Ahojte, ako ste sa prinútili jest menej, jest zdravšie, nejesť mastné vyprážané a nezdravé jedlá? Vždy to vydržím tak 3 dni no potom to opäť začne a prepadne ma večerný hlad.
aj ja som to tak mala, ze som vzdy polavila, ale vydrzat vydrzat vydrzat!
ked vydrzis, zistis, ako ti je lepsie, lahsie, odvyknes si od tych chuti. ja som si minule dala cestoviny so syrovou omackou a unava, nic sa mi nechcelo, nafuknuta. hned ma presla chut na nezdrave.
ja od malicka s prazdnym bruchom nezaspim 😁 ... kazde jedlo, ktore neni polotovar, je zdrave, takze ostava sa ti asi trosku viac hybat, aby si sa nemusela oberat o tie dobroty 😉
ale uplne ta chapem, vecer je to najhorsie.
@fido69 skúšala som to aj týmto spôsobom, no asi tak za 30 min to prišlo znova.
@egonsk S váhou problem nemám, no len ma hnevá to nezdravé
@1111sandra1111 možno blba otázka, ale ako si vydržala? povedala si si niečo?
mastne jedla niesu vsetky nezdrave, co teda nezdraveho jedavas?
@egonsk napríklad také hranolky robené vo friteze, hocijaké polotovary čo sa len hodia do fritezy, sladké, hocičo proste na oleji
Ked ma prepadne vecerny hlad dam si jogrt, ked nestaci, tak este pohar mlieka. Aleby syr, alebo 3 platky sunky, alebo cokolvek bielkovinove, co zamestna zaludok. Alebo uhorku, paradajku, papriku, kalerab.
Tak ďalšie jabĺčko alebo iné ovocie. Nič sladké, slané a ani vypražané. Po 2-3 dňoch prídu absťáky, ale ak ich vydržíš, tak sa telo poddá a zvykne si na nový režim. Chce to len pevnú vôľu.
Teraz pri mne manželka jedla čokoládu a mám to úplne na háku. 🙃
tak u mna to bolo o chudnuti. takze ked som zacala vidiet vysledky, to ma drzalo.
ale milionkrat som porusila a vracala sa spat na spravnu cestu🙂
Zaklad je ten sajrajt domov vobec nekupovat a mas vybavene 😁. Potom si das hocico zdrave co doma mas
no ako som pisal, polotovar je problem, tak musis sa premoct na nepolotovar 😋
mojou motiváciou a benefitom je zdravie a remisia autoimunitných ochorení. Všetko je v hlave. Diabetik tiež nezje 2 kg hrozna a pol torty pre tú slasť na jazyku a potom kolaps. Netrpím hladom, netýram sa, som s tým ok. Viem prečo 😉
PS: skús si určiť priority (tvoj dôvod a cieľ, následky...?) a potom budeš zvažovať, čo vložíš do úst, či sa to "oplatí" 🤷♀️
Ano ten hlad vzdy pride po 3 dnoch. Treba to prekonat a casom aj prejde.
Tie nezdrave polotovary nekupovat, budes sa cudovat, kolko si usetris. A este pomaha chodievat skor spat.
lebo sedis vecer doma a kukas telku alebo telefon. Treba ist von a vratit sa domov a rovno ist spat. A nie posedkavat na gauci a jest.
@barborachors myslim si že po celom dni na nohách by si si chcela tiež odpočinúť
Ked dostanes chut na nezdrave, tak urob 20 drepov. Pomoze to 🙂
@soldi no, nepomôže 😃
Máš dve možnosti bud neseknut so všetkým striktne naraz ale ísť 80/20 pripadne len 70/30 na zacistok. Alebo na to treba ale disciplínu vydržať 30 dní a potom prídeš na to ze ti veľa veci ani nechutí....
Ak sa nevieš vzdať smažené ho zainvestuj do teplovzdušné fritézy, alebo "smaz" v rúre tam stačí minimum oleja. A polotovar nekupoval ved to ma zoznam surovín dlhší ako desatoro prikázani
Tak potom vyskúšaj sex. Pár kalórii môžeš vypotiť alebo len tak relaxovať a nechať sa obslúžiť. No čas na jedlo alebo premýšľanie o jedle mať nebudeš. 😉
Čo si tak večer nakrájať jabĺčko alebo si dať jeden jogurt? Hlad zaženieš a kalórie sú minimálne.