Ahojte ženy. Zaujimalo by ma či ste niektora,použivala zoštihľujuce kremy a ak ano ake a či vam to aspoň trocha pomohlo.
dik pozrerala som ale ja myslim aj ine kremy 🙂
1.aky krem
2.ako dlho ste ho použivali
3.a ako ste spokojne s vysledkom
tak ja pred tehu som pouzivala temperance termo sliming gel,ked som sa natrela normalne 😀 som citila ako mi hori koza,tak asi pomahal...bola som so svojou figurov spokojna 😀 ziadna ceulitida a kila tak akurat...ale v tehu je zakazany,teraz mam 20kil navyse ☹ ale uz sa tesim ked sa po porode znova zacnem mazat
ja tomu veľmi neverím-krém zázrak nedokáže-treba sa kontrolovať v jedle a veľa sa pohybovať....smola... 😖 ale česť výnimkám,ktorým to pomôže 😉
Ahoj. Ja som kedysi používala krém z avonu na celulitídu a on mal aj podporovať úbytok tuku. Tak som sa natierala poctivo a aj sa merala a naozaj mi pomáhal, lebo okrem toho som nič nerobila. 2 cm v páse išlo dolu.
neverim ze by pomohli 150kg babe zhodit tych 100kg navyse na to budu asi ine triky a aj tak asi viacej pomoze pohyb+cielene cviky+spravna zivotosprava+ten krem k tomu ako ceresnicka na torte - v takej kombinacii aj ta 150kg babena moze vidiet ze to s nou nieco robi - inak si myslim ze je to zbytocne vyhadzovanie penazi 😵 😵
@adelinka7 jeeej pozeram ze to som pisala v roku 2009 😀 😀 😀 ale stale ten krem pouzivam,2x denne a potom tyzden pauza...a musim povedat ze fakt pomaha a hlavne na spevnienie a strie a ceulitidu.pocas tehu som nabrala okolo 24kil a teraz je vsetko prec dokonca mam menej kil ako pred otehotnenim ,ale to bude aj tym zhonom okolo maleho...tu je link ja som tam zaregistrovana a oblednavam si sama pouzivam aj to mydlo ale malo to len ked mi pride na rozum 😅
http://www.temperance.sk/index.php?o=5&k=81
...ja si myslím, že žiadny krém nezoštíhľuje a určite nevie odburať tuk. Jediná možnosť je upraviť si stravu a cvičiť. Krém ti pomôže možno len na úpravu vzhľadu kože, aby nebola suchá, nepraskala sa, ale hydratovala a bola pružná...ono to treba spojiť všetko a dostaví sa aj výsledok. 🙂
Ja som maniak a vyskúšala som fakt všetko od obyčajných- Vichy, Elancyl, Eucerin, Nivea... až po Dior, Lancome, Clarins, Biotherm, Shiseido- proti celulitíde, na spevnenie, zoštíhlenie, ale samotné zázraky nerobia!!! Aj tie teromomodelačné je vždy lepšie spojiť s nejakou masážou- vacupress alebo lymfa, rollen...To je môj názor, nikomu ho nenútim. 😉
ked som bola tehu tak som pouzivala krem proti striam od Bepanthenu, super hydratuje pokozku, vobec mi nepraskala a prestala ma svrbiet kedze nebola taka napata
Ahojte chcela by som sa spytat ci oskusal niekto slim excelle ak ano prosim podrobnosti ako to ucinkovalo dakujem vopred 😉 🙂
Nie nepomáhajú. Všetky prípravky "na chudnutie" sú len reklamným ťahom na ľudí, ktorí tomu chcú veriť. Jediné čo pomáha je "nežrať a cvičiť". 😉 🙂
Ahoj. Tiež by som chcela skúsiť slim excelle ale neviem či funguje. Poradí niekdo prosím? 😅 🙂
Evittam mas to odskusane osobne?
Ne ale skusit treba ked nezabere asppn vratia peniaze
Sak nejem skoro nic uz asi pol roka a nezabera 😖
@archang3l NO....bohuzial.....80% je strava....potom nejaky ten pohyb......a hlavne trpezlivost....a to je vlastna skusenost....
Nuz oskusala som ten krem a podla mna trosku funguje heh
Ahoj baby, ja síce nechcem schudnúť, ale snažím sa udržiavať si nejako postavu. V strave sa nejako zvlášť neobmedzujem, 2x do týždňa cvičím nejaké posilovacie cviky a pomedzi to skáčem na švihadle. Chcela by som si ale nejako pokožku spevniť, lebo po pôrode mám to brucho také mľandravé. Myslíte, že nejakými krémikmi by som si pomohla? Používam len obyčajné spevňujúce mlieko Nivea..
@archang3l písala si, že si skúsila krém slim excelle, prosím napísala by si mi na email kristina.krisakova@gmail.com či to pomáha?
@archang3l písala si, že si skúsila krém slim excelle, prosím napísala by si mi na email kristina.krisakova@gmail.com či to pomáha?
@kristina120 ahoj aj mne prosim napis ci pomohlo aka bola prva reakcia n'a telo kolko sa ti podarilo schudnut a za aky cas dakujem minka215@azet.sk
nepomaha to, nekupujte to
je to somarina a len zbytocne miniete peniaze
viac k tomu nieje co dodat 😉 😉
metisa má pravdu, pokud chcete zhubnout, musíte obětovat něco víc než peníze - z vlastní zkušenosti (za 5 měsíců mám dole přes 20 kilo) doporučuji upravit jídelníček a přidat aspoň trochu pohybu. Pokud chcete vědět víc, jak s jídelníčkem, koukněte se na blog idnes a najděte si můj poslední článek Můj život s nadváhou. Není to žádná reklama, tohle je skutečnost. Bez nemilosrdného ničení, bez hladu, krásně hubnu. Jediné, co musím překonávat, je moje mlsná, a ani to není tak zlé, když vidím, jak jdou ty kila dolů. Je mi 46 let, nikdy jsem nebyla štíhlá, minimálně nadváhu jsem měla vždycky....vlezla jsem sem ze zvědavosti kvůli recenzím na nějaký ten zeštíhlující krém...jestli by to třeba nezrychlilo stávající proces, ale vybodnu se na to...byly by to jenom vyhozené peníze.
Ahojte, kočky 🙂
cvičeniu sa venujem už veľmi dlho 🙂 a na svojom fitness blogu sa delím o kopec rád a nápadov na zmenu k zdravšiemu životnému štýlu či motivácii cvičiť. Možno Vám niečo z toho pomôže. Prípadne sa ozvite, rada Vám poradím... s cvičením, s jedálničkom, s akýmkoľvek problémom 🙂 http://pinkironlady.sk/
@kristina120 ahoj prosimta pomohol ti slim excel na chudnute naozaj to funguje ?? Alebo si len utahuju z ludí ďakujem 🙂
pozri
https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...