Dá sa schudnúť bez úpravy stravy a pravidelného cvičenia?

kubkomatko
24. máj 2015

Potrebovala by som schudnúť.. Je to možné aj bez úpravy stravy a bez fitka a strojov ???

dollynkaa
24. máj 2015

@kubkomatko asi ani nie 😉

veronika1402
24. máj 2015

Hej,budeš jesť iba raz za deň🙂

17alexis
24. máj 2015

@kubkomatko Ak si doteraz neschudla, tak asi nie.

badimeria
24. máj 2015

Myslim ze nie a ked aj ano ze nastavis daku diet tak vsetko jojo efekt a vrati sa to spet.Staci nepapat po 19 obnedzit sacharidove jedla viac bielkovin samozrejme ze ked bude chut na malu maskrtu skor doobedu a pol hodina denne pohybu najprv zacni dlhsimi prechadzkami alebo daj vecer deti spinkat a ak ma kto pistrazit tak bez si zabehnut ked nemas rada stroje fitko

bajana
24. máj 2015

Nie, určite nedá. Strava je základ, fitko a stroje netreba.

17alexis
24. máj 2015

@veronika1402 Ale otázka je položená bez úpravy stravy. Či to by si dala raňajky, obed a večeru dokopy? 😀 Ufff 😀

kubkomatko
autor
24. máj 2015

@badimeria nad diétami ani neuvažujem, lebo viem že vydržím max.2 dni a na tretí sa doslova dožerem 😀

bonaqa2013
24. máj 2015

Hm dá sa. Ale to radšj ani nechci. Po veľkých stresoch - smrť milovanej osoby, rozvod.... Takže také schudnutie NIE.

kubkomatko
autor
24. máj 2015

@17alexis 😀

kubkomatko
autor
24. máj 2015

@bonaqa2013 u mňa opačný efekt a výsledok :(

sardinka333
24. máj 2015

@kubkomatko tak je potom pre teba možno vhodná ,,Vysoká škola chudnutia,....naštuduj princip...takmer bezbolestny, mne s osvedčil....ale zase vieš ako to je - chceš vysledky ale nie namahu, bez aspon drobných zmien to nepojde....na diety važne kašli...ked tu čitam že ,,mliečna,, tak sa mi skrucaju črevá...Zhodíš kilá a jojo efekt zaručený plus si spomalíš metabolizmus a každá dalšia snaha o schudnutie pojde do ,,kytek,, lebo telo nepustí zo strachu že zase nedostane jesť...

mamutka
24. máj 2015

co to je uprava stavy? jes same buchty a rezne - cele zle, upravu potrebujes. Jes vyvazene a zdravo? aspon mas ten dojem? tak asi aj tak prijem prevysuje vydaj.
Strava je najdolezitejsia, ak sa chces dostat do formy a fitko a stroje ti netreba, ja to napr. fakt neznasam, ale cvicit sa da doma. Je tu tema aj o Jil.Michaels. super cvicenia.
Diety by som neradila, clovek nevydrzi, ked aj, potom sa to vrati. Neviem, ja som nijaku nedrzala, nezvladla by som to. Hladovat nemienim. Ale prejdi na zdravsiu stravu. A cvic, lebo schudnute ale ochabnute telo je na prd

kubkomatko
autor
24. máj 2015

@sardinka333 to je od Sipeky však? pár rokov dozadu som do toho bola "zažratá", chvílu som to aj dodržiavala, ale ako prišiel mm,deti, zase som v "starých koľajách" ach jaj...

bonaqa2013
24. máj 2015

Obmedz aspoň sledkosti a sladké vody. Začni športovať - môže to byť len napr. rýchla chôdza, alebo dlhšie prechádzky. Úspech zaručene príde.....

mareli
24. máj 2015

tato otazka je myslena ako vtip???

mareli
24. máj 2015

treba sa zamysliet proste nad tym, co vkladame do ust a pripomenut si, ze NEZIJEME, aby sme jedli, ale JEME aby sme prezili... a pohyb treba!

prasiatko30
24. máj 2015

to je ako keby som sa opytala - mozem byt lekarkou bez vystudovanie medicinskej fakulty 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kubkomatko
autor
24. máj 2015

@mareli úplne vážne 🙂

lucinkab
24. máj 2015

😀 ak to chces bez toho tak nejest nic! A schudnes,inak nie!!!

kubkomatko
autor
24. máj 2015

@bonaqa2013 sladké vody veľa nepijem, no a sladkosti to je moja slabosť, akosi sa toho neviem zbaviť... 😖

17alexis
24. máj 2015

@prasiatko30 náhodou, už tu bola otázka niečo v tom zmysle, či môže byť dotyčná učiteľkou bez nejakého vzdelania, len už si nespomeniem, či mala na mysli pedagogické minimum alebo čosi iné. 😀 😀 😀

sardinka333
24. máj 2015

@kubkomatko ved práve...opráš knihu...zase si zabudla na seba a ,,zmamkovatela,, hento je jediný normalny sposob aký ja poznám, všetko ostatné je obmedzovanie, vynechaj toto, nejdz tamto, po 18:00 nejedz - ale ja chcem jesť aj po 18tej! ved idem spať okolo23:00 🙂

rebeka7501
24. máj 2015

tisíce rôznych diskusných tém, článkov, kníh o rôznych spôsoboch chudnutia, zdravého stravovania, pohybu, vplyvu stravy a pohybu na zdravie a figúru človeka.....
a potom príde otázka ako z jasného neba
určite sa dá aj tak schudnúť, veď zázraky sa dejú. naposledy pred 2015 rokmi

bonaqa2013
24. máj 2015

@kubkomatko takže ešte tých sladkostí sa zbaviť a budeš chudnúť....

sissy27
24. máj 2015

@kubkomatko nechápem... akože chceš jesť a necvičiť ako doteraz ale vyzerať inak? a na základe čoho by si si predstavovala, že tento zázrak nastane? vplyvom klimatických podmienok? 😅
jedna cesta je, ale tiež má svoje hranice - plastická chirurgia... môžeš vyskúšať ešte bandáž žalúdka, možno ťa to donúti zmeniť stravovacie návyky, ale sú aj takí, ktorých to napriek následným komplikáciám nedonútilo...
existujú aj tabletky (na SK a vo väčšine európy zakázané), ktoré fungujú v mozgu a blokujú centrum, ktoré ti povie, že si hladná alebo máš na niečo chuť (zjednodušene povedané), efekt slušný, po ich vysadení ešte slušnejší jojo efekt...
sorry za úprimnosť a tvrdé slová - ale ak si pažravá a lenivá a nemieniš s tým nič robiť, tak bude najlepšie sa zmieriť so svojím telom a mať sa rada taká, aká si...

sante81
24. máj 2015

@kubkomatko da sa, ale dôvod chudnutia nikomu neželam

dejnas
24. máj 2015

to mi pripomína ten kreslený vtip - žiaľ neviem ho nájsť... ako sedí obézna žena nad zákuskom a uvažuje: "chcem schudnúť, urobím preto všetko, okrem zmeny stravy a cvičenia" 😀

dejnas
24. máj 2015

našla som, nie je kreslený a tlačí hamburger, ale pointa ostala 😉

moni244
24. máj 2015

Da sa,ja som tak shcudla od vianoc 6 kil, stacilo zmensit porcie a mne pomohla aj praca, tam mam taky pohyb, ze kila idu same dole

bandura
25. máj 2015

nechapem ako niekto moze dat taku otazku...chces schudnut a pritom nic nezmenit???? da sa to? ako telo zaznamena ze nastala zmena a ma pustat tuk? 😝