Kalorické tabuľky a oslava

9. júl 2023

Baby, normálne som nešťastná, mamina s tatinom majú oslavu, s ja len 4 dní ficim na kalorickych tabulkach 🙈 a oni budú mať také že pizzu ,šľahačkovú tortu ..u nás sa zdravé stravovanie bohužiaľ v rodine mojich rodičov nedrží ,podls toho aj všetci vypadaju 🙈 prosím vás ,ako to mám spraviť? Zas nemôžem si nič vlastne priniesť ani nič nejesť, bola by vadenica strašná , by som ich urazila..
A zato že som na kalorickych tabulkach tak krátko, neviem ako si s touto situáciou poradiť ..🙈 čo si dám jeden trojuholník pizze a kúsok torty , či ako to mám riešiť 🤦?

sapetka
9. júl 2023

Normalne si uzi oslavu a jedlo a zajtra pokracuj.

la_dolce_vita
9. júl 2023

Dala by som si symbolicky a vecer uz nic.

martinkatinka
9. júl 2023

Tak bezne zjem len kusok torty, nejem celu oslavu. Daj si striedmo 😉

viestta
9. júl 2023

Jedz striedmo, kalorie zacnes pocitat po oslave. Zas sa az taka tragedia nestane, ak budes mat jeden den vyssi prijem.

liljana
9. júl 2023

Jeden den cheat day prejedenia a viac kalorii sa nic nestane. Vsimni si, ze ked sa jeden den clovek preje, druhy den si stale plna, jes malo a ani ti nechuti. Dalsi den zjedz co najmenej, iba ked budes mat naozaj hlad. A potom pokracujes v kalorickych. Podla kalorickych mas priklad zjest 1500kcal, udrziavacie kcal mas priklad 2000kcal. No tak zjes na oslave 2500, dalsi den si este najedena, das si iba 1000kcal a do par dni zkreses postupne dole aj tych zvysnych 500kcal navyse. Na par dni nepride, ked nieco mas robit 6 mesiacov.

Uzi si oslavu, dodietujes to neskor. Akurat sa snaz jest viac zdravsie veci - zelenina, chude maso - kuracie prsia,...
Dokonca je fajn si dat v dietovani obcas prestavku par dni, aby si si nerozhodila metabolizmus.
4 dni na kalorickych nic nie je, to si este ani nezacala. Bilancovat mozes tak po 60-90 dnoch. Ber to tak ze 4 dni bolo na necisto a zacnes znova po oslave.

januska12323
9. júl 2023

Daj si koľko ti chutí a ak budú dobiedzať čo viac neješ vymysli si, že si sa včera prejedla a necítiš sa dobre.

liljana
9. júl 2023

Najedz sa normalne, nie do prasknutia a nedaj si polku torty, ale kusok, ci dva kusky. Mysli na to, ze cim viac sa prejes, o to viac dalsich dni si budes odriekat len tento jeden den. 🙂 Telo ma aj tak stopku, ze nezje o moc viac, ako je bezne zvyknute. Mozno das 1000kcal nad bezny prijem, potom ti pride aj tak zle, ze si prepchata. Pribera sa, ak sa clovek takto prejeda casto a nehybe sa. Na jednom dni az tak nezalezi, ked nasledujucich x dni das menej kalorii a viac pohybu.

deti95060810
9. júl 2023

urob jeden deň výnimku... a nemusíš všetky jedlá spratať do seba - osprav. a povedz že už nevládzeš...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alex49
9. júl 2023

nejdeš na miss amerika alebo boxerský zápas, že si musíš na miligramy sledovať čo zješ a vypiješ. Daj si menšie porcie aj ked to bude nezdravé, dôležitý je dlhodobý príjem jedla a nie jeden deň.

1234321
9. júl 2023

Ah z takej somariny byť nešťastná? Čo potom majú povedať ľudia s reálnymi problémami ktoré majú. Choroby, ťažká životná situácia…..
a čo sa týka oslavy, daj si z každého trosku, zas si nemysli, že teraz hneď schudnes. Všetko je v hlave 😉

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hladamematku
9. júl 2023

😂

zuzubb007
9. júl 2023

Za jeden den nepriberies tak isto ako za jeden den neschudnes, uzila by som si oslavu aj s jedlom a pokracujem v tabulkach dalsi den, nekonci svet tieto problemy