Prosím je tu niekto, kto by mi vedel povedať akú hodnotu príjmu energie si mam nastaviť v KT? Moja výška je 163cm, váha 72kg, vek 43. Chcela.by som zdravo schudnúť ale vôbec sa neviem vysomarit z tých BMR kalkulaciek
@thereisabear len ja nerozumiem, keď si dám nulovú aktivitu a budem si dokazovať aktivitu každý deň (keďže sú rôzne aktivity) bude to ôk? Alebo treba dat hneď na začiatku napríklad aktivita 4x do týždňa plus každý deň nahodiť aká?
Aktivitu si tam zadaj stredne alebo mierne aktivnu a uz ziadne cvicenie nenahadzuj
Neviem ake mas asi cca % tuku (mozes vybrat podla obrazku tela ked rozklikneš) a kolko aktivit mas priblizne tyzdenne?
Tato kalkulacka je super - potom si to len zapises do kalorickych,tam je lepsie tu aktivitu vypnut lebo ono to nie je presne.
Ja aktualne idem kaloricke uz 2 tyzdne, aktivitu mam vypnutu aby mi to neskreslovalo kolko mozem jest. Ked schudnem po 1-2 mesiacoch to zase prenastavim atď.
Pridaj sa do skupiny Cesta k mojej premene, je tam pripnutý príspevok o nastavení kalorických tabuliek a nejaké tipy 🙂
@lindous ďakujem pozriem
@amelia89 mam 3x do tyzdna vlastna vaha, 2x do tyzdna bicykel, obidve po min zatiaľ.
@amelia89 asi som to vďaka tomu linku pochopila. Ďakujem ❤️
nemas za čo 🙏🏻 nech ti to ide!
Najdi si na ig profil tabulkarka, ma tam presne navody 🙂 aj dava vela rad a tipov 🙂
@feeewa instagram nemám. Ale keď budem mať čas, pozriem.sa na to
Tam ti to samé nastaví podľa výšky, váhy a aktivity.