Ako viem že nemám po 2 týždňoch čakať zázraky ale aby som nemala ani kg dole ?. :( tabuľky dodržiavam poctivo všetko vážim atď..
@ssimusska ani CM
A vážis aj olej na panvici,hrnci?Toto dosť klame keď dávaš od oka.Podla mna dosť záleží aj z akej váhy ideš.
Malo info, z akej vahy ides, kolko mas nastavemy prijem, kolko mas bazal a kolko mas vydaj?
@banalu mám nastavený malo aktívny režim denne mám tak 8000 krokov plus 3.kear do týždňta a chodím na hodinu do fitka vyrátali mi tabuľky cca 1800kcal prijať váha 101lg
@pracujucazienka vážim
A kolko proteinu prijimas?
@banalu 125g
Autorka keď chceš nápis mi správu, v tejto oblasti sa venujem, môžem ti pomôcť ak chceš
A nie je to malo ak mas aj silove cvicenia?
Ono ženské telo je podľa mna komplikovane..záleží od toho či máš ovulaciu,menštruáciu vtedy to vie spraviť rozdiel vo váhe aj dve kila..ono záleží aj ako cvicis aj silovo tak nestrácaš svaly iba tuk a to na váhe moc nespozorujes..keby si cvičila kardio tak schudnes rýchlo z váhy ale stratíš aj svaly..ja byt tebou by som sa teraz nevazila často iba každý týždeň a potom si spravila z toho mesačný priemer
Na tu váhu máš malo bielkovin, ja mam o 30kg menej a skoro toľko isto bielkovin. Skus si to dat nastaviť niekym, kto sa do toho vyzna
@pracujucazienka skúsim vďaka..
Podľa mňa máš nastavené zle tabuľky, skús si to dar niekomu pozrieť 1800 kcal pri tvojej váhe a silovom cvičení je málo
Napis akú máš výšku,zamestnanie,a vek a pozrieme ti to koľko máš prijať kcal..
@pracujucazienka mne tabuľky píšu cca 1200 kcal čo v pohode dorziavam. Nie som ani hladná,vláknina trošku pokulhava tak 80 percent čo by som mala prijať ale ostatné tak na 90-95. Ok 💯 percent nemám asi v ničom uznávam 😅
@mizoko ak máš 1200 kcal tak máš cca 52 kg nie?kolko chceš ešte schudnúť?
Ahoj, ak nejde váha dole tak tvoj výdaj energie je rovnaký aký príjemeš v strave , si u udržiavacej fáze skúsila by som dal menej kalórií a viac bielkovín ja mám 65kg a 140g bielkovín mám na deň
@pracujucazienka mám 152cm,40 rokov a 58 kg. Vážiť by som mala cca 48-50 kg
@ssimusska ked napisala anonymne nebude pisat ani tebe
Zapisuješ dobre? Skôr by som sa sústredila na ubudnuté cm než kg takto na začiatku.