Ahojte žienky, tie ktoré cvičíte jogu, kedy ste začali vidieť /cítiť zmenu? Po akom čase ste boli viac ohybnejšie, mali lepšiu pružnosť svalov? Ďakujem
No viem že každý máme iný rozsah. Len zo zvedavosti ma to zaujíma. 🙂
Nezapisala som si to do dennicka veru....ale cvicim pozdrav Slnku kazde rano asi rok a zmeny v rozsahu pohybu su evidetne.
Ja to skúsim naopak - po rokoch pravidelného cvičenia jogy teraz nemôžem cvičiť zo zdravotných dôvodov vôbec a po mesiaci necvičenia cítim veľké zmeny :/ nedotknem sa už pri predklone rukami zeme atď.
začala som cvičiť 2krat tyzdenne v januari....v maji bolo citelne spevnenie, schudnutie i rozsah/pružnosť svalov.....ale cvičím power jogu (tam mas tu silovu, posilovaciu casť, tempo a tiež roztahovaciu - super na cele telo)......kedysi davno som cvicila klasiku jogu, ale tam sa viac ležalo než cvičilo....tato power joga mi vyhovuje viac....
Dva dni, vždy keď dlhšie necvicim stačia dva dni alebo teda dva krát zacvičiť a cítim rozdiel
Pri power joge som cítila veľmi rýchlo progres, aj v sile a aj v pružnosti. V priebehu pár týždňov.
fuuuha… myslím že je to individuálne, ale zmenu pocitu zaznamenáš hneď…