Neviem schudnúť

laurinka2023
23. feb 2023

Ahojte baby neviem ani prečo to tu píšem možno som fakt trápna, ale neviem schudnúť rozum vždy šepká uz nejec sladké hýb sa viacej dodržuj jedálniček viacej ovocia zeleniny.. Ľudia 3dni to napr. Do držím ale potom zase musim siahnuť po sladkom už neviem fakt čo s tým ? Stále si vravím, že už budem cvičiť obmedzim sladkosti ale neviem to proste vydržať cítim sa fakt zle ide jar leto a ja s mojou výškou 161cm a 65kg😭😭😭 viem, že leto je zle vždy sa chcem obliecť ináč ale moje brucho ma nepusti.. 😪

zmrzlinka2021
23. feb 2023

@laurinka2023 a prečo kupuješ sladkosti?

laurinka2023
autor
23. feb 2023

@zmrzlinka2021 no po pravde kupujem dcérke a keď uz vydim neviem odolať 😪

deti95060810
23. feb 2023

nekupuj vôbec.... ušetríš.
skús si dať kalorické tabuľky. môj manž. keď videl ako tam nabehujú kalórie čo zjedol tak si dobre rozmyslel či si dá vôbec nejakú sladkosť...

monillia
23. feb 2023

@laurinka2023 nemáš vyvážený jedálniček (málo biekovin) preto nevieš sladkému odolat. Skús kalorické tabuľky, je to otravne, ale je to cesta. Obcas sa tam dá aj maškrta prepašovat

missviolet
23. feb 2023

kaloricke tabulky, vela proteínu a vlakniny. a dovolit si sj sladke ale v miere - aby si sa zmestila fo svojho deficitu. ja mam -27kg a sladke mam skoro kazdy den - ale namiesto 10 ferrero rocher ako kedysi di dam dve a koniec

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
barborachors
23. feb 2023

@laurinka2023 bud budes jest sladkosti a budes mat vahu aku mas, alebo ich jest nebudes a schudnes. Nic menej nic viac. Teda neviem ako casto ich jes ale ak na kila a stale tak sa potom necuduj.... Sladke sa da nahradit latteckom alebo ovocie, ked uz.

tenerifka
23. feb 2023

@laurinka2023 nemas zakladne znalosti ohladne nutricne vyvazeneho stravovania, a urcite o mnohych inych veciach takisto. Na zaciatok by bolo dobre nastudovat si nieco o tom, o com je zivot a zakladne fungovanie.
Ak kupujes dcere sladkosti preto, lebo si myslis, ze jej tym robis dobre a ze jej treba, tak ti tu nikto nijako nepomoze....

zuzubb007
23. feb 2023

@zuzana9415 vahu v poriadku, mne to pride dost aj na mojich 177? Ty mas kolko? Ked sa raz clovek citi tucnejsi je to krasne, ze si prizna 🙂 a chce daco robit

tanyag
23. feb 2023

Ja som chuť sladkým nahrádzala ovocím...hlavne ananás, ten je dosť sladký a jablkami...chodila som cvičiť každý deň len pol hodinku a schudla som za rok cez 30kg...samozrejme som nejedla žiadne vysmážané jedlá a hlavne nie fast foody, váha pekne išla dole...ale na to treba mat pevnú vôlu a nie po 3 dňoch sa vrátiť do starých koľají...hlavne ak máš dieťa, skús odolať a nedojedávaj po dieťati...viem, že veľa rodičov to robí, ja napr. to vyhodím...áno je to mrhanie jedlom a aj peniazmi, ale keď človek chce schudnúť, ináč sa nedá...

vroni
23. feb 2023

@zuzana9415 , no, pri 161cm je 65 už cezhraničná váha. Áno, nie je tučná, je to len hranicna nadváha, ale dať dolu aspoň dve, tri kilá by asi bolo fajn. Asi trosku zapojiť pohyb a sladkosti obmedziť. Ziadnu krutu diétu, ktorú i tak nedodrží, len tvrdo povedat, ze sladkosť len jednu, malú a ideálne nie večer pred telkou, trochu viac pohybu a je vymaľované.

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vroni
23. feb 2023

@zuzana9415, to je sice fakt, ale ona sa chce páčiť sebe. Nemyslím si, že by sa mala pustiť do ťažkej diety a brutálneho kardia, aby bola "krasna" v očiach iných, len trosku sa pohnúť, aby bola krásna vo svojich očiach.

