Ake mate skusenosti po ET? Fungovali ste normalne, ci prve dni ste uplne lezali?
Jeej tak si aj ty po transfere? Aspon si mozme popisat ako to ide...ja som mala transfer vcera...uz som taka prelezana 🙂 mne prve ivf nevyslo ☹ tak pevne verim ze to vyjde teraz...bola som v martine v heliose a ty? Nechcem si predstavit ake sklamanie a bolest si prezila...
Ahoj ja som boka tiez v heliose a vysiel nam 5.pokus, po vklade som 3 dni lezala a potom uz aj do mesta som isla ale oddychovala som a nic namahave som nerobila, drzim palce
moja skusenost je, ze to ci sa babo uhniedzi nezalezi od toho kolko a ci lezis. ale vseobecne sa odporuca aspon 3 az 5 dni odpocivat 😉 nemusis doslova lezat ale odpocivat, citat, vyhybat sa pocitacu, dakto ani nevari, zalezi od situacie. po 5 dnoch, ze to uz nema zmysel treba normalne fungovat. lebo to uz by malo byt babo uhniezdene ..ale jasne setrit sa a nedvihat a nerobit nic tazke.
tiez odporucaju sa nevonavkovat, umyvat len s vodou, niekto sa aj 3 dni vobec nesprchuje 😀 😝 co si vobec neviem predstavit, vyhyba sa kave, mlieku, na uhniezdenie moze pomoct ananas - konkretne bromelin ktory ananas obsahuje, rozdelit na 5 casti a zjest kazdy den pocnuc vkladom jednu cast..po 5 dnoch uz nie 😅
ja som prvý krát fungovala v deň transferu normálne, potom som pár dní oddychovala a ujalo sa (síce len do 8tt )
druhý krát som ležala tri dni v kuse a nič ...
a teraz tretí krát som mala riadny kľudový režim a zatiaľ ťahám 9tt ... ale my sme na začiatku nemali dobré embryjká a teraz už áno tak si myslím že ide skôr o to akej sú kvality ako o to či hneď funguješ alebo nie. ale to je len môj názor a moja skúsenosť 🙂
Vidim ze su rozne pripady...cize ozaj tazko posudit a je to asi individualne...a vodu pijete tak casto aj po transfere? Lebo ja som trosku teraz povolila a nepijem tak ako pocas stimulacie....
Dakujem...akosi neviem vela pit....nabeh na hyperst.nemam.....
A ako ste sa citili prve dni? Vsetko bolo ok ci ste pocitovali bolest?
Este ma napadlo zajtra ideme na oslavu 30tky cize zabava jasne ze budem v klude ale idem do kadernika koli ucesu...myslite ze mi to moze uskodit? Bude mi isto davat lak na vlasy....hmm
moja rada je sa nekontrolovat. po Ket nebudes mat ziadne priznaky. mne sestricka v centre povedala,ze nemozem mat ziadne priznaky a veru som ani nemala. ani test som si nerobila a vyslo to. dovtedy ked som si vzdy robila tehu test tak som bola len sklamana. a vtedy som si povedala,ze sa stane co sa ma stat a vyslo to 🙂 teraz nam tu beha 15 mes. sidlo 🙂
a ja som jedla ananas. ako to tu uz vyssie bolo spomenute a pila cvikolovy dzus. ten je dobry na prekrvenie maternice. a ten ananas na uhniezdenie.
vela stastia prajem a krasne // na teste 🙂
prve cca 3dni som lezala a setrila sa, vela som pila (ako mi bolo povedane - voda je zivot, takze som sa snazila aspon 2litre)a aj mlieko - plnotucne, to ze je na embryjka ako lepidlo.vela bielkovin, jogurty a tak. potom som postupne zacala normalne fungovat, samozrejme, ze opatrne, polihovala som, robila som len nevyhnutne, ako varenie a pod. nepouzivala som ziadne vonavky, ani som sa nesprchovala vonavym sprchacom, zospodu len cistou vodou, ziadne parfumovane intimky, ani vlhcene obrusky. a na 5.den po vklade tusim sme sli na taku 3-dnovu dovolenku na oravu 🙂
drzime vam vsetkym vsetky prsteky, vyjde 🙂 verte a myslite pozitivne
@saxana15 uplne ti verim...je to hrozneeee :(
stale tam je herman? ja som tam bola raz na vysetreni pred ivf..to som myslela ze pojdem tam...no tak ma odradil jeho spravanim ze som na ivf ani nepomyslela pri nom...spraval sa velmi arogantne a vôbec nehladi na city iných zien a nedava si servitku pred usta..velmi mi to vadilo a to co mi povedal a ako mi to povedal som utiekla z placom od neho :(
Ahoj ja som 9 den po ET,v den Et som len lezala a nic nerobila,len na WC isla a napapat,prvy den po Et to iste,druhy den po ET Som cestovala domou do Svajcu,sedela som tam 9 hod.Od 4 dna Et fungujem normalne ako predtym.Pocity som mala ze,ma stale brucho bolelo a 4 den Et zacali prsia boliet,tie ma este teraz boli a samozrejme aj podbrusko.6 Den Et som robila test,mala som ducha,a dnes som si taktiez robila digitalny test a nemam tam nic☹bolo mi vkladane 4-bunkove embryo bez Pk.tak musim pockat na krv.Len to cakanie je strasne hrozneeeeeeeeDrzim ti palce aby si mala coskoro dve //
@dejna0412
drzim ti velmi palce....to cakanie je ale dlheeee....je to tvoje prve ivf? inac prsia ma bolia sialene....ale to aj pred ET...asi z tej hormon.liecby....pises ze ti dali 4bunkove? davaju na vklad aj 4bunkove? ja som myslela ze to musi mat 7 az 8 buniek...ako to je vlastne?
@seliselka ano,to je moje prve ivf,no mala som len 3 vajka,a s toho jedno prezlo a krasne sa delilo,mala som slabu stimulku nakolko som zle reagovala na lieky,mala som len gonal 150 a dipherelin.diky moc🙂no nie som az taka skusena ako maju byt embrya ...ale myslim,ze je lepsie ked je blascitida
Iscare Ba,ty si mala kde???
Po ET aj po KET som fungovala hned.. Ziadne lezanie.. Nic..a klop klop uspech pri oboch.. 🙂
@seliselka presne,musim s tebou suhlasit🙂ako na beziacom pase🙂ja som mala tiez super starostlivost,pristup perfekt akoze nemozem nic povedat,ale za to co som zaplatila ,tak som si myslela,ze budem viac liekou brat a nie len Gonal a dipherelin....keby som sla cez poistovnu nepoviem nic,ale bola som samoplatca.V Reprofite Ivf soft stoji 570euro,na sk ho nerobia,platis plnu sumu 990euro.Len ja som sa nedala a vydupala som si cenu za soft,platila som 764euro.Nakolko som mala len 3 vajka.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj.ja som dnes cerstvo po transfere 🙂 je to uz piaty krat.momentalne lezim.relaxujem.tazko povedat co pomaha.dvakrat som sa setrila a ani nepohla z postele 3 dni.2x,som na to nemyslela a fungovala od vkladu.a nic ☹ zial.aj ja by som ocenila nejake rady,co pomaha,ake jedlo,pitie,rezim... A ty? Preco sa pytas? Ides alebo si po zakroku?