Baby, normálne som nešťastná, mamina s tatinom majú oslavu, s ja len 4 dní ficim na kalorickych tabulkach 🙈 a oni budú mať také že pizzu ,šľahačkovú tortu ..u nás sa zdravé stravovanie bohužiaľ v rodine mojich rodičov nedrží ,podls toho aj všetci vypadaju 🙈 prosím vás ,ako to mám spraviť? Zas nemôžem si nič vlastne priniesť ani nič nejesť, bola by vadenica strašná , by som ich urazila..
A zato že som na kalorickych tabulkach tak krátko, neviem ako si s touto situáciou poradiť ..🙈 čo si dám jeden trojuholník pizze a kúsok torty , či ako to mám riešiť 🤦?
Dala by som si symbolicky a vecer uz nic.
Tak bezne zjem len kusok torty, nejem celu oslavu. Daj si striedmo 😉
Jedz striedmo, kalorie zacnes pocitat po oslave. Zas sa az taka tragedia nestane, ak budes mat jeden den vyssi prijem.
Jeden den cheat day prejedenia a viac kalorii sa nic nestane. Vsimni si, ze ked sa jeden den clovek preje, druhy den si stale plna, jes malo a ani ti nechuti. Dalsi den zjedz co najmenej, iba ked budes mat naozaj hlad. A potom pokracujes v kalorickych. Podla kalorickych mas priklad zjest 1500kcal, udrziavacie kcal mas priklad 2000kcal. No tak zjes na oslave 2500, dalsi den si este najedena, das si iba 1000kcal a do par dni zkreses postupne dole aj tych zvysnych 500kcal navyse. Na par dni nepride, ked nieco mas robit 6 mesiacov.
Uzi si oslavu, dodietujes to neskor. Akurat sa snaz jest viac zdravsie veci - zelenina, chude maso - kuracie prsia,...
Dokonca je fajn si dat v dietovani obcas prestavku par dni, aby si si nerozhodila metabolizmus.
4 dni na kalorickych nic nie je, to si este ani nezacala. Bilancovat mozes tak po 60-90 dnoch. Ber to tak ze 4 dni bolo na necisto a zacnes znova po oslave.
Daj si koľko ti chutí a ak budú dobiedzať čo viac neješ vymysli si, že si sa včera prejedla a necítiš sa dobre.
Najedz sa normalne, nie do prasknutia a nedaj si polku torty, ale kusok, ci dva kusky. Mysli na to, ze cim viac sa prejes, o to viac dalsich dni si budes odriekat len tento jeden den. 🙂 Telo ma aj tak stopku, ze nezje o moc viac, ako je bezne zvyknute. Mozno das 1000kcal nad bezny prijem, potom ti pride aj tak zle, ze si prepchata. Pribera sa, ak sa clovek takto prejeda casto a nehybe sa. Na jednom dni az tak nezalezi, ked nasledujucich x dni das menej kalorii a viac pohybu.
urob jeden deň výnimku... a nemusíš všetky jedlá spratať do seba - osprav. a povedz že už nevládzeš...
nejdeš na miss amerika alebo boxerský zápas, že si musíš na miligramy sledovať čo zješ a vypiješ. Daj si menšie porcie aj ked to bude nezdravé, dôležitý je dlhodobý príjem jedla a nie jeden deň.
Ah z takej somariny byť nešťastná? Čo potom majú povedať ľudia s reálnymi problémami ktoré majú. Choroby, ťažká životná situácia…..
a čo sa týka oslavy, daj si z každého trosku, zas si nemysli, že teraz hneď schudnes. Všetko je v hlave 😉
😂
Za jeden den nepriberies tak isto ako za jeden den neschudnes, uzila by som si oslavu aj s jedlom a pokracujem v tabulkach dalsi den, nekonci svet tieto problemy
Normalne si uzi oslavu a jedlo a zajtra pokracuj.