Kolko kalorii vam dovolia zjest kaloricke tabulky ak chudnete a trochu cvicite?
To záleží na tom, jestli jsi žena, muž, věku, bazálním metabolizmu, aktivitě, váze, výšce. Přeci ti nepomůže informace od někoho, kdo má tohle všechno jinak🙂)). Napiš víc.
@biba_18 ty tu ani nepis. Si v kazdej diskusii.
@berenika39 pouzivas kaloricke tabulky?
je zakázané byť v každej diskusii? som nevedela. btw, ty to odkiaľ vieš? jedine že aj ty si tam…
@biba_18 A dalsia, ktora je vsade dala like.
wtf preco si podrazdena autorka :D je rozdiel ked niekto meria 150cm a važi 45kg a ked niekto meria 180 a važi 95 :D tak ti bude prd platne ked niekto napise ze prijima 1650kcal a niekto 2100kcal
Ak ti to pomôže ja mám 2200kcal. Ale ozaj závisí od pohlavia, veku, váhy, výšky,bazálneho metabolizmu, fyz.aktivite... Ja som si do kalorických tabuliek väčšinu hodnôt dávala sama,oni mi to vyrátali na oveľa menej kcal.
@lila246 jednoducho chcem vediet kolko mozete zjest, kto si moze dopriat kolaciky. Ale hned prva pride prudit. Nestaci jej, ze sa hada v kazdom topicu.
@nina004 dakujem, tak to sa zrejme zmesti aj zakusok 🙂
a furt ideš svoje - jasne že niekto môže koláčiky. a niekto nemôže. záleží to od faktorov ktoré som ti napísala v prvom príspevku - a po mne ďalšie baby…
@biba_18 vobec nerozumies
ale rozumiem. chceš chudnúť a pritom jesť koláčiky. a o rok napíšeš príspevok že som jedla 2200 kcal a ako to že som pribrala?
Pokial neuvedies údaje o tebe, tak tie odpovede sú irelevantné. Ja som dnes zjedla 3300 kcal a som stále v deficite….
btw, koláčiky môžeš aj keď máš príjem 1600…
@biba_18 a budes hucat a budes hucat. Najskor si ma hnevala, ale uz sa z teba smejem.
Nepočítam si kalórie, ale mam to v oku, zjem cca 1700-1800kcal.
A koláčik "zmestis" aj do 1000kcal príjmu.
@brrunetkaa celkom by ma zaujmalo co vsetko si pojedla dnes
@lucia13022023 to si neviem predstavit. Aky by bol jedalnicek pri 1000 kalorii s kolacikom, tak aby clovek nehladoval?
Na raňajky: rožok so šunkou, syrom, vajíčkom, zelenina a druhý rožok maslo a lekvár, káva s mliekom a čaj
Desiata: banán a kúsok čokolády
Obed: 2 tortily s kuracim mäsom a batatove hranolky
Olovrant: jogurt s granolou a ovocím
Večera: lososové poke a mandle v bielej cokolade
A k tomu 3 hodiny na bicykli a počas tej aktivity sacharidovy nápoj a gumené cukríky na energiu, banán, proteinova tyčinka. Spálila som cca 1000 kcal
Bežne mám príjem nastavený na 2200 kcal bez aktivity.
@brrunetkaa jasne, losos ma vela kalorii. Pekny jedalnicek, chutny
2500-3500kcal denne 🙃
@denkabemommy preco mas taky rozdiel? Zohladnujes cvicenie?
Samozrejme, že by hladoval. Len vravím, že kolac zmestis aj do nízkeho príjmu na úkor iného. Samozrejme to nie je zdravé.
@lucia13022023 tak som to ale nemyslela. Kolacik beriem ako bonus.
Zohľadňujem hlavne chuť do jedla, v niektoré dni zjem menej v iné viac. Tréningy mám 3-4x týždenne, momentálne v naberacej fáze 🙂
@denkabemommy pekne
Ja 1200kcal a doprajem si aj sladké. Ale odopriem si prílohu k jedlu.
1667kcal. Ale ak tu kladies tuto otázku, asi velmi nerozumies fungovaniu KT.
podľa toho akú máš výšku a váhu a vek 🤦♀️