Prosím ktorá používate kalorické tabuľky? Potrebujem pomoc s nastavením aplikácie. Viem, že tu je skupina, len potrebujem krátku a rýchlu odpoveď. Kalorický príjem vám aplikácia vypočítala sama alebo treba doplniť? Vďaka 😊
@natalienka12 ja tam mám niečo zle nastavené, lebo raz mi ukazuje hodnotu 1500 a raz 5068 a je to stále v rovnakej jednotke KJ. Pri váhe 66 kg môže byť správne 5068?
@erika2821 daj sem screen pokúsim sa ti pomôcť, režim máš nastavený?
ako jednotku si nastav kalórie ale môžeš aj KJ ak ti to lepšie vyhovuje, ale v kaloriach sa lepšie počíta
@natalienka12 teraz mi to zmenilo na 1210 keď som nastavila kcal
režim máš aký?
Nemôžeš mať denný príjem nižší ako bazal..
@erika2821 nastav si prijem podla Jozef Toth kalkulacky na nete - zohladnuje aj aktivitu. Nasledne si v KT vypni aktivity.
Ja na nich ficim uz dost dlho a pomocou nich som schudla 32kg
@erika2821 odporúčam prečítať si o tom viac a nastaviť podľa nejakých overených kalkulačiek. Na nete ich má mnobo trénerov. Kaloricke tabuľky to podľa mojej skúsenosti nevypočítajú dobre. A lepšie sa.ti bude v kaloriach orientovat, to si prestav. A co si pisala prijem 1200 je hrozne nizky🙃. Drzim palce! S tabulkami mam super skusenost pri chudnuti, len to chce vela trpezlivosti.
@natalienka12, ja mam tiez problem,resp.teraz som si vsimla, ze mi tabulky kazdy den davaju ine hodnoty vseykych nutricnych hodnot. Napr. Tuky mam. Nadtavene na 41 g denne a ono mi to niekedy da aj na 65,75,. Myslela som si, ze mi paramete ostavaju podla nastavenia rovnake. Biete mi v tomto poradit prosím? Vopred dakujem
@erika2821 vypočíta ti to samé