Pomohli vám kalorické tabuľky schudnúť?

19. sep 2024

Ahojte, pomohli vám schudnúť kalorické tabuľky? Dali sme si s kolegyňou výzvu schudnúť. Ja mám 94 kg a cieľ som si dala 60kg a tabuľky mi napísali pri nastavovaní že cieľ dosiahnem 8.janura ale tomu neverím to je rýchlo. Kolegyna má 92 kg a jej dalo cieľ na február. Ona si dala 70kg cieľ. Ak dodržím hodnoty makra a všetko tak to ozaj funguje a je možné dať dole 34kilo do januára???? Mne to príde nezmysel možno tak za rok a pol si viem predstaviť ten cieľ. Ako často sa mám potom vážiť? A ako často prepísať novú váhu do tabuliek? Vďaka moc mám to prvý krát. Hlavne má zaujíma že koľko a za aký čas ste dali dole baby? Diky moc

marianarem
19. sep 2024

Ano schudla som pomocou toho, ale takych 5-6kg za tri mesiace, co je podla mna zdravsie. Zacinala som ale z vahy 65kg. V tvojom pripade to asi pojde rychlejsie aj pri umiernenom tempe, ale teda tamten odhad mi pride naozaj z cesty.

maxxim
19. sep 2024

Ahoj, no nezmysel to byť až taký nemusí byť, za predpokladu ak by si bola ochotná všetko dodržat plus tvoj výdaj ....
Ale poviem ti tak. Ja to odskúšane mám no ak na konci ciela spomalíš, tak váha sa ti časom vráti
...
Treba sa pri výsledku stále udržovať, a nelenosiť😊..pravidlo najdoležitejšie je nekúpiš, nemáš , nezožerieš😁😁😁 drzím palce

autor
19. sep 2024

@marianarem aj mne príde odhad zlý preto som sa na neho ani nenamotivovala 😀 tak vyskúšam že ako to pôjde ďakujem

duppka13
19. sep 2024

Daj si mensi ciel a ked ho splnis daj si novy. S takymto cielom to nevydrzis, bude sa ti zdat prilis vzdialeny. Ano do januara 34kg asi neschudnes. Kaloricke tabulky su super a nie je dovod preco by nemali fungovat ked mas vyssi vydaj ako prijem. Schudla som od porodu 26 kil ale trvalo mi to dva roky, aj kvoli stitnej zlaze tak nie som reprezentativny priklad.

autor
19. sep 2024

@maxxim si zlatý ďakujem máš pravdu úplne 😀😀😀 nekúpim nezozeriem ... Dnes som chipsy dala susede a aj čokolády nech dá deťom tak sa potešila

maxxim
19. sep 2024

@duppka13 každé kilo smerom dole je reprezentatívne pre daného človeka...si super..😊

autor
19. sep 2024

@duppka13 ale aj za dva roky super podľa mňa aspoň to išlo zdravo a koža neostala? Ako často si sa vazila aby ti znižovalo príjem ?

maxxim
19. sep 2024

Vedel by som ti o tom povedať xxx slov...a ak to naozaj myslíš vážne tak zo pár rád by som ti rád dal

autor
19. sep 2024

@maxxim tak môžeš aj ostatné si rady prečítajú však my ženy bojujeme s tými faldami a zadkami, je náš dosť takých no

maxxim
19. sep 2024

Faldy a zadky" to by som tak nespecifikoval😊😊😊 ale najskôr by som sa teba takto spýtal...
Aká bola tvoja postava počas tích 15 stich až 30 rokov?
Nerád by som urazil ak máš menej než 30😊😊😊

autor
19. sep 2024

@maxxim mám 35 a do 25 som mala 50 kg výška 160cm. Potom deti, práca z domu, koláčiky, vypekanie, muž stále vypraza syry a rezne a hej aj on by mal dať dole... My sme sa pomaly za tých 10r vyžrali doslova. Našťastie deti máme chudé...

duppka13
19. sep 2024

Nezostala mi ziadna koza nikde, aj ked teda brucho po porode uz nebude nikdy take ako predtym. Mam este stale viac kil ako ty. Vazila som sa najprv kazdy den cely mesiac aby som vedela ako sa mi hybe vaha aj vramci cyklu, potom raz za tyzden a vysledky v case pms a menstruacie som nebrala so uvahy.
Ak s tabulkami len zacinas tak daj si tyzden dva tri len take ze si budes zapisovat co jes a sama uvidis aky mas prijem lebo aj ja som si myslela ze ved som dnes skoro nic nejedla ale pravda bola inde. Taky banan ma pomaly viac kalorii ako cokolada. Trochu ryze si das na tanier a uz mas poldenny limit. Takze kup si aj vahu na jedlo a poctivo si vaz a zapisuj. Potom uz budes vediet casom kolko cca si mozes nalozit na tanier.

