Skrátenie nekonečných dlhých chvíľ po kryoembryotransfere

liana75
17. feb 2014

Nájde sa niekto kto čaká po KET a potrebuje psychickú podporu ? Rada sa podelím o svoje pocity s niekým kto je v tej istej situácii.

ada83
18. feb 2014

@liana75 ahoj ja som po ET

liana75
autor
18. feb 2014

@ada83 ahoj no a kedy si bola na ET ?

ada83
18. feb 2014

ahoj v sobotu pred týždnom a ty si kedy bola

liana75
autor
18. feb 2014

@ada83 ja som dnes 11. deň od KET. Tak to sme skoro na tom istom 🙂 Už si testovala ? Už mi s toho šibe. To čakanie je na nervy. Nevieš čo si maš myslieť a hlavne si toho strašne veľa namyšlam 🙂

ada83
18. feb 2014

@liana75 dala som dnes test a nič poznám to neboj dobre ake si mala embrijká mne vkladali 6 a 7 bunkove

liana75
autor
18. feb 2014

@ada83 vieš čo že ani neviem 🙂 povedala mi že sú pekné ale mala som PK . ja som tiež testovala, ale ešte stále nič. Dnes je aj môj 28.deň môjho cyklu takže už som z toho na nervy. Aj keď som niekde čítala, že nie vždy to musí ukázať. kedy ideš na krv ? A ak môžem vedieť do ktorého centra chodíš ?

katy2
18. feb 2014

@liana75
@ada83 tu je uz davno rozbehnuta tema 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/asistovana-reprodukcia/cakanie-po-transfere-absolvovali-ste-et/
zacinali sme ju este kedysi davno my..... a stale je aktualna.... 😵
drzim vam palce, nech to vsetko dopadne uplne perfektne 😉

liana75
autor
18. feb 2014

@katy2 vďaka moja. Dobre som pochopila ty to už máš za sebou ? veľmi ti zavidim v dobrom 🙂

ada83
18. feb 2014

@liana75 ja chodim do iscare a na krv idem v piatok este som sa neobjednala 🙂

katy2
18. feb 2014

@liana75 dakujem.... mam za sebou 3xIVF - z toho 2x ET a ani neviem kolkokrat KET - velmi vela.... 😎

liana75
autor
18. feb 2014

@ada83 no tak to ideme v ten istý deň 🙂 som veľmi zvedavá. ja mam len jedno embryjko. maš aj niejake príznaky ?

liana75
autor
18. feb 2014

@katy2 bože môj tak to je strašne veľa. Ako si to psychicky zvládala ? Ja som teraz pod taký tlakom že cítim že to mám na mále 🙂 ale snažím sa stále myslieť pozitívne a veriť .

ada83
18. feb 2014

@liana75 prsia ma bolia trochu ale iná nič a som nafuknutá hej ideme spolu na krv dúfam že budu dobre správy 😉 😉 😉 teda musia 😉

liana75
autor
18. feb 2014

@ada83 no to dúfam 🙂 mňa už tlačí aj čas a možno aj z toho som na nervy. Ja by som mala vedieť niekedy v piatok poobede okolo druhej. Budu ti robiť aj ultrazvuk ? ja idem aj na ultrazvuk.

katy2
18. feb 2014

@liana75 je ta velky napor ale po case som si uz zvykla... vedela som, aky mam ciel a to ma hnalo dopredu... vedela so, ze po kazdom sklamani s zdvihnem a pojdem dalej az do uspesneho konca.... 😵
a to 3.IVF som dokonca bola ako samoplatca, bez poistovne... ale stalo to za to....

ada83
18. feb 2014

@liana75 mne len krv a tiez budem vediet okolo 13

ada83
18. feb 2014

@liana75 a si tersz na pn ci chodis do prace

liana75
autor
18. feb 2014

@ada83 nie na pn som doma. keď sme toto všetko začali tak som ukončila pracovný pomer kvôli tomu že som sa aj sťahovala do iného mesta . Čiže novú prácu som si ani nehľadala kvôli tomu že som vedela že sa budem venovať teraz tomu. Nemalo by to význam akurát by ma to stresovalo, že musím vysvetľovať prečo sústavne potrebujem voľno po takom krátkom čase v práci. A ty si doma ?

liana75
autor
18. feb 2014

@katy2 tak to klobúk dole si silná žena a máš môj obdiv. Aj ja sa snažím byť silná, ale ničia ma tie večné otázky okolia a vy kedy budete mať deti a nemali by ste už začať a takéto reči.

katy2
18. feb 2014

@liana75 hlavne sa netreba vzdavat a na reci okolia mozes zvysoka kaslat 😝 je to len a len tvoja vec....
u nas okolie ani nevie, ze sme to riesili cez IVF 🙂

liana75
autor
18. feb 2014

@katy2 No veď práve ani my sme to s nikým nerozoberali. Ale ľudia sa pýtajú lebo sú zvedaví a ani si neuvedomujú že tým môžu niekomu aj ublížiť. Už toľko vydržím do piatku a uvidíme aj keď veľkú šancu tomu nedávam dnes my vyšiel negatívny test 😢

ada83
18. feb 2014

@liana75 ja som na pn aby som bola v klude robin n poste a tam aj tazke veci dvíhať tak som radsej doma a potom v piatok sa uvidi co dalej

liana75
autor
18. feb 2014

@ada83 no to určite áno. A hlavne stres je najhorší ale ten máme svojím spôsobom aj doma 🙂 už si niekedy predtým absolvovala toto všetko ?

ada83
18. feb 2014

@liana75 mam za sebou 3 iui 1 ivf 5 blastocyst 1 et a potom 2 krat ket a tera 2 ivf a 3 embrijka oplodnilo sa 2 a vlozene jedno 6 a druhe 7 bunkove a ty. .?

liana75
autor
18. feb 2014

@ada83 no tak toho maš za sebou dosť 😨 My sme mali minuly mesiac prvý ET a nepodarilo sa ☹ bola som s toho uplne mimo, ale musela som sa pozberať a kráčať ďalej. Mali sme ešte jedno embryjko zmrazene tak sme to skusili hned tento mesiac.

ada83
18. feb 2014

@liana75 mne zacal 3 rok v car tento rok

liana75
autor
18. feb 2014

@ada83 to naozaj ? je to strašne dlho bože to ti už musí z toho šibať. Ja si to ani neviem predstaviť. My by sme to ani finančne nezvládli tak dlho. U nás to začalo niekedy minulý rok v septembri a tiahne sa to doteraz a už sa mi to zdá ako nekonečný príbeh.

ada83
18. feb 2014

@liana75 to poznam neboj je to dlhy boj ale na konci odmena 🙂

liana75
autor
18. feb 2014

@ada83 no uvidíme čo bude a budeme musieť ísť ďalej. Vôbec sa ale neteším na to že si budem musieť zase pichať ten humus do seba. A tie nekonečné cesty a skoré vstavanie a to ani nehovorím o tom, že neviem ako to zaplatíme.

ada83
18. feb 2014

@liana75 neboj este nie je nic stratene

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre