Ktorú doktorku v Gynfiv Nitra odporúčate na IUI?

frida1990
17. sep 2021

Ahojte, chodíme do Gyncare Nitra a zvažujem že si nechám urobiť IUI v Gynfive, keďže v Gyncare nerobia IUI cez víkendy a mne ako naschvál ovulácia stále vychádza na víkend. Už jedno IUI bolo kvôli tomu zmarené, vajíčko nepočkalo do pondelka. Ktorú doktorku/doktora v Gynfive odporúčate? Našla som si tu staršie diskusie ale to sú všetko roka 2015, 2017, potrebovala by som trocha aktuálnejšiu informáciu.
Počula som že to tam nie je žiadna sláva, ale to ani v Gyncare, takže to mám asi za jedno. Ale teda tu doktorku by som si aspoň chcela vybrať takú s čo najlepším prístupom , vrámci možnosti.

andreaak05
17. sep 2021

@frida1990 ahoj, ja mam tyzden po iui v nitre. Chodim tam chlapovi, neviem teraz meno, ale iui mi robila vondrakova. Lebo v piatok tam moj doktor nebol a vondrakova asi len odbehla, lebo ta ma tusim kusok odtial svoju ambulanciu. Bola zlata, citliva, ale tak to je parsekundovy “zakrok”. A vondrakovu si celkovo chvalia. Neviem, ci tam okrem vondrakovej a toho mojho doktora este robi volakto iny. Nemam vobec info.

mondolina
17. sep 2021

@frida1990
keby ti ovulácia vyšla na víkend aj tak by si musela ísť do Ba

andreaak05
17. sep 2021

@mondolina ja som bola tiez v tom, ze iba v ba robia aj cez vikend. Ale mozno to tak uz teda neni.

mondolina
17. sep 2021

@andreaak05
je to stále tak

frida1990
autor
18. sep 2021

@mondolina ano s tým rátam to je v pohode, ide mi o to že na sono budem chodiť normálne do Nitry a ak by to vyšlo že ovulácia padne na víkend, tak len na samotné IUI by sme šli do BA. Kdežto v Gyncare chodíš na sono a potom keď to výjde na víkend ti povedia že tento cyklus z toho nič nebude lebo víkendy nerobíme, príďte skúsiť budúci mesiac, prípadne keď sa človek ohradí tak povie že tak príďte v pondelok a spravíme IUI, a to mi povie keď v piatok ma dominanty folikul už 22 mm.

frida1990
autor
18. sep 2021

@andreaak05 ďakujem 🙂

andreaak05
18. sep 2021

Inak ja som dopadla priserne. Som 8 dni po iui, predtym 2 dni som mala hyfosy a umieram doma v horuckach, stale cikam, citim mechur a hlavne pravu oblicku. Ja som tam musela drapnut volaky zapal 😩😩😩 je mi priserne. Kazde 3 hodiny jem paralen, lebo mam strasne zimnice a teploty cca 38,8. Zacinam lutovat, ze som sa na to dala 😢

mondolina
18. sep 2021

@andreaak05
a nepotrebuješ už atb?

andreaak05
18. sep 2021

@mondolina no zrejme budem muset brat atb. Zajtra pojdem asi na pohotovost.

mondolina
18. sep 2021

@andreaak05
no vieš toto nie je sranda, Atb sa dávajú aj tehotným, tak toho sa neboj

andreaak05
18. sep 2021

@mondolina skor sa bojim tych atb. 5 rokov vkuse som brala atb vdaka doktorom a konecne som rok a pol bez nich a davam sa konecne dokopy z nich a pride toto? 😢😢😢

majka_3
19. sep 2021

@frida1990 urcite skús v gyn five. ja som bola 3x na iui a s toho dve vyšli,ale jedno s toho bolo MA.
Vybrala som si dr Vondrakovu... Či konzultácie,alebo zákrok... Vždy tam bola alebo prišla,keďže má hneď vedľa v budove ordináciu.

fjane
19. sep 2021

presne tak, víkend len v BA

frida1990
autor
19. sep 2021

@andreaak05 och joj to fakt ☹ to býva niekedy po hyfosy, že sa zavedie nejaká infekcia, to ma mrzí, takáto nepríjemná komplikácia. Ja som bola na hyfosy asi 3 mesiace pred IUI a našťastie som nemala taký problém. tak držím palce nech si čím skor fit

brunka84
27. sep 2021

@frida1990 ja som chodila do GynFiv Nitra k pani doktorke Vondrakovej, robieva len pondelky a potom je tam aj Dr Habulak (čo je majiteľ kliniky )a ten robieva v stredu. Ja pani doktorku môžem len odporučiť všetko vysvetli pripraví aj v BA ju chválili, že som prišla pripravená a informovaná. Ja som po prvom IVF a úspešne som 9tt. Teraz 20.9 som bola v Nr už posledný krát u doktorky. Bola som aj u doktora, keď som mala stimulaciu ale ee.

lens
11. okt 2021

@brunka84 gratulujem, prajem vela zdravicka, len taka otazka, je to velmi neprijemne?
Myslim samotny zakrok

brunka84
11. okt 2021

@lens Vyberanie oocitov to sa robí v narkóze, trvá to cca 15-20 min mne nič nebolo ani brucho ma nebolelo treba piť strašne veľa vody v ten deň po zákroku 4-5l. A vklad emria to vôbec nič necítiš ako bežná prehliadka u gynekológalen to tam vstreknu no ja som si to dala emrio prilepiť lepidielkom aby som nemala mimomaternicove tehotenstvo stalo to 150€. Netrena sa vôbec ničoho báť nič to nieje.

kamady1977
16. okt 2021

@brunka84 ahoj a vislo vám to

brunka84
17. okt 2021

@kamady1977 ÁNO podarilo sa som 11+4tt vyšlo to na 1x čo sa nesmierne teším teraz idem na kontrolu 20.10 po mesiaci a dúfam že bude všetko ok.

kamady1977
17. okt 2021

@brunka84 gratulujem vám a teším sa s vami ja som už 3 krat 2 nevislo a teras mi kladali utorok mám strach že zast nič nebude ako ste sa citili mna boli podbrusku ale aj chrbát čo to môže byť kedy sa vám uhnezdilo embrio

brunka84
17. okt 2021

@kamady1977 mne v poctate nič nebolo a chvála bohu ani teraz mi nič nieje ani zle mi nieje nemám ani žiadne zvláštne chute, len som unavenejšia a viac spím. Ja som nosila také sťahujúce nohavičky až pod prsia no nie veľmi sťahujúce aby som brucho menej namahala a mala som taký lepši pocit aj keď som vstala z gauča. A dala si si aj lepidielko?

brunka84
17. okt 2021

@kamady1977 veľmi držím palce aby to vyšlo. Koľko máš ešte zamrazenych?

kamady1977
17. okt 2021

@brunka84 áno dala som aj lepidlo zajetra si kúpim tie sťahovanie aj ja viac spím a také teplo ide na mňa a podbrusku boli

kamady1977
17. okt 2021

@brunka84 ďakujem už nemám zamrazene posledné bolo preto mám strach

kamady1977
17. okt 2021

@brunka84 na čo vlasne je to lepidlo lebo mi to doktor nevysvetlil

brunka84
17. okt 2021

@kamady1977 keď som mala ja vklad tak som mala zapalene ucho, že som sa Išla zblázniť takže na babo som sa ale že vôbec nesustredila. Mysli pozitívne a oddychuj, tie prve dni určite pokiaľ sa to riadne uhniezdi. Ja idem teraz 20ho na kontrolu k mojej ženskej pevné verím, že bude všetko v poriadku a dostanem už aj knižku

kamady1977
17. okt 2021

@brunka84 gratulujem prajem ti to dceleho srdca mna veľmi kríže a podbrusku teras ležím

brunka84
20. okt 2021

Ahojte žienky, dnes som bola na kontrole u Dr. chvála bohu 🙏 je všetko v poriadku, to bola moja 1x taká väčšia kontrola. Dnešným dňom som 12+2tt a bábätko malo asi party len tak mu lietali ruky a nohy to bol krásny pohľad (aj slžička mi vybehla )všetko zatiaľ super čo sa strašne teším nevedela urobiť riadnu fotku nakoľko cvičilo bábätko 😂 dostala som už tehoten.knižku. Najbližšia kontrola o mesiac a dávam si urobiť aj Trisomy test nakoľko mám 37r a IVF.

kamady1977
20. okt 2021

@brunka84 gratulujem nek ti to vijde veľa zdravicka nek ste stasna rodina veľmi ma to dojalo držím palce

brunka84
20. okt 2021

@kamady1977 ďakujem ❤️ robím a urobím všetko pre to aby som to dotiahla do šťastného konca. A tebe tiež držím palce, aby sa to už konečne podarilo, lebo nieje nič krajšie.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre