Ahojte,
v prvom tehu som pribrala 24kg, v druhom 21kg. A teraz som znova tehotna a uz by som nechcela tolko pribrat, tak som si zvolila v KT "byt fit". No kazde rano mi po ranajkach byva zle (3x som ich uz vyvratila) a zaujimalo by ma, ze ked si to zapisem do KT a do pol hodiny je to zo mna von, tak to mam v tych KT vymazat ci nechat tak? Dakujem
Ako zápis do KT ovplyvní tvoj zdravotný stav a pocit hladu? Ak tam zápis raňajok necháš ale budeš o hodinu odpadávať od hladu tak nič nezješ, pretože už si predsa podla KT raňajkovala? A keď zápis vymažeš tak si dáš navyše kus torty hoci nebudeš hladná ani na ňu nebudeš mať chuť, ale pretože potrebuješ dohnať kalórie do KT?
KT majú byť tvoj pomocník, a nie ti komplikovať život.
@ckocka ja to chcem vyuzit ako pomocnik
Mne nevadi, ze priberiem, len nechcem pribrat viac 20kg...
Tak to neber tak prísne a stanov si pravidlo ako to budeš teda zapisovať: necháš, nenecháš, zapíšeš iba tretinu z toho príjmu. Ja by som to nechala tak, lebo by sa mi nechcelo nič prepisovať. Pokial nie si vrcholový športovec pripravujúci sa na olympiádu tak je to proste úplne jedno, ako si to zapíšeš.
Ahoj, ja som dlhodobý užívateľ KT a zo skúsenosti si myslím, že presne číslo na váhe neovplyvnis a tak trochu ma vplyv aj ako si fungovala pred tehotenstvom. Raňajky by som nezmazala, možno by som kozmeticky navýšila príjem.
Vdaka za odpovede 😘
To ti tu asi nikto s istotou nepovie si myslim🙂pretože určite množstvo vyvratis a ostatok ti ostane v žalúdku... Ale v tehotenstve by som moc neriskovala s dakym šetrným jedalnickom predsalen dieťa potrebuje ziviny.. Ale napr len obmedz sladké, namiesto pečiva bieleho daj cereálne, nejedz vyprážané ale dusené, nepi sladké vody a potom toľko nepriberies.. Lenže sú aj prípady kedy si dávaš pozor na stravu a aj tak toľko priberies...aby si potom náhodou nemala z toho stres ze si strážis stravu a ide to hore🙂