KET - na čo sa pripraviť a ako zvýšiť úspešnosť

snehulka0610
8. júl 2020

Ahojte dievčatá, ccela by som od vas pomoc ohladom KET. Bola som na IVF v Iscare Bratislava - zial ET neuspesny a do toho som dostala este ovarialny hyperstimulacny syndrom. Teraz som sa odhodlala o prvy KET a chcela by som vas poprosit o rady a skusenosti ako nic nepokazit. Mam trombofilnu mutaciu takze od 1 dňa menštruácie si začinam pichat fraxiparine a do toho uzivat 3x2 tablety estrofem denne.Aku priravu ste mali vy? Co by ste mi odporucili?? Dakujem krasne

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lulynka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
snehulka0610
autor
8. júl 2020

@bambulienka25 takto mi to stanovili kedze pri prvom ET ani netusili ze mam trombofilnu mutaciu tak mozno teraz mi to pomoze

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
snehulka0610
autor
8. júl 2020

@lulynka aj ja som mala prvy neuspesny ET a teraz sa chystam na KET preto hladam akukolvek pomoc. Citala som ze ananas je velmi dobry 2 dni pred vkladom a po vklade nasledujuce 3 dni a niekde radili aj grep a poharik cerveneho vina. Ale toho vina sa celkom obavam. Ja som teraz nastolila bylinkovu zmes ktoru pijem 3 x denne a k tomu vitamin D,E a kyselinu listovu. Len neviem ako a tymi bylinkami ci ich radsej vysadit od 1. dňa menštruacie alebo az tesne pred vkladom

snehulka0610
autor
8. júl 2020

@bambulienka25 a pomohlo ti?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
snehulka0610
autor
8. júl 2020

@bambulienka25 to mi je luto ale nevzdavaj sa musis verit. Kolkokrat si ho podstupila?

majoranka24
8. júl 2020

@snehulka0610 Aj ja mam trombofilnu mutaciu a pichala som Clexane uz od 1.DC.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
snehulka0610
autor
8. júl 2020

@majoranka24 a pomohlo ti to ci ani nie?

snehulka0610
autor
8. júl 2020

@bambulienka25 kazdy mame svoj osud. Niekedy sa neda ovplyvnit.

majoranka24
8. júl 2020

@snehulka0610 Este neviem. Som 8. den po transfere. Zatial necitim nic zvlastne, tak sa bojim, ze sa asi nezadarilo.😥

lulynka
8. júl 2020

@snehulka0610 Mam z byliniek dost respekt. Ja by som urcite hovorila s tym, kto ti tie bylinky nasadil. Bylinky si netreba davat len tak halabala. Maju silne ucinky. Treba brat na zaklade odborneho poradenstva s odbornikom.

snehulka0610
autor
8. júl 2020

@majoranka24 drzim ti palceky ✊🏻 velmi ti to prajem a viem co prezivas mna to caka o chvilu a kolkaty den si mala vklad?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majoranka24
8. júl 2020

@snehulka0610 Dakujem velmi pekne.😊 Ja som mala vklad az 23.den.

snehulka0610
autor
8. júl 2020

@bambulienka25 nerozumiem. Mne vychadza vklad asi az o mesiac tak mam to radsej vysadit?

snehulka0610
autor
8. júl 2020

@majoranka24 23? Nie je to nejak neskoro podla coho rozhoduju kedy bude vklad? Citala som ze by mal byt medzi 19-20 den

majoranka24
8. júl 2020

@snehulka0610 Neviem. Ja mavam problem s nizkou sliznicou. Tak mozno aj preto. Mozno dlhsie cakali, kym podrastie.

snehulka0610
autor
8. júl 2020

@lulynka aj ja ale nasla som na ceskej stranke nejaku poradnu kde jedna baba si dala namiesat priamo u odbornika bylinkovu zmes pred umelym oplodnenim

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
snehulka0610
autor
8. júl 2020

@majoranka24 aj si sa nejak specialne na to pripravovala? Myslim vitaminy, bylinka alebo cokolvek?

snehulka0610
autor
8. júl 2020

@bambulienka25 ako myslis skoro? Ze by som uz nemala teraz uzivat nic? Ziadne bylinky?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
snehulka0610
autor
8. júl 2020

@bambulienka25 fraxiparin mi stanovil lekar takze je to na zaklade jeho pripravy ale nerozumiem ako mozu bylinky ovplyvnit estrofem alebo fraxiparin

snehulka0610
autor
8. júl 2020

@majoranka24 inak som sa chcela spytat pouzili ste embryoglue ci ani nie? Neviem sa rozhodnut

lulynka
8. júl 2020

@snehulka0610 Urcite by som si nedavala nic co mi odporuci niekto cez internet koho nepoznam a nikdy som nevidela. Su bylinkove zmesi a byliny, ktore sa mozu brat i pocas IVF avsak moj nazor je, ze by som verila len odbornikovi, ktory ma lekarske vzdelanie alebo roky dokazatelnych skusenosti, a na ktoreho mam overene referencie alebo vlastnu dobru skusenost. A ked nieco brat, tak len na zaklade osobneho rozhovoru s odbornikom a namiesaneho mne na mieru. Urcite nie cez internet na zaklade "jedna pani mi odporucila". Kazda zena je ina a ma inu diagnozu. A to treba riesit s lekarom.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre