Nájde sa niekto kto čaká po KET a potrebuje psychickú podporu ? Rada sa podelím o svoje pocity s niekým kto je v tej istej situácii.
ahoj v sobotu pred týždnom a ty si kedy bola
@ada83 vieš čo že ani neviem 🙂 povedala mi že sú pekné ale mala som PK . ja som tiež testovala, ale ešte stále nič. Dnes je aj môj 28.deň môjho cyklu takže už som z toho na nervy. Aj keď som niekde čítala, že nie vždy to musí ukázať. kedy ideš na krv ? A ak môžem vedieť do ktorého centra chodíš ?
@liana75
@ada83 tu je uz davno rozbehnuta tema 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/asistovana-reprodukcia/cakanie-po-transfere-absolvovali-ste-et/
zacinali sme ju este kedysi davno my..... a stale je aktualna.... 😵
drzim vam palce, nech to vsetko dopadne uplne perfektne 😉
@ada83 nie na pn som doma. keď sme toto všetko začali tak som ukončila pracovný pomer kvôli tomu že som sa aj sťahovala do iného mesta . Čiže novú prácu som si ani nehľadala kvôli tomu že som vedela že sa budem venovať teraz tomu. Nemalo by to význam akurát by ma to stresovalo, že musím vysvetľovať prečo sústavne potrebujem voľno po takom krátkom čase v práci. A ty si doma ?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@liana75 ahoj ja som po ET