Špinenie v tehotenstve po KET - stretli ste sa s tým?

nikusik0107
6. feb 2020

Ahojte nenasla som tému tomu podobnú tak skúšam..... Som po ket... Som v 6+3tt mam už potvrdenú akciu srdiečka všetko je ôk na sone... Ale čo má trápi je spinenie... Nie je toho veľa ale každý deň bud rano alebo večer si nájdem na vlozke také hnedé... Doktor povedal ze ti nič nie je ale mňa to trápi nemaloo by to byt... Stretli ste sa s tým už niektorá? Ak áno bolo všetko ôk? Viete ako stres je stres... 😣😣😣😣Berem progesteron a fraxiparin si pýcham

miriam1983
6. feb 2020

@nikusik0107 to mozes mat z toho fraxiparinu. Ako dlho ho pichas? Po zacati je bezne spinenie,aj ja som to mala.

nikusik0107
autor
6. feb 2020

@miriam1983 pýcham si ho asi týždeň... Cca ale špinenie mam už dlhšie viem ze je špinenie v čase ms ale ja nemám teraz dostať a v podstate každý deň mam na vlozke také hnedkaste nie je toho veľa ale tak bojím sa ci je to ôk.... 😣😣😣😣

miriam1983
6. feb 2020

@nikusik0107 a zacalo ti po pichani fraxiparinu?

nikusik0107
autor
6. feb 2020

@miriam1983 ee začalo to min týždne piatok a stále to trvá.... Ale bola som už 2krat z lekára a nič nezistil 😣

andrea_82
6. feb 2020

špinenie síce nie je úplne normálne, ale nie je to ani nič strašné. Horšie by bolo, keby to bola jasno červená farba.

nikusik0107
autor
6. feb 2020

@andrea_82 nie červená nie... Ale to špinenie ma hnevá 😣😣😣

andrea_82
6. feb 2020

@nikusik0107 to verím, že ťa hnevá. Ale ber to tak, že hormóny urobili svoje, isto si brala lieky na sliznicu. A maternica pracuje, pomaly sa bude rozťahovať. Si na PN? Hlavne nohy hore a oddychuj.

zizimimi
6. feb 2020

@nikusik0107 Ahoj. Ja mam to iste sme 6+4tt.
Na Sone tiež všetko v poriadku aj akcia ❤️.
A tiež špinim hnedé od minulého piatku. V pondelok mi dal doktor progesterone 2x1 a dicynone 2x1. Včera už som nemala oc rána nič a večer znova. Dúfam že to čím skôr prejde.
Odpočívaj. Vyloz nohy a kľud všetko bude dobre. Mysli pozitívne a nepripúšťa si nič zlé. ☘️☘️☘️☘️

nikusik0107
autor
6. feb 2020

@andrea_82 jj som n PN snažím sa oddychovať ale zas nedá sa celý den pre ležať 😣len nechápem ze mi doktor k tomu nič nepovedala 😣

olivia2001
6. feb 2020

@nikusik0107 ahoj ja som to mala tiež,len to že ja začinam už 7mesiac, šla som stym na pohotovosť pretože na papieri som mala vytok a take farbenie,kukol ma a povedal že mam silný zápal,prechladnutie dal mi na to antibiotika,a už mi to prechádza. Taķže to može bit aj to prechladnutie alebo zápal.

nikusik0107
autor
6. feb 2020

Tak bola som včera na gynde robili mi aj ster tak uvidím... Co povedia lebo nepáči sa mi to... A plus ešte k tomu mi je aj zle.. Vám tiež bolo zle?

hrasocek12
6. feb 2020

@nikusik0107 a nemas hematom? Ja som mala po et hematom a preto som spinila
Ak tvoj gynekolog nic nenasiel chod do centra nech ti to pozru riadne a dokladne ja som mala hematom tam kde sa mala vnorila a bola v bublinke.. Srdiecko mi potvrdili a hned kukali odkial ide to spinenie a hned nasli hematom, nerobila som nic viac ako dva mesiace len lezala a oddychovala.. Neboj malinke zvladne vsetko, je mozne ze len nejaka mala zilka praskla ako sa maternica roztahuje pomalicky a urcite to nie je nic vazne ale popripade nech ti daju nejake lieky.. Ja som si kupovala ascorutin a ten brala do konca 3mesiaca

nikusik0107
autor
6. feb 2020

@hrasocek12 nie práveže v centre pozeral aj či niečo nie je okolo povesal že nieje.... Tak berem progesteron kyselinu a ten fraxiparin... Dúfam že je mimco v poriadku.... A je to naozaj len rozťahovanie ✊✊✊😁😁

hrasocek12
6. feb 2020

@nikusik0107 neboj ak nenasli hematom je vsetko ok 🤗 len ver tomu a oddychuj 😊 hladkaj brusko a manzel nech ho bozkava 🤗 mne lekar dal ten ascorutin lebo je volnopredajny a dost zenam pomaha pri spineni a ja som vzdy prehltla tabletku a lahla si a manzel polozil hlavu jemne na brusko a rozpraval ze nech ma pocuva, nech pekne rastie a tak a mne to velmi psychicky pomahalo 😊 len vyloz nohy a nech ta teraz obskakuju kym neprestane spinenie 🤗 a bude dobre ❤️

