Novoročná fit výzva Fitshaker, Fitlavia verzus Supershape

zazrak1991
3. jan 2025

Ahojte ,rada by som začala cvičiť podľa videí a našla som 3 novoročné programy . Pred pár rokmi som bola vo výzve s fitshakerom a bolo to super ale teraz som našla novoročné programy aj u fitlavie a supershape. Ak máte skúsenosť ,viete tieto 3 porovnať ? Ktoré cvičenia sú najlepšie , zvládnuteľné aj začiatočníkom. Ktoré vám vyhovovalo ? Ďakujem 💪

luciaruz
3. jan 2025

Ja cvicim TripleF. Female fyzio fit na facebooku. Za stvrt roka dole z brucha 10 centimetrov. Je to zamerané na fyzio, vnutorne svaly.

jaja391112
3. jan 2025

@zazrak1991 ahoj, zo supershape nemám skúsenosť, ale s Fitlaviou a fitshakerom mám.
Fitshaker má 5 videí do týždňa, nemusíš pridávať vlastné kardio a dve vzdelávacie videá, ale to asi vieš, keď si s nimi cvičila 🙂
Fitlavia ma väčšinou nejaké 3-4 tréningy do týždňa (ak cvičis s Marosom) + beh (alebo iné kardio, ja cvičím doma kardio na orbitreku), vzdelávacie videá denne.
Mna bavili oba programy, ale tento rok idem na výzvu s Fitlaviou 🙂 majú mať dokonca 5 druhov programu pre začiatočníkov, pokročilých, pre nestihacov (15minutove treningy) a ešte nejaké.

jaja391112
3. jan 2025

@zazrak1991 ešte doplním, že ak ideš dodržiavat aj jedálniček, tak za mňa má Fitlavia omnoho lepší.
Mňa na fitshakeri odrádzalo časom to, že mi niektorí tréneri nevyhovovali a tak som menila cvičenia a chcela by som dodržiavať plán ako je.

smiling89
3. jan 2025

@jaja391112 prosim ta, ktore z tych 2 ti prislo narocnejsie/efektivnejsie? S Fitshaker cvicim uz treti rok, s prestavkami len ked som chora, efekt nic moc. Teraz zvazujem tieto 2 vyzvy. Su videa vo Fitlavii zamerane jeden den na ruky, druhy na nohy alebo je to vzdy celotelove? Dakujem.

jaja391112
3. jan 2025

@smiling89 s Fitlaviou som cvičila krátko, potom som otehotnela, takže neviem posúdiť zatiaľ nejaké výsledky, až teraz začínam s nimi znova 🙂
Neviem ako bude poskladaná táto výzva, ale doposiaľ to boli vždy skôr celotelove tréningy.

zazrak1991
autor
3. jan 2025

@jaja391112 ďakujem pekne ,tak asi vyskúšam tu fitlaviu 🙂 mne tiež na fitshakeri niektoré cvičenia vôbec nevyhovovali a jedálniček som tiež nešla podľa nich . Po pravde na začiatok by mi stačilo aj menej cvičení týždenne 😁 keď som ja cvičila s fitshakerom tak sa cvičilo 6x do týždňa a len nedeľa pauza a pre mňa to bolo miestami hrozne náročné a keď som vynechala mala som samozrejme výčitky ...takže vyskúšam zmenu

viky_21
Včera o 20:09

@zazrak1991 ak sa môžem pripojiť k diskusií 😅 mňa by len zaujímalo ci k týmto online cvičeniam treba aj nejaké extra "náradie" :D chcem tiež skúsiť fitlaviu ale nemám doma na cvičenie žiadne cinky, gumy a podobne :D

jaja391112
Dnes o 08:38

@viky_21 namiesto činiek sa daju použiť aj fľaše s vodou 🙂 ale ano, používajú sa činky aj gumy, ale dajú sa tie cviky robiť aj bez toho.

sense
Dnes o 08:41

Supershape nepoznám, a fitlavia sa mi páčila viac ako fitshaker

sense
Dnes o 08:42

@viky_21 stačia ti fľaše s vodou na zaciatok