Septembrové mimotelové oplodnenia

henya
6. sep 2016

Ahojte, je tu niekto, kto prave stimuluje a čaká ju teraz v septembri IVF? 🙂

zuzankaa88
6. sep 2016

Ahoj, ja zacinam az v oktobri 🙂 1 Ivf, drzim palce ;)

henya
autor
6. sep 2016

@zuzankaa88 Dakujem, podobne vela stastia 🙂 v ktorom centre si? Vies uz s cim budes stimulovat?

zuzankaa88
6. sep 2016

Spln Kosice, mam kratky protokol a vravel ze gonal a cetroide ale davky neviem, ty?

henya
autor
6. sep 2016

Ja mam Gonal, orgalutran a Fostimon...Zajtra ultrazvuk po 5.dnoch stimulacie, tak som zvedava...

michallll
6. sep 2016

@henya ahoj ja mam prvu konzultaciu v septembri. 🙂

michallll
6. sep 2016

@zuzankaa88 snad aj ja 🙂

henya
autor
6. sep 2016

@michallll este nevies kedy a ako zacnes stimulovat? Mas uz schvalenu ziadost od poistovne?

michallll
6. sep 2016

@henya este len konzultacia, potom mi snad vyberu ake lieky mi daju a potom schvalovacka 🙂 , som vo ferticente a ty

zuzankaa88
6. sep 2016

@henya potom napis ako si na tom po ultrazvuku 🙂 snad bud dost vajok a hlavne kvalitne ;)

zuzankaa88
6. sep 2016

@michallll @henya ked smiem vediet aky problem mate vy alebo vase polovicky ze idete na ivf?? My sme sa snazili cca 2 roky a nic, vsetko v poriadku, potom som bola na laparo v maji a tam zistili sactosamplix ( neviem ako sa to presne pise) a zobrali mi oba vajcovody. az na tie vajcovody je vsetko ok ...

lucka222
6. sep 2016

Ahojte. Ja len takú otázočku. Ak by žena mala 2x neúspešní IUI tak IVF prepláca poisťovňa? V akej cenovej hladine by žena mala rátať potom poplatky? A aká je úspešnosť? ďakujem

henya
autor
6. sep 2016

@zuzankaa88 ja presne to iste, beznadejne nepriechodne vajickovody...ibaze mi ich nechali, lebo nemali pred OP moj pisomny suhlas na ich odstranenie, nepocitalo sa s takymto vysledkom OP 🙂

henya
autor
6. sep 2016

@lucka222 Ahoj, niekedy schvali poistovna ziadost uz po 2 niekedy az po troch neuspesnych IUI...Zalezi od liekov ktore ti predpisu,ale co citam platime vacsina okolo 400 eur...

lucka222
6. sep 2016

@henya ďakujem 🙂

zus_ke
6. sep 2016

@henya ahooj ;) ja stimulujem, zajtra mam kontrolu, tak som zvedava, ze kedy a ci vobec bude opu 🙂

zuzankaa88
6. sep 2016

@henya no ja som to mala zapalovo zmenene a tvorila sa tam tekutina ktora by pripadne uhniezdene babo aj tak zabila cize mne to prave preto vybrali hned aby zvysili sance na ivf, inak by mi ani neschvalili ziadost.... Priechodnost uz ani nerobili..... A este mi brali na operacke aj krv na hcg lebo som mala krasnu maternicu a zvacsenu a cisto ako keby tehotna som bola 🙂 ale to som uzivala cely mesiac vceliu matersku kasicku ta podla mna to ona tak pripravila pekne maternicu 🙂

zuzankaa88
6. sep 2016

@lucka222 poplatky lieky cca 500€ plus dalsich 500€ za icsi ked je potrebna, pk, mrazenie a pod.

henya
autor
6. sep 2016

@zus_ke ahooj 🙂 aj ja mam zajtra kontrolu...do ktoreho centra chodis? 🙂 Mas kontrolu teraz tiez na 6.den?

janulka232
6. sep 2016

Ahojte.Mna tiež čaka v septembri tretie IVF už nech to mam za sebou.V piatok idem na kontrolu či nahodou sa mi nespravili cysty z liekov a ideme na to

henya
autor
6. sep 2016

@janulka232 tak držím palce 🙂 Ak sa mozem opytat, nacom stroskotali prve dve kola?

zus_ke
6. sep 2016

@henya my sme v reprogenesis v brne... ty? 🙂 aa ja som dnes 10DC, ale uz som bola v pondelok na prvej kontrole ale foliky boli male tak som zvedava ze co zajtra... ty si cim stimulovala?

henya
autor
6. sep 2016

@zus_ke Ja som vo Ferticente. Stimulujem 5.den gonalom, zajtra vynecham rano koli ultrazvuku. Tiez som zvedava, co z toho bude....snad ich bude dost a kvalitnych :-/ Tak tebe uz "hrozi" v dobrom zmysle kazdym dnom odber 🙂 citis nieco pocas stimulacie? Ja som sa dnes pristihla pritom, ze nic....voooobec nic necitim...neviem ci je to dobre, ci je to zle 🙂

michallll
6. sep 2016

@zuzankaa88 z prvého ivf v 2010 máme nášho syna a teraz by sme chceli súrodenca, dúfala som, že sa stane zázrak a otehotnieť prirodzene ale čakali sme viac ako štyri roky a nič. Pri prvom ivfbol problém manželov spg a teraz som problém v nízkom amh. Hodnota 0,49 ☹

henya
autor
6. sep 2016

@michallll je super, ze mate uz aspon jedneho drobca 🙂 Ale tak snad to vyjde a bude aj surodenec, ak nie dvaja 🙂 drzim palce...

zus_ke
6. sep 2016

@henya napis zajtra ako si dopadla 🙂 no hej v piatok asi bude odber ... aaa ja tiez vobec nic necitim... pred tym pri stimulkach som bola taka vselijaka, strasne som bola aj naliata ale teraz vobec nic ;) ale uz sa ani tak nepozorujem 😂 to je tvoje prve ivf?

zus_ke
6. sep 2016

@michallll ach to amh nestastne.... ale stale mas dobru hodnotu! ja mam 27 rokov, ziadne dieta a amh 0,03 😞 a este zo mna nikdy ani jedno vajko nedostali ... takze hlavu hore, drzim silno palce 🙂

henya
autor
6. sep 2016

@zus_ke ano moje prve. Niektore kocky pisu, ze pocituju miernu bolest vajecnikov alebo su zavodnene a rastu v niektorych partiach 🙂 ale kde nic tu nic, väcsiu podprdu zatial potrebovat nebudem 😀 ...skoda haha. No som sama zvedava, ci sa u mna nieco tvori, dame si zajtra vediet co ty a co ja...pfj pfj pfj, nech su foliky velkeeee a plne vajicok 🙂

parvinka0001
6. sep 2016

Ja tiez zacinam cca na dalsi tyzden zo stimulaciou ..

henya
autor
6. sep 2016

@parvinka0001 tak vela stastia 🙂 nech splni svoj ucel a mas vela vela peknych vajicok 🙂

zus_ke
7. sep 2016

@henya nooo takze v piatok mam opu 🙂 mam tam 3 foliky tak sa modlim aby bolo aspon jedno vajko dobre 🙂 ale idem zasa bez narkozy 🙄🙈 ty si ako dopadla?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre