Baby som 10 mesiacov po pôrode.....a mám pocit, že som do kopy nič neschudla....máte aj vy niečo podobné....cvičím 3-4 krát za týždeň.... Niekedy jeden tyzden vynechám kôli silnej menštruacii......pred pôrodom som mala 84kg teraz mám 75🙈 a taaak veľmi by som sa chcela dostať na moju váhu 60kg....ale mám pocit, že to už asi veru nepôjde....chceme aj druhé bábo z manželom....ale to potom koľko budem mať po druhom 100kg 😓
Strava, strava a ešte raz strava. To je gro úspechu. Na chudnutie musíš byť v kalorickom deficite. Darmo budeš cvičiť, ak budeš mať príjem vyšší alebo rovný tvojmu výdaju energie, chudnúť nebudeš. A pozor. Zo zdravej stravy je tiež možné priberať, čiže je dôležité nielen to, čo zješ, ale aj koľko toho zješ.
Nájdi si tu skupinu cesta k mojej premene a ako radí kočka nado mnou, začni používať kalorické tabuľky - v skupine nájdeš presný návod na ich správne nastavenie.
Ja som to mala tak isto . Snažila som sa ,diéty ,cvičenie a za 10 mesiacov som neschudla ani gram . Potom sme boli na dovolenke a vrátila som sa o 3kg ľahšia ,netuším ako 😁 prečítala som si niečo o fastingu ,reku keď už to ide tak idem do toho...no a už som schudla skoro 10kg . Neviem si to vynachváliť , ešte 8kg mi chýba do mojej cieľovej váhy
@perlita007 ja som schudla cca po dvoch rokoch od pôrodu, nerobila som nič len ma začala malá viacej zamestnávať a nemala som čas tak veľa a často jest, plus veľa pohybu. Takže to príde samo, uvidíš 🙂
@werony_n len mi chceme na jar druhé bábo.....a tým by som chcela do jari schudnúť.....aby som nebola ako vorvaň.... Po druhom.....🙈😁
@perlita007 hlavne neskúšaj žiadne rýchle, superzázračné diéty. Viem, že je vidina rýchleho schudnutia lákavá, ale ti radím, nerob to - dodrbeš si metabolizmus a kilogramy sa ti vrátia rýchlosťou blesku aj s úrokami. Zdravé chudnutie, ktoré je udržateľné, je približne 2kg za mesiac. Do jari môžeš mať dole 10kg, ak začneš hneď teraz, rozumným a najmä (z dlhodobého hľadiska) udržateľným spôsobom.
@perlita007 a nedávaj si žiadne takéto ciele, že do jari, do marca 15kg dole,... je to demotivujúce, ak to nesplníš, budeš ešte viac zdeptaná. Začni proste dnes, a povedz si, že ideš chudnúť. Ak pôjde váha dole, bude to motivácia. Či už to bude kilo, či dve za mesiac. Veď si poťažkaj kilo múky v ruke - každé schudnuté kilo je fajn. Nemaj "veľké oči," že kilá, čo si priberala niekoľko mesiacov, zídu dole za dva. To je najväčšia chyba pri chudnutí - chcieť to urobiť čo najrýchlejšie.
Mne pomohlo zvysit bielkoviny. Kt su dobry zaciatpk.
@perlita007 tak to by som ani nejaké chudnutie neriešila, lebo to bude rýchle chudnutie s jojo efektom a priberieš ešte viac ako schudneš.
ahoj, ja chodim na poporodny kurz kvoli diastaze a cvicitelka nam hovorila, ze pokial si diastazu nedame dokopy neschudneme. chodim tam uz mesiac a pol a vidim ze centimetre idu dole. ale zasa vaha ide hore. ked som tam zacala chodit som mala 55kg teraz mam 58 a rifle ktore mi boli napasovane su mi volne :D. ale na 48kg pred tehotenstvom to asi nedam :D
@zazrak1991 co je ten fasting
Používaš Kalorické tabuľky? Chudnutie je jednoduchá rovnica. Viac vydať ako prijať, a zároveň neísť pod bazal. Takže Kalorické tabuľky, poriadne nastaviť a týždeň poctivo zapisovať. Ľuďom sa zdá, že jedia málo, ale nemajú ani šajnu, koľko má čo kcal a potom sú prekvapený, že nič nejedia a na konci dňa majú 2 400kcal len tak sa zaprasi.