Chudnutie po pôrode

17. máj 2024

Ahojte. Som tri mesiace po pôrode stále mám navyse 9kg a cvicim “už” mesiac, drzim aj stravu a neschudla som ani 0,5kg. Kedy ste začali chudnúť po pôrode?

tanyan
17. máj 2024

Som 9 a pol roka po pôrode a ešte som nezačala reálne chudnúť... 😝
Ale rovnako ako aj pri iných príležitostiach v súvislosti s chudnutím by som odporučila overovať si výsledky svojho snaženia cez cm a nie kg. Tvoje telo prešlo zmenou a primárne sa musí dať dokopy. Je reálne možné, že aj bez poklesu váhy bude tvoje telo vyzerať vďaka pridanému pohybu a upravenej strave lepšie a hlavne ty sa v ňom budeš cítiť lepšie.

yoxinka
17. máj 2024

Telo sa 9 mesiacov pripravuje na pôrod a aspoň 9 mesiacov potrebuje na regeneráciu po pôrode. Daj tomu čas.

dixitka
17. máj 2024

Vieš čo, ja som rok po pôrode, ešte dojčím a váha ukazuje furt to isté :D zostali mi našťastie len 3 kilá navyše, ale je úplne jedno, či som cvičila ako besná, vysadila sladké, riešila stravu, alebo som sa mesiac váľala v posteli a jedla hocičo (mala som celý február hnusnú bronchitídu), proste váha sa zasekla. Snáď po odstavení to zíde 🤷‍♀️

maryetta
17. máj 2024

Ja som 4mesiace po porode. Som na svojej vahe ale… este nejake 2kg chcem dat dole. Tak ale postupne. Po druhom mi tak ostalo asi 3-5kg. A az po 1-2rokoch sa podarilo ich zhodit.

janica_
17. máj 2024

Ked som po prvom prestala kojit tak som nabrala 10 kil len tak, takze moze byt aj horsie 🙂 dolezite ze si zacala a casom to pojde