Ahojte, mam naplanovany KET na 6.5. ste na tom niekto podobne?
Ja idem nie v maji, ale na druhy tyzden v piatok. Uz sa tesime.
ahojte baby, my ideme tiež v máji - asi 5.5.2016 (presný deň rozhodne lekár po ultrazvuku). Baby máte aj hormonálnu prípravu - lieky? Ja mám estrofem a tiež preventívne pichám Fraxiparin na riedenie krvi. Moc sa teším, na ket idem prvý krát (zatiaľ 2 ivf s vkladom nevyšli). Teraz mám ale pocit, že to výjde. Cítim sa super, nie ako pri ivf, to som bola celá nejaká nafúknutá, ubolené brucho a tak. Ako sa máte vy?
Baby mne sa včera objavil vytok, ako keby mykoza ale uplne bez svrbenia. Bola som u gyn.a dal mi radšej antimykotika, nech sa to prelieci. Dúfam, ze to neovplyvní vklad. Máte niektorá skúsenosť s mykozou pred ket?
Ahojte. Ja mam KET naplanovany na 7.5 . 2.5 idem na ultrazvuk do Heliosu. Uvidime co povie moja maternica. Beriem estrimax 2x1 na vyssiu sliznicu. Takze ak bude vsetko ok tak v sobotu bude kryoembryotransfer nas v porado treti...tak drzte palce.
Ahojte, my ideme na KET teraz vo štvrtok, 28.4., sak to je skoro máj 🙂
Baby aku mate vysku sliznice ja na 12dc 13mm ako ste na tom ostatne?
My by sme mali mať zajtra vklad, no čakám na telefonát od embryologičky že ako sú na tom embryjká. dúfam, že sa pekne rozmrazili a delili a že zajtra ten vklad bude. Začínam mať z toho stres. Už nech zavolajú 😀
@janaplt aj ja som bola vo stvrtok 🙂
@zorkahorka drzim palce budeme bojovat spolu 🙂
ahojte baby, držíme si palce spoločne! Bola som na utz, sliznica 8mm, lekárka bola spokojná aj s celkovým stavom, takže v piatok 6.5.2016 máme vklad - supeeer. Myslím na vás, nech nám to spoločne výjde.
@janaplt ake mas zatial priznaky?ako sa citis?
@zorkahorka to je super že sme boli spolu 🙂 ja nemám príznaky žiadne ani sa nejak zvlastne necitim, ani sa neobmedzujem, fungujem tak normálne, niekedy sa pristihnem že normálne pozabudnem že som aj na transfere bola 😀 až potom mi musí mm povedať aby som si napr.išla oddýchnuť 🙂 sranda ale úplne inak to beriem ako minulý vklad. Ty ako?
Tak, bublinky v brusku 🙂 uz len nech sa im u mna paci 🙂
@janaplt mna pobolieva sem-tam brusko,sem-tam cosi pichne,mam zvacsene brucho.prve tri dni som stale nelezala.normalne som navarila,oprala.akurat ze som sa setrila.vo stvrtok ideme na dlhsi vylet,tak snad mi to neublizi.ale nic narocne
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@dundul ja tiez idem v maji na ket dnes som 1dc