj ked jes prilis malo, lebo sa citi ohrozene. Pri chudnuti mozes jest pokojne aj pecivo. Strava by mala byt pestra a vyvazena, a pri chudnuti je dolezity aj dostatocny prijem bielkovin, ktore v zelenine, ovoci a kasi velmi nie su. Sama som upravou stravy rok po porode schudla 18kg za 6 mesiacov a teraz to ucim aj svoje klientky. Nafuknute brucho moze byt sposobene aj nadmernou konzumaciou ovocia a zeleniny vo forme stiav alebo napr. nepravidelnym jedenim, ... Tych faktorov moze byt viac
@mon1806 ahoj, ja som si cvicenie s mamacore zakupila k narodkam, ze uz pre seba cosi zacnem robit😄 som 11mesiacov od porodu cisarskym rezom..vsetko ok, len to brucho🙉mam diastazu..Cvicim ale este len 2 tyzdne, tak tiez som zvedava na vysledky. Zatial kupu nelutujem. Cvicim 20min denne, vzdy vecer, mne to tak vyhovuje a ked uz som si to zaplatila, cvicim poctivo😊 tieto 2 tyzdne boli skor take nenarocne dychove cvicenia, pomaly by mali pribudat narocnejsie cviky. Vsetko je super vysvetlene, ja som spokojna😊
Ja cvičím 4 deň dnes a vidím ako začalo bruško pracovať aj som ho mala úplne mŕtve sú to klasické dychové cvičenia čiže určite bruchu neublizim, dnes som bola na kontrole po 3 mesiacoch od pôrodu a všetko je ok povedala doktorka že môžem cvičiť normálne a tam nie sú silové cviky len dychové tak poriadne začnem cvičiť až od 5 -6 mesiaca
@mon1806 no, hej, ale tak su to Cesi... A inak k tej strave, dufam ze chapes ze ajked schudnes tak brucho ti neodide. Lebo to mas asi diastazu alebo minimalne ochabnute svalstvo. To len akoze vystriham ta :D ... A inak, ja som skoro spravila to ze som napisala tu jednej zene ci mi neda heslo k tomu uctu na mamacore ze by sme sli financne na polovicu ale nakoniec som sa bala ze ma okradne :D neuvazovala si nad tym ist na polku s niekym?
@llull ja by som šla na polku ak sa to da 😁 ale to uz asi nieje aktuálne čo🥹
@biankamaria22 ja by som do toho sla na polku ak mas este zaujem 🙂
@mon1806 ja som si to zaplatila po prvom porode, tiez som mala diastazu, poctivo som cvicila snad kazdy den a na zaciatku sa mi zdalo, ze to vobec nefunguje, bola som z toho zufala. Trvalo vyse mesiaca, snad aj dva a zrazu pozeram, ze brucho mizne. Fakt to chce trpezlivost a poctivo cvicit. Chystam sa znovu po 2. dietati ale pri 2 detoch uz tolko casu nebude na cvicenie tak asi to bude trvat pekne dlho ale hadam to znovu zaberie
Baby ja som cakala ma jednu kocku, ale neozvala sa, takze som to nakoniec nekupila, tak mozeme ist aj 1/3
Ahojte ma niekto chut sa pripojit ku mne na polovicu? Mam akciovu cenu 172€ cize 86€ kazda.. Janka
@anilla30 ja mám záujem ak je to ešte aktuálne
@anilla30 @zuzankaz156 @zarea @mia257 zložte sa vy 5 🙂 my už sme zložené aby to nebolo podozrivé ;)
aj ja mám záujem. Pridal by sa ku mne niekto? Alebo sa môžem k niekomu pridať?
@anilla30 @zuzankaz156 @zarea @mia257 dohodli ste sa ? Viem sa pridať k niektorej, či nejakej skupinke? Veľmi by som to potrebovala. Ďakujem.
@mon1806 neviem čo je mamacore ale skús Fitshaker