Ahojte ženy, koľko by ste mi radili schudnúť? Váha 91-93 ako kedy, myslím že to je podľa cyklu. Cvičiť ma nebaví radšej stravou 😁 ale jasne že je čo spevňovať. 174 cm 30 rokov . Ďakujem. Anonym dúfam nevadí. Foto pridávam do komentárov.
Myslím že keby si mala nejakých 70-75kg tak to máš úplne super 🙂
Ja mam presne tu istú výšku a moje max bolo 70 kg, a to už bolo fakt veľa, už som bola tlstá. Max do 65 som sa cítila ešte ako tak... z tých 70 som otehotnela a pribrala na 79 a síce som v tehu veka nepribrala, moje kolená to už fakt cítili, takže by som povedala ze tých 80 kg je proste maximum čo by mal človek mat aby bol ako tak zdravý.
@buberova skôr by som dala že 65-70 ale inak súhlas
20kg. 😉
Okolo 20 kg schudnúť a budeš v pohode.
Nebudem Ti radit, kolko mas zhodit, ale kup si podprsenku, ktora Ti bude sediet, tato Ti isto nemoze byt pohodlna.
Jej ďakujem za rychle názory , tiež som si povedala že tých 20 kíl, ďakujem za utvrdenia.
@dskjhfdlkdjhl áno presne máš pravdu to je jediná na cvičenie čo mám a tá je spred tých 20 kg keď som mala menej 😁 rovno ju vyhodim
20kg. Ja mam 70+ pri tvojej vyske a vzdy, ked zverejnim foto tu ako reakciu, ze pri takej vahe clovek MUSO byt tlsty, tak mi tu neveria :D a hadaju o 10kg menej, dokonca aj nizsie niekedy. Pointa - ak sa budes hybat, tak to bude vyzerat fajn pri takej vyske aj pri 70-75 kg. Samozrejme, ak to pojde aj nizsie, nebranila by som sa tomu, da to taku ,rezervu' na vianocne obdobie a pod
Podľa mňa -25-30 kil a budeš top
20 kg minimálne. Potom daj foto a povieme co ďalej 😀
je to vpohode, ked ti nevadi, ze postavou vyzeras ako 40tnicka 😉 .... ak chces trosku na sebe zapracovat a priblizit sa postavou aj realnemu veku, zrejme okrem stravy ti prospeje aj trosku viac pohybu ... ale nechudni rychlo, aby si nevyzerala, ze mas kozu o cislo vacsiu na sebe...
25-30 kil.
@personality jasne , 20 kíl bude ale dĺlllho trvať, tak pridám za mesiac za dva fotku či bude aspoň malinkaty rozdiel . Ale pri takejto nadváhe možno fakt bude rozdiel až tých 20 kíl
ale na foto nevyzeráš zle... si práveže krv a mlieko, čo sa veľa mužom páči.
takúto výšku má aj moja dcéra a váži 63 kg...
Pri 70kg budeš ešte zaručene tučná. Ak chceš byť normálna tak cca 65kg a ak chceš byť chudá tak 60 a menej.
@laurita285 nebude tucna. ja mam 175cm 75kg a vsetci mi hadaju o 10 kg menej, nosim S. ked takto vyzera pri vahe 93 tak 70-75 bude top
@ss1908 ja mám 176cm, aktuálne 69kg a som hrošica level tisíc pri tom tiež nosím Sko.
Určite max 65 pri tvojej výške aby som sa vo svojom tele cítila dobre.
@laurita285 Dvaja ludia pri tej istej vyske a vahe mozu vyzerat uplne inak.
@dskjhfdlkdjhl hej ale 70kilová ženská ktorá nejde cvičiť len chudnúť nežratím nebude vyzerať chudo :D to sa snáď zhodneme
@laurita285 Ja by som sa nechala prekvapit, mozno nam o par mesiacov padne sanka.
@laurita285 neverim, ze pri takej vyske, vahe a velkosti S si hrosica ako pises 🤷 mozno si len prilis sebakriticka. Daj foto 😉
@laurita285 Kdeže tučná, pri 172 cm/70 kg som nosila veľkosť 36/38. Teraz mám o 10 kg viac a nosím 40.
No ťažko takto radiť, prvá moja myšlienka bola, že až 35 kg dole 😬 Ok, tak 25 kg určite a postavu spevniť cvičením, zbytočne budeš mať dobrý pocit pri pohľade na váhu, keď telo bude ovisnuté, mľandravé...Každé telo je iné, ja mám 170 cm a pri váhe 58 sa už cítim ,,tučná,, - hneď vidím faldy na bruchu a vadí mi to, pre mňa osobne je ideál 55 kg. 70 max v tehotenstve...
@laurita285 no pri velkosti S urcite niesi hrosica 🙂 ked som mala 69kg tak sa okolie strachovalo o to ci nieco jem. Ale je pravda ze dvaja rozdielny ludia pri tej istej vyske mozu mat uuplne inu postavu .
Cvicenie tiez velmi vela urobi na postave.
Pre zdravie 10-15 kíl. Potom uvidíš čo ďalej.
@ss1908 @laurita285 baby normalne nechapem ako mozete nosit S 🤔 Ja ked som mala pri vyske 175cm 75kg som nosila nohavice XL a tricka M-L a teraz pri 63kg nohavice L a tricko M.