Ahojte baby, da sa specificka celularna odpoved voci partnerovym antigenom liecit alebo co to vobec znamena ... da sa s tym zvladnut ivfko? Vobec neviem ... dozvedela som sa na imunologii ze mam stredne tazkeho stupna. Dakukem
Da sa. My vdaka tomu cakame uz druhe babo, bez ivf.
Ano, pri prvom kortikoidy, pri druhom intralipidy.
Zavisi od stupna odpovede. Pri prvom som mala stredne tazkeho stupna, pri druhom uz iba lahkeho stupna.
@topasitta ahoj môžeš mi prosím napísať ci si podstúpila ivf a ci sa podarilo pri diagnóze,, špecifická celularna odpoveď voči partnerovym antigenom.. Ďakujem pomôžeš mi moc
@veronicka005 mas ip 🙂
@juvalu ja mam ten istý problém, plus zvýšene TNFa cytokíny :/... prosím chcela by som sa opýtať, kedy ste sa začali snažiť? po 8 - týždňovom užívaní? ako dlho si čakala na kontrolné odbery? netlačili ťa gynekolog do IVF?
Ahojte, ja mam tu istu diagnozu, prosim mali ste problem s pocatim alebo donosenim? ja mam za sebou 2 potraty oba na konci tretieho mesiaca
Ahojte mam tiež túto diagnózu, nezabral mi vôbec medrol ani intralipidy, potom mi dala Dr. Infuziu imunoglobulinov deň pred KET. Vyšiel niekomu KET s touto diagnózou, ktorá sa nezlepšíla ani po medrole ani po intralipidoch? Ďakujem za každú odpoveď
Ahoj. Chcem sa opytat, ako dlho ste museli podstupovat imulogicku liecbu a kedy sa vam podarilo otehotniet? Nam sa podarilo 1 biochemicke prirodzene a 1 biochemicke po vklade cez ivf... a az teraz sme zistili, ze zrejme za tym bude ta specificka odpoved na partnerove spermie. Mame este 2 embryjka zmrazene. Dakujem 🙂
@juvalu
baby, ja som odisla z imunologie s touto diagnózou pred 2 rokmi. predpísali mi medrol, ten som ale nezacala uzivat lebo som mala nález na krcku maternice, carcinom 0. stupna, co bolo treba odstranili. po polroku som sla na kontrolu na imuno, bez liekov, iba vitamin D som brala sa vysledky znormalizovali, dnes sa uz tesime z maleho. a este som uzivala shatavari bylinku.
@olivia_s za mna jednoznacne na toto planet ayurveda. podla mna maju najlepsiu kvalitu. do mna tiez chceli, ja som sa velmi bala tych kortikoidov a nakoniec sa to vyriešilo samo. tiez som som mala stredne tazky stupen. skus to shatavari a vitamin D, neviem kde chodis na imunologiu, mne tam zistili nízku hladinu toho D, a Dcko je dost silny regulátor imunity 🙂 drzim palceky
@olivia_s https://biocare.sk/eshop/produkt/shatavari-kapsuly toto uzivam ja, osobne na to nedam dopustiť 🙂
@ekoell zdravím mame za sebou 3 potraty,Ivf prirodzene sa nedarilo 6 rokov. v Nitre na diagnostikovali celuarnu odpoveď voči partnerovim antigenom ťažký stupeň, chyba mi D aké si užívala 2000 ci tu 10000ui skúsim aj tie tabletky co si dávala na ne link mam 38 tak hádam sa nám podarí vytúžený potomok, dnes mi bral ešte stery a tie musím odoslať do Nitry, tiež mi povedal ze podla toho nasadia kortikoidy no mam už hormónov plne zuby pri ivf som si užila hormónov až až. Iba chcem poradiť aké vysoké D si užívala a to shatavari ti zabralo?
Baby a čo to vlastne znamená? Dnes nám prišli výsledky, konzultáciu ešte nemáme dohodnutú a neviem vygoogliť, že čo znamená táto diagnóza. Mám to aj ja :/.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@semisa ahoj aj ja to mam. IP