Ahojte baby som uz 5 m. Po porode a neschudla som ani deko ale skor 10kg pribrala.Jem 3 keat do dna a s malickym som aj 4 hod.vonku nechapem preco to tak je.Uz si pripadam ako mangalica
moja skusenost ja som pribrala cez 16 kil a po porode, co som este aj kojila som za rok schudla 2 kila az po roku ked som prestala kojit som zacala chudnut a pocas celych troch rokov som schudla zo 64 kil na 47, 7 a teraz som pribrala na 51 lebo ze to uz nevyzeralo dobre, takze nestracajte nadej vsetko ide
Ahoj, ja som niečo podobné prežívala pri druhom dieťati. Bola som ako spuchlina. Vyzerala som a hlavne som sa aj cítila strašne zle a to mi neprospievalo. Začala som Jilien Michaels cvičiť a za rok som dala 12kg dole. Cvičila som ju tak 2mes s prestávkami. Ale moja psychika sa dala niekam inam, ja som sa lepšie cítila a aj kilečká išli ľahšie dole. A hlavne chudnúť z mojich 96kg to šlo, teraz som na 80kg a chcem dať dole ešte niečo, a stále ma to vracia na tých 82 až 84kg. Tiež mám stále problémy s tým. Neboj, nezúfaj a hlavne ono samo to nepôjde. A jesť treba.
Držím palce a ja som nediétovala. Skús to cvičenie.
Ahojky a nezúfaj, takých je nás viac
Som po sekcii som 5m.tak cvicenie asi ne
Naviac ma hneva,ze ma prsia ako melony.Maka som c a teraz ze e.
@denulienkad neviem ako sa stravuješ,ale 3x za deň popri kojení mi príde málo.pretože ak ješ málo,paradoxne priberáš,pretože telo si zo všetkého robí zásoby namiesto toho,aby to spaľovalo.uprav jedálniček,na nete nájdeš veľa rôznych podôb a prispôsob si ich svojmu stavu a svojim chutiam.mne pomohla stránka http://www.chudnutie-ako.sk/forum/viewtopic.php...
@denulienkad neboj,prsia sa upravia,ked skončíš,tými sa teraz vôbec ale vôbec netráp 😉
Ja uz 2 mesiace vobec nekojim.
Počas tehotenstva som pribrala 12 kg. Stále kojím. Som dva mesiace po pôrode a mám pôvodnú váhu, dokonca o dve kilá menej. Ale to je preto, lebo mi odišli svaly a tie sú ťažšie ako tuk. Ešte stále mám zdeformovanú postavu, lebo som rodila sekciou a musela som počkať s cvičením, kým sa nezahojím.
1. Jedz len toľko, koľko spáliš. Ak nechceš byť väčšinu dňa hladná, tak nejdez vysokoenergetické potraviny (rozumej cukrovinky).
2. Športuj. Každý deň 30-40 minút uržuj nepretržite svoju tepovú frekvenciu na cca 110 bpm. Je jedno ako. Najlepšia je rýchla chôdza.
3. Dodržuj pitný režim. Pi čistú vodu, bez bubliniek.
Priberať môžeš aj kvôli rôznym chorobám. Takže ak sa necítiš dobre, tak šup-šup na preventívku.
este stale mam na sebe plus 7 kil. dala som si cas, ze ked bude maly mat 8 mesiacov, moja vaha bude na povodnej. tak drzte palce 🙂
Ahoj , já som pripbrala počas tehotenstva niečo okolo 20 kg 🙂 som po porode 6 týždnov a netuším absolútne kolko mám kg kedže som od porodu na váhe nestála :D račej to nechcem ani videť ani vedeť :P