Cvičenie s Ewou Chodakowskou

michaela2107
14. júl 2014

Baby pridajte sa ku mne 🙂. Skusala som civcit asi milion krat ale nikdy sa mi to nepodarilo dlhodobo. Ale toto cvicenie ma neskutocne bavi tak dufam ze sa ku mne pridate 🙂 Ak bude zaujem napisem k nemu viac 🙂

janielik87
14. júl 2014

@michaela2107 napis viac 🙂 ja rada skusam nove 🙂

helenkat
14. júl 2014

ja to tiež cvičím... tak 3x do týždňa. Tiež sa mi to pozdáva... krátke a pri tom efektívne cvičenie...

radovanko3
14. júl 2014

aj ja sa pridám,poprosím o nejaké infošky 😉

isabellaa
14. júl 2014

Co je to za cvicenie?

dolly3
15. júl 2014

Tiež by som rada vedela o čo ide? 🙂

michaela2107
autor
15. júl 2014

@janielik87
@radovanko3
@isabellaa
@dolly3
Ewa Chodakowska je polka, ktora je fitnes trenerka a ma cvicenia dostupne na youtube : Ewa Chodakowska Skalpel, Killer, Turbo spalanie + rozne 6 minutove cvicenia z ktorych je potrebne vybrat si 5 a cvicit za sebou s prestavkami. Pokroky jej fanusiciek najdete na fb ak zadate jej meno.
Ja som zacala cvicit pred dvoma tyzdnami a citim sa skvele. Skusala som vela krat cvicit ale vzdy to skoncilo po 3-5 dnoch. Pre mna je to cvicenie dost narocne ale po cviceni sa citim skvele. Motivovalo ma to aj k ciastocnej zmene jedalnicka t.j snazim sa varit zdravsie to znamena pravidelna strava, ziadne vyprazanie, obmedzenie cukrov, a vela vela zeleniny a ovocia. Ewa na svojej fb stranke kazdy den zverejnuje aj rozne recepty. Co sa tyka cvicenia zacinala som so SKALPELOM pre mna je zatial najlepsi, zabijak je samozrejme KILLER a uplne ze najviac som znicena po TURBO SPALANIE. Skuste baby a potom dajte vediet ako sa Vam paci 🙂

michaela2107
autor
15. júl 2014

@helenkat Ahoj a ktore cvicenia cvicis? ktore mas najradsej?

helenkat
15. júl 2014

@michaela2107 striedam Turbo Spalanie a Killer. Keď sa cítim veľmi že dobre, tak si k tomu pridám Skalpel... Cítim, že si pri týchto programoch precvičím celé telo a nie je to také dlhé... a bonus... som mokrá do nitky...

pondelnicka
15. júl 2014

@michaela2107 mne sa tiež najviac páči skalpel, hlavne, keď som po jill mala odpísané kolená, toto bol balzam 😀 cvičíš každý deň?

michaela2107
autor
15. júl 2014

@pondelnicka Snazim sa cvicit 5 dni v tyzdni, kedze kazdy druhy vikend pracujem. A co ty kolko krat do tyzdna cvicis? 🙂

michaela2107
autor
15. júl 2014

@helenkat Pockaj chces mi povedat ze ked si das turbo spalanie tak hned potom este pridas skalpel ? tak to musis mat super kondicku 🙂 To je presne na tom cviceni uplne ze najlepsie ze clovek precvicuje komplet cele telo. Tak ako hovoris ja som po cviceni ako keby obliata vedrom 😀

kika1111
15. júl 2014

ja som na nej tiež fičala pred mesiacom, ale som po operacii tak som prestala. cvičievala som každý deň, najprv Turbo a potom Killer. naozaj najlepšie cvičenie aké som kedy cvičila. začínala som s Jill, ale omrzela ma.

helenkat
15. júl 2014

@michaela2107 áno, niekedy to dám tak za sebou... dnes bolo "len" Turbo Spalanie a trošku bruška s Christine Khuri... poriadne sa som zapotila /ešte aj tá horúčava k tomu/... no super

pondelnicka
15. júl 2014

@michaela2107 začínala som každý deň, teraz sa snažím dať celé cca 2-3 x do týždňa, ale každý deň dám aspoň 10-15min výber zo skalpela - vždy sa zameriam na nejakú časť tela... Skúsim omrknúť aj tie krátke videá... 😉
@helenkat ty si aká macherka... 😀

helenkat
15. júl 2014

@pondelnicka ďakujem...