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vroni
23. feb 2023

@zuzana9415, to nie je celkom tak. Keď mi vadí, že mám veľký zadok, je jednoduchsie pár kíl schudnúť ako chodiť na terapie, aby som samu seba presvedčila, že je moj veľký zadok krásny. Iste, keď mám 180 cm a 100 kíl a snívam, ze budem vyzerať ako Kylie Minogue, tak mam problém. Ale keď mi vadí len drobná nedokonalosť, ktoru viem pomerne bezbolestne odstrániť ako v tomto prípade, načo sa mám presviedcat, ze mojich pár kíl navyše je vlastne super? A take dosiahnutie čo aj drobného cieľa tiez so sebavedomím a sebahodnotou urobí divy.

laurinka2023
autor
23. feb 2023

@vroni ano suhlasim pretože som toho názoru že žena bi sa mala starať o seba v každom veku aby mala sama zo seba dobrý pocit.. Preto ma to trapi.. Niesom ten fyp ženy čo ma kila naviac a tvári sa že je krásna nie ja som optimista keď s niečím Niesom spokojná tak ma to trápi

monillia
23. feb 2023

@vroni naviac aj zdravotný aspekt keď budem jesť to čo mi chutí a užívať si života v danej sebalaske tak so viem zarobiť na celkom fajn zdr.problémy

monillia
23. feb 2023

@laurinka2023 možno robíš chybu v tom ,že to chceš robiť radikalne a keď spravíš prvú chybu tak ta to demotivuje. Necvic pokiaľ nie si namotivovana daj si dlhú rezku prechádzku, každý deň pridaj kúsok viac. Daj si aj sladkost,ale kúsok dbaj na stravu ,,ideal sú fskt tie KT aby si vedela koľko čoho zjes. Hlavne to nevzdavsj keď v nejaký deň zlyhas, ráno ideš od zaciatku

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikha2809
23. feb 2023

A hlavne kalorické tabuľky treba nastaviť poriadne, nie na 1100kcal lebo po troch dňoch znova všetko poješ.Je tú skupina, cesta k mojej premene, máš tam komplet návod.Ja mám 66kg a chudneme pri prijime 1600kcal a každý deň si dám nejakú somarinu na čo mám chuť do 300kcal

sense
23. feb 2023

Pre mňa je výhovorka kupujem sladkosti kvôli dieťaťu, obzvlášť ak ich potom zješ. Pretože ani to Dieta kupované sladkosti nepotrebuje v takom množstve ze ich treba nutné mať doma...

monillia
23. feb 2023

@zuzana9415 nikto ti nekaze cvičiť ani sa obmdzovat v jedle je to tvoj život, nálož si s ním ako chceš, ale neodsudzuj ľudi, že nie sú so sebou spokojní a chcú niečo pre seba spraviť

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zmrzlinka2021
23. feb 2023

@zuzana9415

Sledovat čo davam do ust a kolko to ma kalorii nemusí byť nutne obmedzovanie. Hlavne, ked polovica sloveniek ma bud nadvahu alebo OBEZITU. Ked Slovensko je krajinou, kde cukrovka, vysoky krvny tlak, rakovina hrubeho creva a podobne diagnozy doslova prekvitaju a zbytocne ludia umieraju v skorsom veku, ako napr. ludia zo zapadnej europy...

Kvalitna zdrava strava, ktora zabezpeci stabilnu a normalnu hmotnost prinasa neskutocne vela benefit... a hlavne je velmi chutna...

Nachadzat radost v polotovaroch, junk foodoch (tu patria aj mnohe bezne slovenskej jedla) je len o emocnom jedeni....

zmrzlinka2021
23. feb 2023

@laurinka2023

Nekupuj ani pre dcerku - sladkosti (kupovane) nepotrebujeme, ani deti.
Su to v podstate polotovary plne cukru, tuku, glukozovych sraciek... a rokmi sa "podpisuju" pod mnohe ochorenia...

vroni
23. feb 2023

@zuzana9415, ani mňa nebaví rátať kalórie a ani to nerobím. Ale keď sa na mňa ráno zo zrkadla diva ženská, ktorá mi nie je ani trochu sympatická, tak mi nepomôže vymeniť okuliare, ale musím si vstúpiť do svedomia, kde ubrať a kde pridať. To vôbec nemusia byť kila. Keď mám po ránu už týždeň kruhy pod očami, ze by som v ZOO prešla ako ďalšia panda, je načase zmenit životný rytmus. Napríklad. Nemusim byt krásna a mladsia už tiež nebudem. Ale mala by som byť vramci možnosti so sebou spokojná. Ak ma pri tom ruší veľké brucho ci zadok, treba na tom popracovať a potom sa hrdo nosiť.

zuzuzv
23. feb 2023

Ahoj, mne pomohol prerušovaný pôst, 16/8

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stanulienkat
23. feb 2023

@zuzana9415 Nie, nie je to blbosť stale riešiť váhu. Žena sa má o seba starať a je prirodzené, že každá sa chce cítiť krásna a sexy. A nie s 80 kg veľmi krásna žena nie je, ani s dvomi bradami krásna nie je. Nie je to o obmedzovani, je to o zdravom rozume a nie je to ani o genetike. Geneticky totižto nikto na svete nie je tučný. Dedí sa len typ postavy, nie tony tuku na riti. Ja by som zas nemohla existovať tak, že žeriem stále všetko načo mám chuť. A bolo by mi fuk, že vyzerám ako vorvaň. Tú váhu na tú výšku má autorka naozaj už dosť. Žena má vyzerať ako žena a má sa páčiť hlavne sebe a vtedy keď je spokojná so sebou, vyžaruje aj všetko ostatné.