Fitshaker - skúsenosti

pandusica
21. jún 2022

Dievcata, som 5 tyzdnov po porode, ale nemozem sa na seba ani pozerat, kolko kil mi ostalo a ako vyzeram. Kedze ani pri prvej dcere mi kila nesli kojenim dole, ale zase bolo ich menej, chcela by som po kontrole po 6 tyzdnoch zacat trochu cvicit. Mate prosim skusenost a cvicebnymi programami podla fitshaker.sk je tam program aj pre zeny po porode. Schudli ste pri tom, su tie videa prinosne? Pripadne viete doporucit nejaky iny cvicebny program, potrebujem nieco, co zapnem a odcvicim, nie som momentalbne v stave si cvicenie zostavovat sama. Dakujem

domini404
21. jún 2022

@pandusica skúsenosť mám pozitívnu, podla mňa sú najlepší na slovenskom trhu, vieš si tam vybrať z kopec programov, ak máš otázky, na fb je skupina Cvičíme doma s Fitshaker. V skupine je aj veľa mamičiek s deťmi a všetci sa tam navzájom podporujú.

mamamasama
21. jún 2022

Ahoj... Ja som s ním začala po pôrode, kedže popri novorodencovi nebol čas ba fitko, ani na beh, alebo bicykel. Mna to pekne odštartovalo. Prešla som si s nimi jednu výzvu a stačilo. Dostala som sa ešte do lepšej formy ako pred tehotenstvom. Potom už opäť fitko a outdoor, ale na začiatok po pôrode je to super.