zeny kedy sa vam stiahlo brucho po porode tak, ze ked ste sa narvali do rifli ktore ste nosili pred tehotenstvom tak nevyzeralo ako huspenina, ktora caka, ze sa gombik rozopne a ona sa moze rozliat? je mi z toho dost na nic predstava toho ze idem skryvat brucho ktore bolo krasne ploche😂😂
Bohužiaľ na toto sa nedá paušálne odpovedať, mne sa tiež stiahlo po pôrode relatívne rýchlo, z popôrodného pásu sa mi robilo nevoľno... Záleží na tom, či máš napr. diastázu, to by bolo fajn skontrolovať.
Som 2 roky po porode, vdaka diastaze a type postavy ale vyzeram stale ako tehotna. Ale do povodnych nohavic som sa zmestila rychlo, dokonce niektore mi boli velke... Len teda to brucho🙈
Podla mna dost zavisi od celkoveho typu postavy. Ja som odjakziva dlha a chuda, vela aj cvicim aj brucho, ked som bola tehotna, tak som mala len brucho. Po porode odisla cast z neho, no kym sa stiahlo tak cca 2 mesiace to tusim trvalo. Co viem isto, ze 9 mesiacov po porode som mala ploche brucho, lebo mam jednu foto, kde si hovorim, ze telo si fakt pamata, lebo bez cvicenia a akychkolvek diet som bola spat tam kde pred porodom.
Takze za mna je to dost individualne
Mne sa brucho po porode napravilo hneď ako som porodila..teda tak keď som domov prišla z pôrodnice už bolo OK pri oboch deťoch..ale poznám zienky ktoré majú dávno po porode deti sú už väčšie ale brusko im žiaľ ostalo vôbec sa nestiahlo
Ja som používala aj poporodny pas preistotu