pukinka11
27. júl 2014

Kočky, ďakujem za túto tému, len tak som skúsila, že kto je to tá Ewa Chodakowska, a to cvičenie ma chytilo, je to paráda.... a dokonca chytilo aj môjho muža, ktorý cvičí so mnou 😅 😎 Takže všetkým odporúčam..... Inak momentálne cvičím tak, že dám 30 min orbitrek, potom sklapel, ale dnes som skúsila aj tie iné..... je to makačka, ale viem, že to stojí za to, čiže všetkým to vrelo odporúčam-..... aj keď sa Vám nebude chcieť, budete si myslieť, že umierate, ale treba to prekonať!!!! Ak sa niekto pridá, budem rada, ak sem napíšete.... 🙂

danielahamar
27. júl 2014

no dnes som to vyskúsala 😅 je to super, verim, ze zajtra to bude lepsie a budem to obmienat hlavne

danielahamar
27. júl 2014

a este som zabudla, skoro som "umrela" po 15min. 😲

jorsulova
27. júl 2014

Ahojte, ja som s nou cvicila min.rok, strasne ma to bavilo ale potom ma zlozila angina a ja truba som sa uz k nej nevratila... Vtedy som cvicila nieco cez mesiac 5x do tyzdna. Fakt uz po mesiaci som mala pevnejsie brucho tak ako hovori ewa,pretoze brucho treba mat stiahnute pocas celych cca 40min cvicenia. Idem sa ja veru k tomu zase vratit 🙂 inak cvicievala som po vacsine len skalpel, ten je najjednoduchsi ale velmi ucinny 🙂

jorsulova
27. júl 2014

Ano je to tak ze prvy krat som tiez mala po 15 min dost, ale potom to ide nejako samo...

pukinka11
27. júl 2014

Presne tak, myslím si, že umieram, že to nedokončím, ale vždy sa prekonám, už asi týždeň.... Ja jej aj vynadám a nakričím na ňu 😀 😅 Veľmi mi to pomáha 😀 😀 😀

danielahamar
28. júl 2014

@pukinka11 dnes druhy den a uz to bolo lepsie 😀 , pokracujem dalej.......

aj chudnete, ci len spevnujete?

pukinka11
29. júl 2014

@danielahamar ja aj chudnem 🙂 treba mi dať dolu 12kg 😝 🤐

reni1512
29. júl 2014

fiha...vyzera to vyborne tie videjka...pozerala som skalpel a velmi dobre cviky 🙂 asi sa pridam 🙂

sandrus2
2. sep 2014

Ahojte do teraz som cvičila Jill, Insanitiy a iné cvičenia teraz som natrafila na Ewu tak tiež na nej fičím , má super cvičenia a hlavne keď domakám som mojkrá ako myš čo je super , dúfam že aj výsledky budú poriadne . Chcem dať dole ešte 5 kg ale nie a nie sa pohnúť 🙂
@helenkat fí ty si riadne dobrá keď dávaš jej dve cvičenia za sebou , by som asi skapala :D a to som si myslela že akú mám kondičku keď som odčvičila insanity 🙂 ale hlavne nemám toľko času pri malom a robote čo je škoda ale každý deň sa snažím dať aspoň jedno jej cvičenie .

helenkat
2. sep 2014

@sandrus2 ďakujem... jej cvičenia milujem.

stresmenka
2. sep 2014

dievčata ďakujem za inšpiráciu od zajtra skúšam zhodiť mi treba až až až ......

iconka
3. sep 2014

Tak aj ja som vcera skusila Ewu a jej SKALPEL. Pre mna pohoda az na par cvikov, ktore vseobecne nemam rada 🙂 Keby nemam potom este beh, tak si dam rovno dve. Dnes skusim nieco dalsie, uz sa tesim 🙂

sandrus2
3. sep 2014

@iconka ty si taj ten turbo spalenie 🙂

messi0309
3. sep 2014

dnes som skúšala ale len pár minút a večer idem naplno,dúfam ma to znova nakopne 😉 Tak držím si palce a aj Vám...... 😎