Ako by ste prosím hodnotili tento typ postavy? Nadváha, priemer.. Dúfam, že fotka nie je nevhodná. Ďakujem za každý názor.
Za mňa priemer, určite nie nadváha
Priemerná nevysportovana postava. Váhu by som neriešila, skôr by som sa zamerala na spevnenie
@remog priemerne jemná nadváha 🙂 ak začneš cvičiť a hmota sa zmení na pevnejší sval, bude to super.
@remog používaš kalorické tabuľky? alebo 8/16? z toho sa dobre chudne...
skús posilňovnu
@remog a ako dlho behas a striedmo sa stravuješ? Lebo výsledky nebudú hneď
Vrchná časť tela OK 🙂 Spodok už horšie (ale asi máš ten problém, že sa ti všetko ukladá do nôh). A neopuchaju ti nohy?
@modrykonik33 intenzívne behám 4 mesiace a rovnako dlhý čas si dávam velky pozor na stravu. Ach jaj... : ( Aj tak ďakujem
@deti95060810 toto neriešim,ale určite mám príjem omnoho nižší ako výdaj. To bez debaty
Ziadna nadvaha. Priemer. Ake mas BMI?
@remog jedavaj normálne. Výživné, zdravé chutné jedlá. Pravidelne. Zvyš príjem tekutín - čistá voda ak treba. S váhou sa netráp, začni silové cvičenia, spevní celé telo, váha nieje všetko. Máš normálnu zdravú postavu primeranú výške. Chce to hlavne sformovat, kardio a beh je fajn ale na vyformovanie postavy to nieje. A necít sa frustrovana ak zastanes váhou na istom bode. Je to tak v istom okamihu u každého
Normálna postava, tri- štyri kilá dole a si kočka.
@stanulienkat ďakujem pekne
Mierna nadvaha.Urcite ist do fitka. Behom sa velmi nechudne
@remog podľa mňa super, stačilo by trochu spevniť vo fitku.
@svokrinjazykmonika ďakujem
@remog milá autorka. Som nejak podobne na tom. Tiež pri umelom svetle celkom fayn. Tiež cvičím cca 4 mesiace a snažím sa menej a zdravšie jesť. Ja som aj niečo pochudla. Keď behas, tak sa tvoj tuk asi zmenil na svaly. Svaly sú ťažšie. Ale tiež priznám, že keď som videla svoje fotky na slnku, v plavkách, zostala som sklamaná, pretože tam bolo vidno každu chybu.
Taktiež bojujem s tým, že mám po pôrodoch brucho. keď si ho držím, stiahnem, tak je to v pohode. Ale keď sa nekontroluje, tak vyzerám, ako v 5 mesiaci.....a už ma to štve. Neviem ti poradiť, iba ťa chápem 🤣🤦
Tak za prve sa vystri, hlavu nadvihni, plecia do zadu. Postoj spravi vela. Tucna nie si. Osobne si myslim ze silovy trening by ta vytvaroval. Kvalitna strava. Ziadne ze jem malo.
podla mna spravny trening, resp. posilka za rok intenzivneho režimu treningu spravi z každeho tak trochu človeka zo športovými rysmi tela... Jesť treba normálne, len zdravo.
Stiahni KT, zapisuj, co jedavas, urcite nerob ziadne extremy. Za mna toto nie je nadvaha. Je to postava, ktorej chyba hlavne spevnenie, nabranie svalstva a hned to bude vyzerat inak. Skus sa zamerat viac na cvicenie nez na beh.🙂
Tlsta nie si, len tvar chyba postave. Zameraj sa na to brucho, nech mas par a budes eno-nuno
Treba cvičiť silovo, behom nič nevyriešiš. A hlavne správne jesť a mat dostatočný správne vyvážený príjem
Mierna nadváha, tuk vidím všade (stehná, brucho, ruky) hoci nie veľa a keby si oblečená, nevyzeráš tučno. Ja mám tiež napríklad silnejšie stehná, ale hore som úplne chudá. Chcelo by to nejaké 3-5 kg dole, ty vyzeráš, že nemáš problémovú partiu (nie ako ja hore totálne chudá a dole stehná veľké), chudneš zo všade rovnomerne, ale zase nešla by som do radikálnych diét ani že v auguste musíš mať 68kg. Skôr si udržuj postavu, viac sa hýb a daj si to ako cieľ napríklad do budúceho leta. Také pomalé chudnutie je nastálo.
@remog mate v rodine takyto typ postavy napr? Vrch pohoda, spodok pevnejsi, lebo napr aj u nas v rodine ,zenska maka uz roky, strava ukazkova, vrch ,pas ako za mladi ale nohy aj ked v mladosti mala tenucke, uz ich asi take nebude mat, podoba sa stavbou po matke, ktora sice tiez postava super ale nohy hrubsie, takisto to mala aj generacia pred ,tak ja len ci nahodou nebude tento problem
mierna nadváha.... takých 5 - 7 kg dole a si kočka....