zakladam temu v ktorej isto vsetky ketiky budu uspesne 😉
nikto sa nechystate na ket v maji?
Ahoj,ja sa neviem rozhodnut ci aprili mam ist alebo v maji 🙂
ixi a do ktoreho centra chodis?sa mi zda ze o tebe som uz pocula v najakej teme 😕
no ixi ja idem na ketík teraz v pondelok
a ked mi nevyjde tak idem v maji no snad
ho už nebudem potrebovat, ale ak ano som tu 😉 😕
ahoj ixi tak sa pripajam aj ja .takze maj bude pre nas uspesny??? 😀 tebe uz skoncila ms??
luly3 a kolko mas mrazacikov??
ajoj ja chodim do SPLNU 😵 dafy vytaj 😉 uz mi skoncila 😎
teraz to VYNDE 😵 😵 😵 😵
musime sa cim najlepsie pripravit 😉
ixi no ty sa mas mne zacala v nedelu a kedy skonci ani neviem mam dost silne teraz.kolko dni si mala??
6 😠 😝 neboj bude dobre 😉 budes daco brat?
ixi ja som tomu velku nadej nedavala ale co som objavila konika tak niektorym dievcatam to vyslo tak som teraz tak troska zase nastartovana aj ked sa toho troska bojim
neboj sa zlatik spolu to ZVLADNEME 😵 😵 😵
ixi ako co myslis brat sama od seba?? 😲
ako sa ma emmka? 😵 😵 😵
no ja papam Calibrum babyplan,Cayanne,a pijem alchemilku a ked pride dalsia mrsa tak pridam aj kys,listovu a vit E 😵
....a neviem co by som este mala?
ixi Emmka zlosti a zlosti ved ani na chvilu sa jej nezastavia usta .stale sa smejeme ze ju v tom centre dobre namiesali.hyperaktivita na sto percent.
😀 😀 😀 😀 tak to je dobre 🙂 🙂 🙂
ixi ja neberiem nic ale ako tak pozeram tak ty si dobre vybavena 😝 😝 asi budem musiet aj ja nieco len myslis ze to sa moze tolko toho brat? 😨
to su len vitaminky 😉 a alchemilka je dobra na maternicu 😉
ixi tak si to budem musiet zaobstarat .a brala si to aj predtym pred IVF a KET??
ixi ja som nebrala vobec nic a este k tomu aj fajcim do kelu 😠
pred IVF som brala Femigard a teraz pred ket len calibrum,E a kys.listovu teraz som pridala alchemilku a kajanske korenie
aj ja som fajcila ale prestala som
tak prestan viem ze je to tazke ale musis
ixi a kedy si prestala??dnes ma vystrasila jedna znama.ja mam doma havka yorkshiraka 8mesacneho a ona mi povedala ze ked mam doma psa ani neotehotniem .o mackach som to pocula ,ale o psoch? 😲 nevies o tom nieco?ja myslim ze nie len si to chcem overit niekde
Ahoj ixi tak ty ides na kET teraz v maji???
ale prosim ta ved skoro kazdy ma hava... 😉 ja mam morske praso 😀 😀 😀
cav kuspitka ano dufam 😎
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ixi..to je mi ľúto...ale snáď ten ďalší bude úspešný...ja som rozmýšľala, že kde si sa stratila..ja som čakateľka na výsledky po KET z 13.3...