Dobry deň , mám posunutu platničku 10 mm , L5/S1 ktorá mi tlači na nerv a som objednaná do Bardejova na europainclinics . Máte niektorá skúsenosti s touto klinikou? Pomohli vám ? Tŕpne mi ľavá noha a mám štipľavu bolesť v nej ledva na Ňu stupnem . Pichali vám hneď injekciu pri prvej návšteve ? Ďakujem za odpovede ☺️
@jazminn operacie sa dosť bojím lebo sa dlho potom zotavuje , rozmyslam či nieje lepšie laparoskopia v europain clinic v Košiciach , zatiaľ idem prvý krát do Bardejova uvidím čo mi tam povedia
@janicka1988 nie je pravda, že sa dlho zotavuje...manžel chodil ihneď na druhý deň, len sadnúť môžeš o mesiac, takže všetko po stojačky, alebo po ležiačky...naozaj, netreba sa báť...ja som už odporučila niekoľkým ľuďom z môjho okolia a sú radi, že išli!!! treba si nájsť a prečítať o tejto operácii...veda ide sústavne dopredu...
ja som bola tiež, mám vysunuté dve platničky, nemohla som ani chodiť, tak mi tŕpla noha. Operáciu tiež odmietam. Na klinike mi hneď pichli injekciu, a môžem povedať, že mne to pomohlo, bola som potom ešte na jednu, ale tým to nekončí. Ja som potom absolvovala rehabilitácie, cvičenie - cvičila som poctivo a dodržiavam to doteraz, zmena držania tela, dvíhanie ťažkých predmetov a pod. K tomu som si kúpila knihu - Mechanika zad od dr. S.McGill.
mama28 a teraz ste na tom ako??
mama28 a platili ste nieco za to???
platilo sa 50€ injekcia, teraz neviem ako to je to bolo 4 roky dozadu. No ja neľutujem, lebo ja som tam išla v stave, že som nemohla ani chodiť, stŕpnutá , boľavá noha až po L5-L4, a odchádzala som odtiaľ normálnou chôdzou.
mama28 tak to je super mna tlaci platnicka na nerv, nohy mi netrpnu ale uz je to dost otravne kazde rano vztavat s bolestou ani sportovat sa s tym neda lebo ked bezim alebo dlhsie stojim tak ma rozboli chrbat..tak dufam ze mi nejak pomozu tiez.
janicka1988 zdravím ako ste dopadl a v tom Bardejove??
@janicka1988 môj manžel tam istú dobu chodil, mal to podobné ako Vy...zo začiatku boli sľuby, že sa to dá do poriadku, pichly mu niekoľko injekcii a potom bolo, že už Vám nevieme pomôcť. Obrátili sme sa na MUDr. Bačinského z nemocnice Žilina, ktorý operuje platničky v Michalovciach. Manžel je po operácii, všetko je OK, trpnutie nohy skončilo hneď po operácii aj ostatná bolesť...doporučujem MUDr.Bačinského, asi vo štvrtok má v Mi konzultácie, kde treba prísť z MR a posúdi, vysvetli...nič náročné!!!