Kryoembryotransfer v máji

dundul
15. apr 2016

Ahojte, mam naplanovany KET na 6.5. ste na tom niekto podobne?

koka231
16. apr 2016

@dundul ja tiez idem v maji na ket dnes som 1dc

glopsa
16. apr 2016

Ja idem nie v maji, ale na druhy tyzden v piatok. Uz sa tesime.

evit81
22. apr 2016

ahojte baby, my ideme tiež v máji - asi 5.5.2016 (presný deň rozhodne lekár po ultrazvuku). Baby máte aj hormonálnu prípravu - lieky? Ja mám estrofem a tiež preventívne pichám Fraxiparin na riedenie krvi. Moc sa teším, na ket idem prvý krát (zatiaľ 2 ivf s vkladom nevyšli). Teraz mám ale pocit, že to výjde. Cítim sa super, nie ako pri ivf, to som bola celá nejaká nafúknutá, ubolené brucho a tak. Ako sa máte vy?

koka231
22. apr 2016

@evit81 a fraxiparine ti kto predpisal alebo kto nakazal ze preventivne a uz ho pichas ci este nie? Ja by som mala ist tiez ten prvy majovy tyzden no uvidime v stredu ma caka kontrola tak podla toho sa uvidi kedy ..kam chodis do centra?

dundul
autor
22. apr 2016

@evit81 ja tiez estrimax 3x1 po usg picham clexane a pridavam utrogestan 2x4. Usg v pondelok

evit81
25. apr 2016

@koka231 ahoj, Fraxiparin mi odporučil hematolog s ohľadom na 2 neúspešne ivf a predtým v minulosti dávnejšie 1x missed abort. Picham ho uz ca 20 dni, teda zacala som ca mesiac pred vkladom. Ja idem na utz kontrolu vo štvrtok. Chodím do Reprofitu Brno.

evit81
25. apr 2016

@dundul Clexane je načo? Utrogestan máš uz teraz? Mne povedali az po utz kontrole.

evit81
25. apr 2016

Baby mne sa včera objavil vytok, ako keby mykoza ale uplne bez svrbenia. Bola som u gyn.a dal mi radšej antimykotika, nech sa to prelieci. Dúfam, ze to neovplyvní vklad. Máte niektorá skúsenosť s mykozou pred ket?

evit81
25. apr 2016

@dundul sorry teraz som si to prečítala este raz a uz mi je jasné, ze utrogestan je az po utz. V každom prípade baby držte sa.

mijonka
25. apr 2016

Ahojte. Ja mam KET naplanovany na 7.5 . 2.5 idem na ultrazvuk do Heliosu. Uvidime co povie moja maternica. Beriem estrimax 2x1 na vyssiu sliznicu. Takze ak bude vsetko ok tak v sobotu bude kryoembryotransfer nas v porado treti...tak drzte palce.

janaplt
25. apr 2016

Ahojte, my ideme na KET teraz vo štvrtok, 28.4., sak to je skoro máj 🙂

dundul
autor
25. apr 2016

@evit81 clexane riedi krv ako fraxiparin, trosku ine zlozenie 🙂 nas vklad sa presunul po dnesnom USG na 2.5.

evit81
25. apr 2016

@dundul tak to je fajn,že sa ti to presunulo. Aspoň budeš kratšie čakať. Ja som zvedavá, ako dopadnem ja.

janaplt
25. apr 2016

@dundul tak to je super, takto o tyzden uz budes mat bublinku/bublinky v brusku 🙂 a mozme potom cakat tie nekonecne dva tyzdne spolu 😀

koka231
27. apr 2016

Baby aku mate vysku sliznice ja na 12dc 13mm ako ste na tom ostatne?

dundul
autor
27. apr 2016

@koka231 moja bola 7mm na 11 DC

janaplt
27. apr 2016

@koka231 Ahoj ja som sa nepýtala, ale v piatok som bola na sono, to som bola tiež 12DC a lekár povedal, že je všetko tak ako má byť. ale na výšku som sa fakt nepýtala

janaplt
27. apr 2016

My by sme mali mať zajtra vklad, no čakám na telefonát od embryologičky že ako sú na tom embryjká. dúfam, že sa pekne rozmrazili a delili a že zajtra ten vklad bude. Začínam mať z toho stres. Už nech zavolajú 😀

evit81
27. apr 2016

@janaplt držííím palce, nech sa pekne rozmrazia. A zajtra nech sa zahryznú.

janaplt
27. apr 2016

@evit81 dakujem velmi pekne. 🙂 Zajtra ideme na to 😵 dúfam, že bude všetko OK 😵

dundul
autor
27. apr 2016

@janaplt drzim palce a v pondelok sa k tebe pridam 🙂

koka231
27. apr 2016

@janaplt
@dundul baby ja sa k vam utorok pridam 🙂

janaplt
27. apr 2016

@dundul
@koka231 To je super drzim nam vsetkym prsty 😵 😵 😵

zorkahorka
29. apr 2016

@janaplt aj ja som bola vo stvrtok 🙂

dundul
autor
29. apr 2016

@zorkahorka drzim palce budeme bojovat spolu 🙂

evit81
30. apr 2016

ahojte baby, držíme si palce spoločne! Bola som na utz, sliznica 8mm, lekárka bola spokojná aj s celkovým stavom, takže v piatok 6.5.2016 máme vklad - supeeer. Myslím na vás, nech nám to spoločne výjde.

zorkahorka
30. apr 2016

@janaplt ake mas zatial priznaky?ako sa citis?

janaplt
1. máj 2016

@zorkahorka to je super že sme boli spolu 🙂 ja nemám príznaky žiadne ani sa nejak zvlastne necitim, ani sa neobmedzujem, fungujem tak normálne, niekedy sa pristihnem že normálne pozabudnem že som aj na transfere bola 😀 až potom mi musí mm povedať aby som si napr.išla oddýchnuť 🙂 sranda ale úplne inak to beriem ako minulý vklad. Ty ako?

dundul
autor
2. máj 2016

Tak, bublinky v brusku 🙂 uz len nech sa im u mna paci 🙂

zorkahorka
2. máj 2016

@janaplt mna pobolieva sem-tam brusko,sem-tam cosi pichne,mam zvacsene brucho.prve tri dni som stale nelezala.normalne som navarila,oprala.akurat ze som sa setrila.vo stvrtok ideme na dlhsi vylet,tak snad mi to neublizi.ale nic narocne

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre