Naša prvá inseminácia v apríli 2015

lucianna1981
23. apr 2015

Ahojte žienky.
Detičky ešte nemám, o jedno sme prišli pri MMT a snažíme sa o druhé. Podstúpila som prvú insemináciu v Heliose v MT. Dnes som 7.deň po a netrpezlivo čakám na výsledok. Úspešnosť je vraj veľmi nízka, no neprestávam veriť. Je tu ešte nejaká taká, ktorá je na tom podobne ako ja? Ďakujem za odpovede. 🙂

ivanya
23. apr 2015

@lucianna1981 Drzim ti palce 😉

monica585
23. apr 2015

@lucianna1981 ahoj, ja som mala svoju prvu inseminaciu 9.4.. Dnes som sa dozvedela nie prijemnu spravu. Ale tebe drzim palce. Nech to uz niekomu konecne vyjde na prvy krat. 😉 Presne ako pises, neprestavaj verit.

lucianna1981
autor
24. apr 2015

@ivanya Ďakujem! 🙂

lucianna1981
autor
24. apr 2015

@monica585 Ja som ju mala 17.4., tak ešte čakám. Ale tiež tomu nejako neverím... veď uvidíme...

spetule
25. apr 2015

Nám se první IUI nezadařilo, dnes jsem po druhém pokusu. Uvidíme, co bude...

mischel2903
25. apr 2015

My sme boli dnes na nasom prvom IUI a pevne verim,ze sa to podari,treba teraz len vydrzat a pockat na vysledok 😀
Uspešnost je sice nieco okolo 10-15%,ale vraj je vyssia ako pri beznom pohlavnom styku

spetule
26. apr 2015

@mischel2903 držím pěsti 😉

sky23
27. apr 2015

Ahojte aj ja som bola 21.4.na Nasej druhej IUI.Prva sa nezadarila.Teraz netrpezlivo cakame.😊

mischel2903
27. apr 2015

spetule, ďakujem, aj vám veľa šťastia, tak hádam to výjde, treba len pozitívne myslieť 🙂

lucianna1981
autor
27. apr 2015

@sky23 Držíme palce! 🙂 Nech t o už vyjde! 🙂

lucianna1981
autor
27. apr 2015

@mischel2903 Neboj nič, treba pozitívne myslieť a bude super! 🙂

sky23
27. apr 2015

@lucianna1981;Dakujem velmi pekne;)
Len som sa vas chcela Este opytat.Ake mate pocity???Ja nepocitujem nic .Aj vam vsetkym vela stastia Nech sa zadari☺

mischel2903
27. apr 2015

Dakujem vam dievcata,ste zlatucke 🙂 no mna pobolievali vajecniky,co bol signal ovulky v den inseminacie ;) meriavam si aj bazalnu teplotu ta je zvysena,tak nech pekne zvysena aj zostane ;)
Drzim vam vsetkym paste,nech sa mozme vsetky tesit spolocne 😉
Zatial ziadne priznaky,resp. vobec sa nesledujem

spetule
27. apr 2015

@sky23 já jsem po první IUI měla "pocity", ale vzhledem k tomu, že se nezadařilo, tak to asi bylo vlivem hormonů :-/ (nateklá prsa, pálení žáhy, tlak u pupíku). Teď po druhém se přestávám zkoumat, neřeším a prostě uvidím, jestli MS dorazí nebo ne a až pak budu řešit...naštěstí teď máme v práci docela dost akcí, tak snad to "čekání" bude rychle utíkat. Držím pěsti, ať se Vám zadaří!!!

monica585
27. apr 2015

Baby drzim vam vsetkym palce. Mne cez vikend zacala menstruacia po prvej IUI takze zaciname dalsi cyklus. Uvidime ako dopadne druha.

spetule
27. apr 2015

@monica585 Děkujeme a taktéž držíme palce na další pokus!

