Potrebovala by som schudnúť.. Je to možné aj bez úpravy stravy a bez fitka a strojov ???
Hej,budeš jesť iba raz za deň🙂
@kubkomatko Ak si doteraz neschudla, tak asi nie.
Myslim ze nie a ked aj ano ze nastavis daku diet tak vsetko jojo efekt a vrati sa to spet.Staci nepapat po 19 obnedzit sacharidove jedla viac bielkovin samozrejme ze ked bude chut na malu maskrtu skor doobedu a pol hodina denne pohybu najprv zacni dlhsimi prechadzkami alebo daj vecer deti spinkat a ak ma kto pistrazit tak bez si zabehnut ked nemas rada stroje fitko
Nie, určite nedá. Strava je základ, fitko a stroje netreba.
@veronika1402 Ale otázka je položená bez úpravy stravy. Či to by si dala raňajky, obed a večeru dokopy? 😀 Ufff 😀
@badimeria nad diétami ani neuvažujem, lebo viem že vydržím max.2 dni a na tretí sa doslova dožerem 😀
Hm dá sa. Ale to radšj ani nechci. Po veľkých stresoch - smrť milovanej osoby, rozvod.... Takže také schudnutie NIE.
@17alexis 😀
@bonaqa2013 u mňa opačný efekt a výsledok :(
@kubkomatko tak je potom pre teba možno vhodná ,,Vysoká škola chudnutia,....naštuduj princip...takmer bezbolestny, mne s osvedčil....ale zase vieš ako to je - chceš vysledky ale nie namahu, bez aspon drobných zmien to nepojde....na diety važne kašli...ked tu čitam že ,,mliečna,, tak sa mi skrucaju črevá...Zhodíš kilá a jojo efekt zaručený plus si spomalíš metabolizmus a každá dalšia snaha o schudnutie pojde do ,,kytek,, lebo telo nepustí zo strachu že zase nedostane jesť...
co to je uprava stavy? jes same buchty a rezne - cele zle, upravu potrebujes. Jes vyvazene a zdravo? aspon mas ten dojem? tak asi aj tak prijem prevysuje vydaj.
Strava je najdolezitejsia, ak sa chces dostat do formy a fitko a stroje ti netreba, ja to napr. fakt neznasam, ale cvicit sa da doma. Je tu tema aj o Jil.Michaels. super cvicenia.
Diety by som neradila, clovek nevydrzi, ked aj, potom sa to vrati. Neviem, ja som nijaku nedrzala, nezvladla by som to. Hladovat nemienim. Ale prejdi na zdravsiu stravu. A cvic, lebo schudnute ale ochabnute telo je na prd
@sardinka333 to je od Sipeky však? pár rokov dozadu som do toho bola "zažratá", chvílu som to aj dodržiavala, ale ako prišiel mm,deti, zase som v "starých koľajách" ach jaj...
Obmedz aspoň sledkosti a sladké vody. Začni športovať - môže to byť len napr. rýchla chôdza, alebo dlhšie prechádzky. Úspech zaručene príde.....
tato otazka je myslena ako vtip???
treba sa zamysliet proste nad tym, co vkladame do ust a pripomenut si, ze NEZIJEME, aby sme jedli, ale JEME aby sme prezili... a pohyb treba!
to je ako keby som sa opytala - mozem byt lekarkou bez vystudovanie medicinskej fakulty 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@mareli úplne vážne 🙂
😀 ak to chces bez toho tak nejest nic! A schudnes,inak nie!!!
@bonaqa2013 sladké vody veľa nepijem, no a sladkosti to je moja slabosť, akosi sa toho neviem zbaviť... 😖
@prasiatko30 náhodou, už tu bola otázka niečo v tom zmysle, či môže byť dotyčná učiteľkou bez nejakého vzdelania, len už si nespomeniem, či mala na mysli pedagogické minimum alebo čosi iné. 😀 😀 😀
@kubkomatko ved práve...opráš knihu...zase si zabudla na seba a ,,zmamkovatela,, hento je jediný normalny sposob aký ja poznám, všetko ostatné je obmedzovanie, vynechaj toto, nejdz tamto, po 18:00 nejedz - ale ja chcem jesť aj po 18tej! ved idem spať okolo23:00 🙂
tisíce rôznych diskusných tém, článkov, kníh o rôznych spôsoboch chudnutia, zdravého stravovania, pohybu, vplyvu stravy a pohybu na zdravie a figúru človeka.....
a potom príde otázka ako z jasného neba
určite sa dá aj tak schudnúť, veď zázraky sa dejú. naposledy pred 2015 rokmi
@kubkomatko takže ešte tých sladkostí sa zbaviť a budeš chudnúť....
@kubkomatko nechápem... akože chceš jesť a necvičiť ako doteraz ale vyzerať inak? a na základe čoho by si si predstavovala, že tento zázrak nastane? vplyvom klimatických podmienok? 😅
jedna cesta je, ale tiež má svoje hranice - plastická chirurgia... môžeš vyskúšať ešte bandáž žalúdka, možno ťa to donúti zmeniť stravovacie návyky, ale sú aj takí, ktorých to napriek následným komplikáciám nedonútilo...
existujú aj tabletky (na SK a vo väčšine európy zakázané), ktoré fungujú v mozgu a blokujú centrum, ktoré ti povie, že si hladná alebo máš na niečo chuť (zjednodušene povedané), efekt slušný, po ich vysadení ešte slušnejší jojo efekt...
sorry za úprimnosť a tvrdé slová - ale ak si pažravá a lenivá a nemieniš s tým nič robiť, tak bude najlepšie sa zmieriť so svojím telom a mať sa rada taká, aká si...
@kubkomatko da sa, ale dôvod chudnutia nikomu neželam
to mi pripomína ten kreslený vtip - žiaľ neviem ho nájsť... ako sedí obézna žena nad zákuskom a uvažuje: "chcem schudnúť, urobím preto všetko, okrem zmeny stravy a cvičenia" 😀
Da sa,ja som tak shcudla od vianoc 6 kil, stacilo zmensit porcie a mne pomohla aj praca, tam mam taky pohyb, ze kila idu same dole
nechapem ako niekto moze dat taku otazku...chces schudnut a pritom nic nezmenit???? da sa to? ako telo zaznamena ze nastala zmena a ma pustat tuk? 😝
@kubkomatko asi ani nie 😉