autor
19. sep 2024

@duppka13 jasne váhu mám aj na potraviny... No u nás je problém skôr to že mekač, kfc, burger king, zákusky, milkshake a podobná zloba. Muž povedal že ak dám dole s tými tabuľkami tak ide do toho aj on lebo kondička 0 bodov a nechcem byť blba ale ani na ten sex už není taká chuť ako kedysi

maxxim
19. sep 2024

@duppka13 súhlasím z tebou, pretože človek, ktorý je vo vyššej váhe zje omnoho viac ako chudý... a ide o to aby jedol množstvo na ktoré je zvyknutý, akurát vo svojej podobe ( prospešnej ) pre mnozstvo kalorií...

maxxim
19. sep 2024

Ak chceš, môžeš mi napisať správu, a ja ti skúsim vypracovať plan na 1 týžden a uvidíš či to bude pre teba cesta

duppka13
19. sep 2024

Snad ta nikto nenuti to nezdrave jedlo jest, tvoje telo tvoja volba. Muz nech si vyjeda co chce a ty si zodpovedna sama za seba. Aj v mcd sa da dat namiesto burgru wrap s kuracim grilovanym, namiesto hranoliek salat a namiesto limonady kava bez cukru. Ano aj ja by som si dala mcdonald 😀 ale nestoji mi to za tu chvilku potesenia a predstavu ze budem musiet chodit 5-7km pesi (behat nemozem) aby som mala vydaj. Takze muz tvoj nech kysne ked chce a ty sa nakopni a rob to sama pre seba. Viem o com hovorim, ja mam rovnakeho muza.

autor
19. sep 2024

@maxxim radšej zostanem inkognito ak sa nenahneváš, ale ďakujem vážim si to

maxxim
19. sep 2024

Ok, v poriadku rozumiem ti....nemám sa prečo hnevat😊...
Myslel som to v dobrom, pretože ak by som tu napísal všetko to čo tebe zamýslal som tak by ma tu zjedli😊😊😊

autor
19. sep 2024

@duppka13 ale však mu práveže hocikedy spolu ideme ale našťastie je zlatý a teraz povedal že má bude podporovať a ak tie tabuľky budú okej že aj on do toho pôjde. Dokonca navrhol, že deti tri krát do týždňa babke a môžeme ísť do fitka však aj on by rád dal dole ale stále sme proste sa tvárili, že všetko je fajn hoci nie je

maxxim
19. sep 2024

Fitko je zbytočná volba ak je človek na začiatku..

duppka13
19. sep 2024

Ano aj moj by rad schudol ale potom si na veceru da bravcove koleno a cele ho sam zje a este je oduty ze ja nechcem. Alebo celu pizzu. To je aj o navykoch.
Suhlasim s tym prispevkom predomnou, cvicit zatial nezacinaj. Ja som necvicila vobec, iba chodza a neskor nejaky pilates, teraz je popularna aj wall joga ale ja som to cvicila kvoli chrbtu.

autor
19. sep 2024

@maxxim mne tam vyhovuje veslovaci trenažér, chodievala som po pôrode, tam som aj zhodila ale potom prišlo druhé dieťa a korona a kilá išli hore a hore... Inak ja bežné spravím 10tisic a viac krokov za deň, aj dnes s dcérkou sme boli a 13tisic krokov pochopila aj malá aj ja. zase nie som úplne taká že sedím ale proste potrebujem zaradiť aj pohyb preto zvažujeme to fitko

autor
19. sep 2024

@duppka13 kedy je vhodné cvičiť? Hlavne má motivuje to, že xxl vymením za menšie lebo ťažko sa kupujú takéto veľkosti

duppka13
19. sep 2024

Najprv sa ustal v strave. Lebo ides do toho hura 120% a za mesiac ta to prestane bavit. Moj nazor. Mozno odbornik povie inak

autor
19. sep 2024

@duppka13 asi máš pravdu, skúsim tu stravu upraviť aby som jedlo dala na tie kalórie na začiatok... Viem že to bude masaker ale urobím maximum pre to aby sa to podarilo

duppka13
19. sep 2024

Praveze to vobec nebude masaker, neboj. Aj cokoladu si das, aj na co budes mat chut, ked si to dobre vyskladas. Mne pomohli aj proteinove vyrobky, napriklad v lidli co predavaju jogurty proteinove, tvarohy proteinove, ma to malo kalorii len pozor na cukor. Ale kazdy sme individualny a nie som vyzivovy poradca tak ti tu nechcem davat konkretne rady. Ale nemusis sa toho bat, pojde to. Drzim palce.

rozculena
19. sep 2024

toto prestaň jesť a pôjdú kilá dolu.......kamarátka prestala jesť iba čokoládu,ostatné všetko jedla ako predtým a za pár mesiacov 9 kilo dolu

januska2
19. sep 2024

Ano ja som dala 20kg za pol roka poctivo som dodržiavala

elenajezova
20. sep 2024

Ja som išla zo 70 kg a 57 kg od februára do júna. Takže dá sa to.

lucijalucy
20. sep 2024

Ja aktuálne 3 kg dole za mesiac. Pomaličky ale isto. Všetko sa dá pekne vyskladať, jem pravidelne takže nemám šancu byť hladná. Držím palce 🤞🏼