mischel2903
28. apr 2015

Nebojte sa, všetkým sa nám tento raz zadarí a budeme mať januárové bábätká 🙂 a o dva týždne si dáme vedieť a dúfam, že tu budem čítať samé pozitívne správy 🙂
A monica585 nezúfaj, teraz vám to výjde, mne lekár vravel, že každým ďalším pokusom sa šance zvyšujú 😉

monica585
28. apr 2015

@mischel2903 dakujem to si ma potesila 🙂

sky23
28. apr 2015

Dakujeeem 🙂

mischel2903
28. apr 2015

A dievčatá, chcem sa spýtať, ako dlho sa snažíte otehotnieť ? Vyskytli si sa u vás aj nejaké zdravotné problémy, keď ste pristúpili na insemináciu ?

spetule
28. apr 2015

@mischel2903 Otěhotnět se snažíme dva roky, letos od ledna jsme v péči CARu, teď jsem po druhé inseminaci. Příčina neplodnosti zatím nezjištěna (spermiogram ok, vejcovody průchodné, ovulace probíhá, endometrióza nepotvrzena) :-/ Zdravotní problémy žádný, jen jak jsem brala Duphaston, tak ty hormony trochu ovlivňovaly (pálení žáhy, pnutí v prsou, posunutí cyklu). Jinak taktéž děkuji za povzbuzení 😉 Za 14dní uvidíme 😉

mischel2903
28. apr 2015

My sa snažíme rok, bola mi zistená endometrioza, ale žiadna dramatická, jednu cystu som mala, tak mi nedali ani liečbu, že nech sa začneme snažiť. Inak tiež spermiogram v poriadku, mne vaječníky tiež pracujú, dokonca sa mi vždy vytvoria 2 - 3 folikuly, vajcovody tiež priechodné, aj sliznica maternice dostatočne vysoká, hormonálny profil ok. Chodila som na folikulometriu a tam z tých troch sledovaní som raz nemala ovulku (ale dominantný folikul bol), tak lekár usúdil, že zrejme mám pevnejšie obaly na folikuloch a nechcú povoliť, tak mi tento - krát pichol PREGNYL a ovulka bola 🙂

spetule
28. apr 2015

@mischel2903 Tak to je dobrá zpráva😉 Zase jste o krok blíž k miminku😉 Já pokud se nám nepodaří teď po 2. inseminaci, tak bych chtěla ještě zkontrolovat imunitu/protilátky, toto vyšetření nám zatím chybí.

mischel2903
28. apr 2015

To máme tiež za sebou, naštastie vyšlo všetko negatívne. To si môžeš dať urobiť aj hned, nazáleží na dni menštruačného cyklu, len ti zoberú krv a výsledky boli až za mesiac, neviem, ako je to u vás, takže byť na tvojom mieste a chcete ešte toto vyšetrenie, išla by som do toho aj hneď, nech zbytočne nestrácate čas 😉

monica585
28. apr 2015

@mischel2903 u nas spg v poriadku vajcovody priechodne akurat hormonalny profil katastrofa, vysoky prolaktin, hyperandrogenizmus, amh nizke cize vdaka tomuto rok a pol ziadna ovulacia plus k tomu cukrovka. Ale ovulacia uz 4. cyklus prebieha takze snad sa to blizi uz k lepsiemu. Snazime sa necele 2 roky

mischel2903
28. apr 2015

Tak to je super správa monica585, už to len dotiahnuť do šťastného konca, aby sme si všetky našli // 🙂

monica585
28. apr 2015

@mischel2903 ovu zacala vdaka trojmesacnemu uzivaniu duphastonu tak dufam ze zas nezacne strajkovat a ze neodide na niekolkomesacnu dovolenku 😀 Uz nam to vsetkym musi konecne vyjst

mischel2903
29. apr 2015

@monica585 tak keď ju duphason rozbehol tak to je výborné, aspoň niečo pomáha, horšie by bolo, keby si brala lieky a nemalo by to žiadne výsledky.

lucianna1981
autor
5. máj 2015

@sky23 Pocity som nemala žiadne, len ma potom začali neskutočne bolieť bradavky. Inak vôbec nič.

lucianna1981
autor
5. máj 2015

@spetule Tak ako to s Tebou vyzerá?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre