Ahojte. Začala som chudnúť, odporučili mi stiahnuť kalorické tabuľky a zapisovať príjem aj výdaj... Okrem športových aktivít sú tam aj také bežné ako napríklad starostlivosť o dieťa . Tam si mám akože zapísať čo? 😃 Mám dve deti do 5 rokov, skáčem okolo nich v podstate celý deň, to si mám zapísať 8 hodín aktivity? 😂 Alebo to nejak inak merať?
@majamat tiež mám nastavený režim s nízkou aktivitou a zapisujem len to čo robím navyše ( chôdza s kočíkom, rotoped...). Len dnes na mňa vyskočila aj táto starostlivosť o dieťa 😃.. takže to nemusím vôbec riešiť? Stačí zapisovať len to cvičenie?
Aktivít v tabuľkách sú nadhodnotene, neodporuca sa zapisovať si aktivity. Stačí nastaviť kalórie a tie splniť, v prípade, že by vám to bolo malo, kvôli vysokej aktivite alebo naopak veľa, to po pár dňoch zistite a kalórie upravíte.
Buď budete hladná, alebo prejedena 😃 a ušetrite aj cas rozmýšľanim co a ako zapísať
@janka_266 hmm, hladná som stále 😂.
vacsinou sa odporuca nadstavit rezim.
ja som to sice nerobila, lebo moj rezim je vlemi nepravidelny a teda podla vsetkeho rozdiel v niektorych dnoch v spotrebe energie mozem mat aj 1000kcal.
no nechcem riesit denne zapisovanie spotreby, preto som si to urobila inak.
nadstavila som si rezim s nizkou aktivitou,a le ked som viac vytazena, iba vtedy si zapisem aktivitu navyse.