Potrebujem radu. Lepšie nejest žiadne sladke alebo si dat jeden keksík.. Čokoládu cez deň.. Ako to úplne vzdať? Kávu keď milujem.. Radšej bez cukru bez mlieka.??
@mamkacharlotta Mne najlepšie funguje nejesť od obeda.
Nechcem sa vzdať obľúbených jedál, tak jem normálne. Aj slaninu,aj sladkosť Raňajky,desiata,obed
-ale potom už skoro nič-len trochu zeleniny ....alebo malé ovocie.
@joesvk a to ako ješ?? Všetko??? Takže základ večer??? Večer už to najlepšie obmedziť???
@buberova rozdiel je minimalny.🙈
@mamkacharlotta Od obeda nejem. Zjem už len nejakú zeleninu ,aby mi neškvrkalo v bruchu.
Toto mi furt,keď potrebujem schudnúť perfektne funguje a zároveň ,keď mám na niečo chuť, tak si len poviem:"že ráno si to dám "
@mamkacharlotta akože potrebuješ nutne k životu keksík, čokoládu, cukor v káve? ak nie, tak načo si dávať "jeden", proste toto sú úplné zbytočnosti. Ano, ja viem, je to dobré, ale ak chceš chudnúť tak proste NIE.
@mamkacharlotta Mne funguje zvýšit výdaj. Skús sa viac hýbať, denne prechádzky rýchlou chôdzou, ak máš možnosť vynechaj výťah. Vtedy ani kávu vynechať nemusíš. Ten keksík a čokoládu radšej čo najmenej 😉
Nemusis jest podla tabuliek , kludne si daj sladke ale nie ked mas depku, a nie tonu.
Ked si vytvoris zdravy vztah k jedlu mozes jest hocico👌🏻
@mojemenonikto tak ja mam dosť pohybu si myslím pri dvoch deťoch 😁😁
@biglovemom ďakujem 😍😍😍 nejem len hlavne pred menzesom to neviwm co skôr 😔😔😔
@sissy27 vďaka 😍
@mamkacharlotta chapem, tiez to mam pred MS.
Dam si kusok, jasne, ale potom si dam banan, jablko…..je to tazke ale da sa to.
@biglovemom vďaka určite to skúsim.. Obmedzím 🤗
@mamkacharlotta Neni zac🤗
Ja som schudla 14 kg a jedla som vsetko, ALE strazila som si kcal. Ale dala som si aj kusok torty na oslave, aj nieco sladke ked som mala chut. Aj zmrzlinu na prechadzke po meste.. Aj kavu so smotanou som tam vpichla, lebo som ju tak pila. Ked chudnes mas sa naucit regulovat porcie, pridat zeleninu, protein, a nie nejest, zakazovat si, ci jest veci co ti nechutia. Lebo to je dlhodobo neudrzatelne a hlavne za chvilu mas tie kg spat.
@zuzinka888 áno, mne je to jasné že to je minimum preto nemá zmysel sa nad tým vzrušovať 🙂
@banalu vďaka 😍 takže všetko aj pečivo??
keksy a čokolády sú odpad. samý stužený palmový tuk a cukor. nekonečno prázdnych kalórií. nulová výživná hodnota.
@zero1 tak co ak chcem sladké... Lepšie ovocie.??
Neide to lepšie ak pijem aj nejaký detox k tomu???
@mamkacharlotta detox je cisty blud, na ocistu tela mas organy.
Normalne si daj aj chlieb aj zemiak aj ryzu, ALE jedz VYVAZENE.
Stiahni si KT, a zacni si to sledovat. Sama uvidis, ze sa da vyskladat kadeco. A niesi vrcholovy spotovec, si normalna zena, ktora niekedy potrebuje kusnut do horalky. A to je v poriadku, das si lahsiu veceru.
Ja jem úplne všetko tak do 14:00, čokoládu, keksy všetko. potom už iba zeleninu a také ľahké veci.
@banalu kt? Co to je? Tak ako zemiaky a ryžu jem...tak áno potrebujem aj sladke..niekedy ani večeru nestíham a jem neskoro večer a to ma sere 😔
@mamkacharlotta kaloricke tabulky
Musis planovat. Mne na zaciatku velmi pomohlo mat na ranajky, desiatu, olovrant a veceru vzdy to iste.
Proste nakupis 7 jogutrov/cottage a vies, ze to je tvoj olovrant a musis ho zjest. 3 banany a 4 jablka a arasidove maslo - nech sa paci desiata na cely tyzden.
Vecera oblozena zemla s kvalitnou sunkou, syrom a kopa zeleniny. Na ranajky prazenica so zeleninou a na obed to co rodine, len so zeleninou a navazenu.
Ked zvladnes to, zacni pridavat, menit.
@mamkacharlotta kľudne vynechaj večeru ak nestíhaš v čase.
@sisska96 okik
@banalu waaaauu tak to dkaujem 😍😍😍 určite vyskúšať a musím viacej zeleniny jest bo ako no coment 😍😍😍
@banalu a obed?? Co také??
@banalu tie kardiologické tabuľky všetko sa platí??? Máš nejakú v phone s ktorou si spokojná?
@mamkacharlotta Kalorické tabulky su len jedna originálna aplikacia, nájdeš ich presne pod tymto nazvom
Nauč sa pracovať s kalorickými tabuľkami. Hneď uvidíš koľko ti spraví rozdiel v dennom príjme pol deci mlieka v káve.