ahojte viete mi povedať vaše skúsenosti s týmto car? podarilo sa vám tam iui alebo ivf? dakujem
@tamara456 pripinam sa aj ja 🙂 my sme boli zatiaľ len na spermiograme a ten je ukážkový 🧐 problém u mňa
Ahojte prosim Vas ked sa chcete objednat do centra musi byt odporucanie od doktora,ci sa moze aj samostatne objednat? Chceli by sme si dat urobit iba vysetrenia a muzovi spermiogram.. mala som jeden potrat a od tej doby sa nam uz nedari je to cca pol roka co sa snazime a tristvrte roka od potratu.. dakujem za odpoved
@marinecka95 ahoj prosim ta vy ste sa objednavali konkretne na spermiogram? Ci ste boli aj na konzultacii a potom robili spermiogram? Dakujem za odpoved
@kikulienkakikuska Čisto len na spermiogram. Konzultáciu ako takú sme ešte neriešili. Po vyšetrení spermiogramu budete pozvaní na vysvetlenie výsledkov k embriologičke - tá Vám všetko laicky vysvetlí a zodpovie na všetky otázky.
Ak mas moznost tak chod urcite do Brna,ak nie tak potom na SK zo vsetkych centier uz potom jedine GYN FIV.V Žiline je velmi fajn dr.Švecová,dr.Galo velmi neempaticky ale odbornik zrejme dobry.Bohuzial sa tam ale clovek citi ako cislo,ako len dalsi v poradi,ide to tam ako na beziacom pase.Vobec som nemala pocit individualneho pristupu ale hned ma zaradili do ich tabuliek,bez prihliadnutia ci ma problem partner ci ja.Z pristupu som bola tiez velmi rozcarovana,robili mi vysetrenia ktore u mna boli zbytocne vzhladom na to ze problem mal manzel ale hlavne ze to stalo 250 eur ale naopak vysetrenia ktore mohli uz dopredu ukazat ci napr nebude problem s uchytenim embrya-hematologia/reprodukcna imunologia mi ani nenavrhli.Vyziadala a dala som si vysetrit z vlastnej iniciativy este pred vkladmi.Oni to robia az po niekolkych neuspesnych vkladoch.Chcela som odist do Brna aj so zamrazenymi embryami ale kvoli pandemii som to neuskutocnila.Kazdopadne sme otehotneli hned v 1.IVF ale to si myslim tiez skor zavisi ci ma problem zena alebo muz.Ale ako vravim na Sk by som si aj tak znovu vybrala jedine GYN FIV.
@yvessl ahoj, môžem sa opýtať pokazil by som chcela ísť do centra s tým ze uz mam par centier za sebou.. Mohla by som rovno centre žiadať napr. O darcovsky program, žeby som chcela isto rovno do darovaných embry? Aj keď mi to príde divne ze maju veľmi lacný transfer.. A Dr Galo je teda moc divný?
@19mirka90 Hm tak s tymto osobnu skusenost nemam to je skor otazka na diskuziu v skupine kde ludia sli cez darcovske embrya.My mame svoje este stale zmrazene dalsie.No ja som u p.doktora absolvovala len 2 vklady a po otehotneni 1x kontrolny uzv ,takze zas tolko vysetreni som unho nemala ale privetivy mi teda neprisiel,je proste svojsky no.
@yvessl ahoj, my tiež chodíme do Žiliny a neviem, mne osobne prišiel dr Galo fajn, možno je to preto, že sme si vtipkami od začiatku sadli, som pôvodom Martinčanka a žijem na východe. Bol síce priamy ale mali sme obaja z neho dobrý pocit. Odporučil mi ho môj gynekológ, ale som u neho krátko tak som volala do VK k bývalému gynekológovi a odporučil mi ho všetkými 10 aj vysvetlil prečo odišiel z MT z dvoch kliník. No uvidíme čo nám dnes povie ( už je po polnoci) tak držme si všetky palce
Ahojte. Niekto aktualny ?
@marienna nás čaká aktuálne prvá návšteva GYN Fiv, spermiogram a vstupná konzultácia 28.1.'22. Trochu mám z toho stres. Už sme mali jeden spermiogram pred rokom kde bola vysoká úspešnosť. Mne doktorka diagnostikovala polycystické vaječníky. Mala som aj nasadenú liečbu ambulantne, užívala som clostilbegyt, ale žiaľ nepomohol nakoľko mi zistili, že mám zvýšené hodnoty cukru a došlo k tomu že som bola voči tým liekom odolná. Vraj nemám pri ovulácii dominantný folikul. Snáď nám budú vedieť pomôcť. Zatiaľ by som to nechcela riešiť hneď vkladom, ale prípadne to skúsiť inak.
Máš úplne jedno kam pôjdeš, do ktorého CAR. Každý Ti odporučí to, kde sa zadarí. V podstate všade používajú tie isté diagnostiky aj metody v konečnom dosledku. Tiež som bola v 3... Držím palce 🙂👍
Ahojte dievčata.Tak aj ja by som sa rada pridala.Včera sme boli v Za v centre a v marci už začiname.Je tu niekto kto je na tom rovnako?Dobré rady,akúsenosti a podpora poteši.
@marienna mne v podstate gynekologička povedala, že to nemusí byť hneď na IVF, nakoľko partner je v poriadku a ja v podstate tiež. Kamarátka mala takýto problém a jej lekár jej dal clostilbegyt aby vytvoril dominantný folikul pri ovulácii. Ja som mala mať tiež takýto postup len mi to nezabralo pre zvýšený cukor nakoľko moji rodičia majú cukrovku a ja mám z toho dedične zvýšené isté hodnoty. Takže dúfam, že to bude v poriadku. A za vás spokojnosť? Neviem čo mám od toho vlastne očakávať, trošku sa vo mne bije strašná radosť a trochu strach, že ako to všetko prebieha.
@snezienkaaa82 ja som odišla z Helios napriek tomu ze sme mali uspesny vklad. Chceli sme druh ale tam to ide už ako na páse, nevenujú sa tolko pacientkam. Rychlo odflaknute. Bola som aj v BB aj v MT
@19mirka90 počula som už, no veru,, veľa toho majú asi.
@vcielka215
@emmitko
@19mirka90
Tak mne manzel akurat teraz pichol prvu 💉 pred Ivf.
My máme prvú konzultáciu za sebou. Čaká ma hyfosy a uvidíme ako to dopadne. Potom máme o 2 mesiace kontrolné vyšetrenia.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@tamara456 3x iui ani raz a teraz ivf akurat stimulujem 💪