Špecifická celulárna odpoveď voči partnerovým antigénom

semisa
5. jún 2019

Ahojte baby, da sa specificka celularna odpoved voci partnerovym antigenom liecit alebo co to vobec znamena ... da sa s tym zvladnut ivfko? Vobec neviem ... dozvedela som sa na imunologii ze mam stredne tazkeho stupna. Dakukem

topasitta
5. jún 2019

@semisa ahoj aj ja to mam. IP

juvalu
6. jún 2019

Da sa. My vdaka tomu cakame uz druhe babo, bez ivf.

semisa
autor
6. jún 2019

@juvalu a mali ste nejaku liecbu?

juvalu
10. jún 2019

Ano, pri prvom kortikoidy, pri druhom intralipidy.

semisa
autor
10. jún 2019

@juvalu no ja co som nastudovala tak by som chcela tie intralipidy...bojim sa tych kortikoidov

juvalu
19. jún 2019

Zavisi od stupna odpovede. Pri prvom som mala stredne tazkeho stupna, pri druhom uz iba lahkeho stupna.

topasitta
19. jún 2019

@semisa igamplia inj mi zabrala (imunoglobuliny)

veronicka005
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
veronicka005
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
veronicka005
27. sep 2019

@topasitta ahoj môžeš mi prosím napísať ci si podstúpila ivf a ci sa podarilo pri diagnóze,, špecifická celularna odpoveď voči partnerovym antigenom.. Ďakujem pomôžeš mi moc

semisa
autor
27. sep 2019

@topasitta ahoj mne nakoniec nezabrali tie intralipidy .. musim igampliu uzivat

topasitta
27. sep 2019

@semisa to zvladnes, trochu stipe ale nic tragicke 😊 drzim palce aby zabrala 😘

topasitta
29. sep 2019

@veronicka005 mas ip 🙂

semisa
autor
29. sep 2019

@topasitta dakujem 😊

lucik206
23. nov 2019

@juvalu ahoj..môžem sa spýtať ake kortikoidy si užívala a v akom množstve? Mam tú istú diagnózu.

juvalu
24. nov 2019

@lucik206 zacala som Medrol 8mg, potom 6 a nakoniec 4mg pocas tehotenstva. Hladinu protilatok pravidelne kontrolovala doktorka

miska_1011
24. nov 2019

@juvalu ja mam ten istý problém, plus zvýšene TNFa cytokíny :/... prosím chcela by som sa opýtať, kedy ste sa začali snažiť? po 8 - týždňovom užívaní? ako dlho si čakala na kontrolné odbery? netlačili ťa gynekolog do IVF?

ekoell
20. apr 2020

Ahojte, ja mam tu istu diagnozu, prosim mali ste problem s pocatim alebo donosenim? ja mam za sebou 2 potraty oba na konci tretieho mesiaca

kajkap123
18. nov 2021

Ahojte mam tiež túto diagnózu, nezabral mi vôbec medrol ani intralipidy, potom mi dala Dr. Infuziu imunoglobulinov deň pred KET. Vyšiel niekomu KET s touto diagnózou, ktorá sa nezlepšíla ani po medrole ani po intralipidoch? Ďakujem za každú odpoveď

olivia_s
1. júl 2022

Ahoj. Chcem sa opytat, ako dlho ste museli podstupovat imulogicku liecbu a kedy sa vam podarilo otehotniet? Nam sa podarilo 1 biochemicke prirodzene a 1 biochemicke po vklade cez ivf... a az teraz sme zistili, ze zrejme za tym bude ta specificka odpoved na partnerove spermie. Mame este 2 embryjka zmrazene. Dakujem 🙂
@juvalu

ekoell
1. júl 2022

baby, ja som odisla z imunologie s touto diagnózou pred 2 rokmi. predpísali mi medrol, ten som ale nezacala uzivat lebo som mala nález na krcku maternice, carcinom 0. stupna, co bolo treba odstranili. po polroku som sla na kontrolu na imuno, bez liekov, iba vitamin D som brala sa vysledky znormalizovali, dnes sa uz tesime z maleho. a este som uzivala shatavari bylinku.

olivia_s
1. júl 2022

@ekoell ahoj, do mna budu chciet tlacit lieky, co vobec nechcem :/ nedobre reagujem na hocijake lieky. Ja mam v papieroch stredne tazky stupen, ja by som aj nechala tak, ale uz sa snazime fakt dlho a nic.. tak neviem, ci cakat na zazrak alebo co.

olivia_s
1. júl 2022

@ekoell prosim ta odkial si kupila tu shatavari? Aj kamoska nejake uzivala z otehotnela na poslednu chvilu s amh 0,05

ekoell
2. júl 2022

@olivia_s za mna jednoznacne na toto planet ayurveda. podla mna maju najlepsiu kvalitu. do mna tiez chceli, ja som sa velmi bala tych kortikoidov a nakoniec sa to vyriešilo samo. tiez som som mala stredne tazky stupen. skus to shatavari a vitamin D, neviem kde chodis na imunologiu, mne tam zistili nízku hladinu toho D, a Dcko je dost silny regulátor imunity 🙂 drzim palceky

olivia_s
2. júl 2022

@ekoell prosim ta vedela by si mi hodit link ktore konkretne to je? Ja sa vnutorne branim liecbe kortikoidami.

ekoell
2. júl 2022

@olivia_s https://biocare.sk/eshop/produkt/shatavari-kapsuly toto uzivam ja, osobne na to nedam dopustiť 🙂

olivia_s
2. júl 2022

@ekoell dakujem 🙂 skusim to. Ja chodim do Nitry, resp.len raz sme boli teraz v juni. A prosim ta ked sa tam ide na kontrolu to opat budem platit taku sumu ako na prvom vysetreni?

ekoell
10. júl 2022

@olivia_s nie, potom sa plati uz menej. ja som platila tusim 60 eur. ale to zalezi ake testy doktorka navrhne. ja tiez som chodila do NR. 🙂

260984
9. sep 2022

@ekoell zdravím mame za sebou 3 potraty,Ivf prirodzene sa nedarilo 6 rokov. v Nitre na diagnostikovali celuarnu odpoveď voči partnerovim antigenom ťažký stupeň, chyba mi D aké si užívala 2000 ci tu 10000ui skúsim aj tie tabletky co si dávala na ne link mam 38 tak hádam sa nám podarí vytúžený potomok, dnes mi bral ešte stery a tie musím odoslať do Nitry, tiež mi povedal ze podla toho nasadia kortikoidy no mam už hormónov plne zuby pri ivf som si užila hormónov až až. Iba chcem poradiť aké vysoké D si užívala a to shatavari ti zabralo?

cokoladova_babovka
8. sep 2023

Baby a čo to vlastne znamená? Dnes nám prišli výsledky, konzultáciu ešte nemáme dohodnutú a neviem vygoogliť, že čo znamená táto diagnóza. Mám to aj ja :/.