Ahojte,
Možno sa mi touto cestou, aj keď som v mojom doterajšom živote zatiaľ nikdy nebola registrovaná na tomto fóre 😀, podarí nájsť spriaznenú dušu.
Milujem hlboké rozhovory o živote, psychológiu, rastliny, kvety, prírodu, kávu, jeseň 🧡, Vianočné obdobie (čiže november až január 😂), úprimnosť, lojálnosť, čestnosť, “open-minded” mindset, humor, inteligenciu. Nemám rada povrchné rozhovory len aby reč nestála, small talky, neúprimnosť a ľudí, u ktorých človek nikdy nevie na čom je. Nemám rada vypočítavosť. Priateľstvo pre mňa veľa znamená, priatelia sú rodina, ktorú si sami vyberáme, často sú oveľa viac ako rodina. Priateľstvo pre mňa znamená byť tu jeden pre druhého v dobrom aj v zlom, môcť si povedať čokoľvek. Som takmer typický mileniál, pozor, nie post-mileniál. 😀 Mám maličkého syna. 💙
Prosím, len Bratislava.
Majte krásny slnečný deň bez teplôt na umretie 🍂✨
@snowdrop_ Koinonia Ján krstiteľ buď oáza Sklene robia aj stretnutia v Bratislave je tam kopec skvelých ľudí zajdi si tam určite si tam nájdeš priateľov
@jezis_ta_miluje dakujem krasne, toto urcite nebude pre mna 😀
@snowdrop_ v pohode len som ti chcel poslúžiť maj krásny život
@guudy ahoj, dakujem krasne 😊 to vobec nevadi, ze si z inej generacie. Nezamyslala som sa hlbsie, ze to mozu ludia ponat aj inak a teda mozno tak, ze hladam kamaratku z rovnakej generacie. Nie je to tak, praveze si rozumiem vacsinou s ludmi o nieco starsimi. Ide mi o hodnoty, ktore ma vo vztahoch nepustia, mam ich pevne.
Emocionálne anonymní (kostol/fara na Strečnianskej).
Ahoj, som z Ostredkov, ak chces, ozvi sa.🙂 100 % sulad negarantujem, no skusit to mozeme.
Z akej casti BA si? Ja som tiez milenial,ale mam uz pubertakov, to neviem,ci by si chcela o nich pocuvat😂
@snowdrop_ To nie je kresťanský spolok ani sekta, len tam majú priestor. Ale možno sú niektorí z nich abstinujúci alkoholici. Aj to sú ľudia, často veľmi hodnotní, úprimní, inteligentní, vzdelaní, jazykovo zdatní, pracujúci a prezentujúci aj v zahraničí, možno ich sledujete v médiách a ani o tom neviete.
Jumping to conclusions is a type of cognitive distortion that involves making unwarranted assumptions based on limited information. It is a common issue for many people. This type of thinking allows people to make decisions quickly, but it also means that these decisions are quite often wrong. Na margo kresťanského spolku/sekty.
Čo má byť post-mileniál? 😂
Lebo Google tvrdí