Ako efektívne schudnúť 7 kg?

kukypink988
2. máj 2022

Ahojte idem si sem ku vám pre radu pretože mám taký problém že nech zjem čokoľvek alebo keď papam aj menej pride mi že namiesto chudnutia skôr priberám..minuly mesiac som mala 63 kilo teraz mám 65,3 kilo a to priateľ nemôže ani vedieť lebo by mna asi zabil je na štíhle a ja som cely život bola stihla nech som zjedla čo som chcela nepribrala som no na začiatku minulého roka sa my stala taká vec že som začala mat zdravotné problémy čo viedlo aj k psychickým problémom pri ktorých som nemala vôbec chuť jesť a schudla som z 60kg na 55kg potom sa stal jojo efekt a mala som zasa 60 kg len po krátkej chvíli som mala tých 63 kg…ako som pisala teraz mám 65,3kg môj problém je ze mám problém zo vstrebavanim železa takze ho stále dopĺňam lebo inak keď nedoplnam už ho mám malo takze aj keď mám železo v poriadku a robím niečo namahavejšie tak sa my strašne rozbúši srdce a celkovo my je na odpadnutie :/ pri namahavejsom pohybe mám skrátka problém čo som skor nemala a mala som omnoho väčší pohyb…idem si sem ku vám pre radu možno niekdo pomôže s jedalnickom a taktiež s cvikmy ktoré by neboli extrémne namáhavé ale pomohlo by my schudnúť naozaj nechcem mat 70kg a stále priberať už môj problém je ze mi to ostáva v bruchu takze ho mám ako tehotná a nafukla a nieje to pekne už si nepripadám pekná a nemôžem si obliecť čo by som chcela prosím pomozte mi :( mam 23 rokov 170cm ďakujem

dori2
2. máj 2022

@kukypink988 priatel to nemoze ani vediet lebo by ma zabil? 🤦🏼‍♀️ och
menej papat viacej kakat, resp. mierny kaloricky deficit s vyvazenym pomerom zivin…
viac by ma trapil vztah kde mi niekto urcuje kolko mam vazit ako par kil hore…

melanta
2. máj 2022

Nemôžeš sa priateľovi priznať, že si pribrala pár kíl, lebo on je na štíhle. No, najprv by som sa zbavila priateľa a že velice rýchlo a potom ak kilá pôjdu dole, keď nebudeš mať vedľa seba debilka. Čo to je za vzťah, kde ti priateľ určuje, koľko kíl môžeš mať?

pribinak
2. máj 2022

Toto je čo za vztah? Totálne povrchne

dievcacitajucelist
2. máj 2022

@kukypink988 ty nemáš problém s "nadváhou"
dievča, ale so sebavedomím...kopni priateľa do rici a začni sa mať rada!

dskjhfdlkdjhl
2. máj 2022

Najskor by som vymenila priatela, lebo clovek, ktory je v strese, tak ma skor sklony priberat (mozno zajeda stres sladkym, mozno niecim inym). A najdi si nejaky pohyb, ktory Ti vyhovuje a potom najdes aj normalneho chlapa, ktory Ti nebude kontrolovat, ci nemas o 500g viac.

zirafienka
2. máj 2022

@melanta presne si to vystihla...

tosomja
2. máj 2022

Pár kil sa zbaviš mávnutím ruky a zabuchnutim dverí za priateľom. Zvyšok už pôjde ľahko 😉
Ja mám tiež par kíl navyše,neviem schudnúť, ale keby mi priateľ povedal že je na štíhle, tak mu ponúknem zoznam štíhlych a nech sa predvedie playboy.

kukypink988
autor
2. máj 2022

@dori2 ale aj ja sa cítim s toho pychicky úplne blbo a každý mame svoje preferencie len proste nechcem byt tucna

kukypink988
autor
2. máj 2022

@dievcacitajucelist ale ja nechcem byt tučná

nikdenikto
2. máj 2022

@kukypink988 tak keď nechceš byť ty tučná nezvaluj to na priateľa. Priateľ nemôže vedieť že si pribrala... myslíš že si to nevšimol?

vsauce_
2. máj 2022

@kukypink988 A naozaj sa bude na teba priatel pozerať inak, alebo ty máš problém sama so sebou? Začni od seba, usporiadaj si to v hlave a začni sa mať rada. Prestaň sa kontrolovať a zváž vyhladanie odborníka, ktorý by ti vedel poradiť ohladom jedálnička a pohybu (ak teda nevieš, ako správne na to).

kukypink988
autor
2. máj 2022

@nikdenikto Ok zbytočne sa tu hádať prosila som o radu o overený jedalnicek a cviky

kukypink988
autor
2. máj 2022

@dskjhfdlkdjhl normálneho chlapa mám jeho vymeniť nepotrebujem skrz som chcela poradiť ohľadne cvikov a tak pri problémoch zo srdcom ale vidím že tu sa inteligentnej odpovede nedočkám nevadí

kukypink988
autor
2. máj 2022

@dievcacitajucelist takze tým chceš povedať že mám vyzerať ako prasa ale mám sa mat rada nemyslíš vážne

tyrkysova_kobyla
2. máj 2022

@kukypink988 mozno si pribrala kvoli tomu, ze jes az prilis malo, takze tvoje telo to vyhodnotilo tak, ze si potrebuje urobit zasoby. Skus kaloricke tabulky, nastavit si stravu tak, aby si jej nemala ani prilis malo, ani vela vzhladom k tvojim aktivitam 🙂

dskjhfdlkdjhl
2. máj 2022

@kukypink988 keby bol ten chlap normalny, tak by si mu nemusela tajit, ze si 0,5kg pribrala. Odpovede si dostala rozumne, len si ich asi nepochopila, takze zbytocne tu splietas nieco o inteligencii.

kim2028
2. máj 2022

@kukypink988 Ahoj. Ono by mal stačiť pohyb. Jednoducho nájsť si nejaký šport alebo fitness centrum. Malo by to ísť. Najlepší šport na chudnutie je za mňa plávanie a vrelo odporúčam aspoň 2 hodiny 3x týždenne.

kukypink988
autor
2. máj 2022

@tyrkysova_kobyla ďakujem veľmi pekne 🙂 posnažím sa zmeniť stravovanie a pridať nenáročné cviky snáď to pomôže

kukypink988
autor
2. máj 2022

@kim2028 rada by som ale mám problém s búšením srdca :/ neviem čo s tým

h2
2. máj 2022

Koľko váži priateľ? 70? 80? Alebo viac? No, nech je to, koľko chce, poradím ti, ako sa zbaviť toľkých kg okamžite. 😉

kukypink988
autor
2. máj 2022

@dskjhfdlkdjhl nepribrala som 500g ale 2,3 kilo za mesiac 🙂 ale nevadí no nechápem ako my pomôže váš názor na môjho chlapa k tomu aby som schudla 🙈 pýtala som sa na overené cviky alebo jedalnicek hlavne pokial má niekto problém zo srdcom no dočkala som sa len odpovedi na to aký na pi** je môj chlap preto na to už ani nereagujem…má svoje preference a mna to len nakopáva nechcem byt tlsta

akbara77
2. máj 2022

@kukypink988 treba navštíviť psychiatra, podľa mňa, najlepšie aj s priateľom.

yoxinka
2. máj 2022

Neexistujú overené cviky, základ je kalorický deficit a vyvážený príjem živín. Takže žiadne hladovanie a diéty, stiahni kalorické tabuľky, pridaj nejaký pohyb a hotovo. Ale inak, kočka zlatá, ja som vynosila a porodila tri deti, mám 37rokov, 168cm a 68kg a ROZHODNE nevyzerám ako prasa. Takže tvoje vnímanie tučnoty je nejaké divné, lebo ty pri tvojej výške váhe nemôžeš vyzerať nejako hrôzostrašne. Chlapa, ktorý by mi diktoval, koľko môžem mať kíl, by som s prehľadom poslala do ri*i, ale na toto zjavne musíš ešte dozrieť.

verka15
2. máj 2022

@kukypink988 ako baby radia, na začiatok si stiahni kalorické tabuľky a zapisuj si, koľko čoho ješ plus aktivitu, aby si mala kalorický deficit. Čo sa týka pohybu, stačí aj obyčajná chôdza, čiže napr. 5 km prechádzka v miernom tempe, neskôr môžeš zameniť za rýchlu chôdzu. Mne pomohlo, keď som zo začiatku tiež obmedzila sladké, ale ja som maniak na sladké, no neobmedzila som ho úplne, ale napr. som si dala radšej kúsok vysokopercentnej čokolády ako napr. horalku. A tiež jedz častejšie a menšie porcie, ja som si tak pekne zrýchlila metabolizmus. A hlavne nehladuj, snaž sa mať pestrú stravu na bielkoviny, ktoré vedia na dlho zasýtiť, taktiež dostatok vlákniny, veľa zeleniny a ovocia. Ale asi najdôležitejšia zo všetkého je práve psychická pohoda. Takže hlavne kľud, ono za mesiac teraz určite neschudneš 10 kg, chce to čas 😉

tyrkysova_kobyla
2. máj 2022

@verka15 aktivita by sa nemala zapisovat, skresluje to, treba si tam nastavit rezim a aktivity uz nezapisovat. Su nadhodnotene a samotny rezim uz pre vysku/vahu zohladnuje kaloricky deficit 😉

kukypink988
autor
2. máj 2022

@verka15 sakra a ja som to chcela schudnúť za mesiac no nevadí nejako to už poriesim

kukypink988
autor
2. máj 2022

@yoxinka no nechcela by som mat 68 kg 🙂 ja chcem mat peknú postavu a štíhly pas nie pneumatiku ale posnažím sa aby som toľko kilo nemala ďakujem za radu

dievcacitajucelist
2. máj 2022

@kukypink988 Máš 170cm a 65kg ty tučná nie si

dievcacitajucelist
2. máj 2022

@kukypink988 a prečo by si mala vyzerať ako prasa...ja som nič také nepisala

tyrkysova_kobyla
2. máj 2022

@dievcacitajucelist ono na kazdej postave vyzeraju kila inak, ja mam 170 a pri 65 kilach by som bola povedzme ze nie tucna (to je prilis prehnany sebakriticky vyraz aj pre autorkin pripad), ale vidno, ze som maksia 😀 samozrejme, ak je to svalstvo, vyzera to inak, takze samozrejme vaha nie je vzdy smerodajny udaj