Je niekto lenivý ako ja?

24. sep 2024

Ahojte,je niekto lenivý rovnako ako ja ? Vôbec sa mi nič nechce ,som taká že celý deň som schopná prelezat pred televízorom s mobilom v ruke aj keď by som išla behať,na prechádzku atď ale strašne sa mi nechce ,dokonca mám doma stacionárny bicykel na ktorom som bola dokopy párkrát aj preto mám na seba nervy,depresiu nemám,smutná nie som ani sa nič nestalo v mojom živote ale mne sa proste nič nechce robiť a jasne že potom človek len priberá a ešte sa na seba hnevám že aká som lenivá ale neviem to nijak zmeniť ,ste na Tom niekto podobne ?

anjelicek26
24. sep 2024

Depresia ma rozne podoby... a stupne, ktore jej predchadzaju... kazdy ma obcas par dni, kedy sa mu nechce nic a maju mu byt aj dopriate... ale mat stale nejaky vnutorny pocit "musim sa premoct vobec vstat" v poriadku nie je... pridaj zelezo, vitamin D, skontroluj stitnu zlazu a sprav si v mobile rozpis a upomienky, co kedy chces robit a skutocne to urob... najhorsie je zacat, ale potom budes na seba velmi hrda...

jaass
24. sep 2024

Akú máš prácu? Nemusíš byt lenivá, možno si vyčerpaná

mabenn
24. sep 2024

clovek je od prirody lenivy, ale chvalabohu mame vôľu

jaja20
24. sep 2024

Do práce chodíš?

lindous
24. sep 2024

Mávam aj také nič nerobiace dni, ale nehnevá ma to, necítim sa kvôli ním zle, viem si ich užiť a rovnako si viem užiť aj pohyb, aktivitu a nabité dni… ak sa bavíme o tom športe, keď som sa začínala tak nejak viac hýbať, tak tiež sa mi nikdy nechcelo, musela som sa donútiť, ale vždy po som bola rada, že som sa prekonala a išla, časom sa z toho vytvoril návyk a teraz sa na to vyslovene teším a chyba mi to, keď nejdem… takže ak fakt chceš, musíš sa zdvihnúť ísť, prvýkrát, druhýkrát, nepreháňať to a nedávať si zbytočne privysoké ciele, ale byť konzistentá a ono to pôjde… a tiež treba nájsť pohyb, ktorý ta bude baviť, stacionárny bicykel ani ja nemusím napr

kastia
24. sep 2024

Ja to mam podobne. Ale povedala by som, že som si to vypestovala. Robím homeoffice, celý deň som doma, po robote unavena, tak sa len presuniem na gauč a sedím, prepínam telku a dzobem. Ako som priberala bolo to len horšie a horšie. Teraz idem max na krátku prechádzku, takú 30 minútovú a zasa domov spať.

zazka666
2. okt 2024

Skús zvýšiť príjem železa a horčíka. Daj si vyšetriť štítnu žľaza. Zváž psychológa. Môžeš mať depresiu. Skús s tým nebojovať, oddychuj.