nikusik0107
autor
6. feb 2020

@hrasocek12 hej myslím ze to mi spomínal aj on pokukám sa po tom lieku.... Tak vieš ako obsakuje ako vie ale aj tak ja si spravím najlepšie... A zas mne lezie na nervy len ležať... Musím sem tam niečo spraviť ale snažím sa šetriť snáď... Je to len tak ✊✊✊

hrasocek12
6. feb 2020

@nikusik0107 viem o com hovoris 😁 ja som velmi aktivna bola pred tehotenstvom ale ked som nasla prvy krat a este po tolkych starostiach a bolestiach vytuzene 2ciarky tak som si povedala ze si zasluzim odpocinut 😊 v druhom trimestri som si uzila malinku naplno ale tento 8my mesiac a uz zajtra zacinam 9ty su hrozne 🤗 neviem uz ani lezat, citim sa ako slon a bolesti riadne, uz sa len modlim aby to neprislo skor nez o 2-3tyzdne nech rodim aspon blizko pri termine 😣 nech sa mala este dovyvija aby bola zdravucka 🤗 opytaj sa, baby pisu rozne komentare ale je to len na podporu ciev a vacsina su pozitivne 😊ja som sa tiez bala ale aj lekarnicka mi to odporucila 🤗 hovor si stale ze mas pravo oddychovat a mne vies co lezie na nervy? Ze mam 4tyzdne cca do terminu a uz teraz nic nepocuvam len ze ci uz rodim a ci uz to je 😭

nikusik0107
autor
6. feb 2020

@hrasocek12 jasne ved aj ja som si povedala a ešte keď sme museli postúpiť ivf.... Ale vidím ze ma ešte čaká dlhá cesta... Ja jedno ka bude hlavne nech mme z toho malého zdravého drobčeka 💓✊

nikusik0107
autor
7. feb 2020

@zizimimi ahoj a tebe co na to doktor povedal? Mňa to hnevá lebo už je zo dlho.... Tento stav a neprechádza to stále spinim 😣😣😣

zizimimi
7. feb 2020

@nikusik0107
Práve idem z nemocnice... Špinim od minulej soboty v pondelok som bola u lekára daal mi progesterone 2x1 a dicynone 2x1 včera mi to už prešlo a dnes zase veľmi veľa. Bola som u lekára a ten mi vypísala papiere na príjem. Bola ssom a poslali ma domov. Na Sone je babetko v poriadku srdiečko bije. A spinenie že jje spôsobené nepravidelným menzesom. Ze sa čistím a ze to ma každá druhá na začiatku tehotnosti ddo troch mesiacov. Ze pokiaľ nejdee o ciru krv nič sa nedeje lieky maam brat stále. Len dicynone do pondelka iba.

nikusik0107
autor
7. feb 2020

@zizimimi a spinis len hnedé... Ja som akurát bola na VC a mala som také ruzovkaste 😣

zizimimi
7. feb 2020

@nikusik0107
Bledohnede,tmavo az cierne

nikusik0107
autor
7. feb 2020

@zizimimi a povedali ze je normálne takto spinit stále?? Aj si tam ležala? Ci len na pohotovosti si bola?

tmtm
7. feb 2020

@nikusik0107 tmavá "stará " krv je zevraj ôk. Ja som tiež spinila po ET. Ale čerstvá krv by nemala byť.

tmtm
7. feb 2020

@nikusik0107 nevkladas si náhodou progesteron zo spodu?

nikusik0107
autor
7. feb 2020

@tmtm áno prečo?

tmtm
7. feb 2020

@nikusik0107 mohla si sa skrabnut, ja som to tak mala. Tiež som spinila, a nasla mi ranku vnútri.ale ja som samozrejme nič necítila,ze by som sa skrabla. Máš to dole teraz cele prekrvenie takže stačí fakt trosku skrabnut.

nikusik0107
autor
7. feb 2020

@tmtm no to by som pochopila keby ze to bolo raz dva krát ale stále spinit? Asi zajtra skočím na pohotovosť lebo mi to už fakt nedá sak to není normálne 😣

tmtm
7. feb 2020

@nikusik0107 jasne, ze ak nemáš dobrý pocit chod na pohotovosť. A kľudne aj teraz ak si mala ružovú krv. Budeš aspoň kľudnejsie spat.

zizimimi
7. feb 2020

@nikusik0107
Moj dr. Mi vypisal papiere na hospitalizaciu ale nenechali ma tam. Povedal ze tmave spinenie je stara krv. Cize to ze som mala nepravidelnu menstruaciu alebo zahniezdovanie...
Babetko je v poriadku a ze mam dobre lieky.
Ze ine by mi nedali. A ze spinenue ma kazda druha tehotna. Zle je keby bola cerstva krv. Tak dufam ze vsetko bude v poriadku a spinenie cim skor prejde

nikusik0107
autor
8. feb 2020

@zizimimi jasne stará to je jasne.... Ale prečo je to je otazka.... 😣

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre