Sekcia v Čadci

katkabulikova
29. aug 2023

Ahojte prosím vás máte niektorá za sebou plánovanú sekciu v CA Ako to prebieha? Aké majú postupy pred zakrokom, po ňom, na čo sa pripraviť? Kedy sa prepúšťa domov? Ďakujem za odpoveďe 😊

bejbynad
30. aug 2023

@katkabulikova zitra tam budu volat , a objednavat se , potom kdyžtak napisu info

katkabulikova
autor
31. aug 2023

@bejbynad ďakujem 😊

slava36
23. sep 2023

Nemala som síce plánovanú sekciu ale akútnu, ale poviem Vám že je tam skvelý prístup či od lekárov alebo sestričiek. Po sekcii ste prvých 24hodin na Iske kde sa o vás veľmi starajú a pomáhajú Vám sa rozhýbať pomaly a postupne aby Vás mohli prepustiť na popôrodné oddelenie. Na popôrodnom oddelení sa sestričky tiež veľmi o Vás starajú, lekári kontrolujú jazvu a vedia aj pomôcť pri ťažkostiach a bolestiach. Ak je bábätko zdravé a nemá žltačku po 3nociach Vás prepustia domkov.

katkabulikova
autor
23. sep 2023

@slava36 ďakujem krásne 😊

katkabulikova
autor
3. okt 2023

@slava36 a prosím vás ešte ma napadlo na jiske ...doniesli vám bábo aspoň ukázať ? Alebo ste museli čakať na druhý deň na normálnu izbu. Aspoň telefón vám dovolili ? Lebo viem že niekde nemôžu mať pri sebe vôbec nič ďakujem

slava36
3. okt 2023

@katkabulikova dobrý deň, áno prišli mi babo ukázať ale iba na chvíľku max 5 minút. Telefón nedovoľujú, iba čo mi dovolili napísať priateľovi, že som sa prebrala a som v poriadku nakoľko sekcia prebiehala v noci tak nevedel o mne nič.

biem22
3. okt 2023

@katkabulikova ja som síce rodila dva roky dozadu, ale mobil som mohla mať . Bábätko mi doniesli, povedali, že mi ho zas donesú o nejaké dve hodinky, žiaľ syn musel do inkubátora, takže inak nejak pravidelne asi nosia.

katkabulikova
autor
4. okt 2023

@slava36 tak ako vidím zakaždým to robia inak 🤦

katkabulikova
autor
4. okt 2023

@biem22 no tak uvidíme ako to bude lebo už neviem podľa čoho sa mám orientovať 😂🤦

biem22
4. okt 2023

@katkabulikova no to veľmi ťažko, mňa čaká teraz druhá sekcia a tiež som zvedavá aké to bude 🙈🤣

katkabulikova
autor
4. okt 2023

@biem22 a idete znova do Čadce ? Ja tam mám termín 19.10. Tak som zvedavá 😊

biem22
4. okt 2023

@katkabulikova áno, ešte ale nemám termín sekcie ešte, lebo termín mám až 25.10. 🙂 . Prvý syn sa vypýtal predtým ako som išla na poradňu do nemocnice, tak ani neviem o koľko skôr dávajú sekciu. Vám o koľko dní pred tp dali termín?

slava36
5. okt 2023

@katkabulikova asi aj na akú sestričku na Jiske narazíte 😂 držím palčeky pri pôrode a nech ste s bábätkom zdraví ☺️

katkabulikova
autor
5. okt 2023

@biem22 no ja mám termín až 28.10 a dali mi termín minulý piatok na 19.10 takže o 9 dní pred to

katkabulikova
autor
5. okt 2023

@slava36 ďakujem veľmi pekne 😊

katkabulikova
autor
5. okt 2023

@biem22 ale dávajú tak 5-7 dní pred TP no keďže ja mám malého valibuka a mám skrátený krcok dali radšej skôr 😂 uvidíme či vydržíme dovtedy

biem22
5. okt 2023

@katkabulikova ďakujem za odpoveď, ja by som brala aj skôr ako 5-7dni, bojím sa, že sa zas vypýtal skôr aj toto bábo a že to bude také narýchlo všetko 🙈🤣. Ešte ak sa môžem opýtať, na FB písali, že je možné mať aj partnera pri plánovanej sekcii - spinale, na stránke je že nie . Nepýtali ste sa náhodou na to ?

katkabulikova
autor
5. okt 2023

@biem22 no mali to tam celkom uz plne tie skoršie termíny tak neviem či sa vám to podarí a hlavne tie izby za príplatok sú plné 😌 áno pri spinalnej anestéze môže byť

biem22
5. okt 2023

@katkabulikova oni isto budú pozerať aj na dôvod sekcie a tieto veci, tak uvidíme, ďakujem za odpovede 💓

katkabulikova
autor
5. okt 2023

@biem22 samozrejme 😊 ja ju mám z neurologického hľadiska možno aj preto ten dátum, tak držím palce možno sa aj stretneme 😊

biem22
18. okt 2023

@katkabulikova tak zajtra držím palce ❤️ nech je všetko v poriadku

katkabulikova
autor
19. okt 2023

@biem22 všetko dopadlo ako málo 😊 vy ste už po ??

vlocka007
21. okt 2023

@katkabulikova môžem sa vás opýtať ako sa máte po sekcii? Všetko v poriadku koho ste mali dr.?

katkabulikova
autor
28. okt 2023

@vlocka007 ja sa mám úžasne,už ani neviem že som bola na sekcii,ale každý to má inak 😊 doktora vôbec netuším koho som mala bolo ich tam viac. Ja som mala celkovú anestezu a neriesila som nejako kto tam bude dôverovala som.

snowflakenel
17. jan 2024

@katkabulikova aku ste mali diagnozu koli sekcii? Ak sa smiem spytat.
Ja mam utlak na nerv v chrbtici, vytecenu platnicku a ten sekvester mam pri mieche.

snowflakenel
5. feb 2024

@biem22 ahpj. Kam,mam ist na konziliarne vysetrenie koli sekcii? Normalne na.porodnicu?

katkabulikova
autor
5. feb 2024

@snowflakenel ..posunuté platničky áno normálne na príjem

snowflakenel
5. feb 2024

@katkabulikova tak to som zvedava, co mi povedia.....ci mi sxhvalia sekciu. Mne to totiz tlaci na miechu. Chystam sa tento tyzden na ambulanciu

snowflakenel
5. feb 2024

@katkabulikova a dakujem za odpoved. O kolkej je najlepsie ist? Moj doki cravel ze od 10.00 tam robia

katkabulikova
autor
5. feb 2024

@snowflakenel určite schvália ..nepamätám si na kolku skús zavolať povedia ti