Ahojte dievčatá, ccela by som od vas pomoc ohladom KET. Bola som na IVF v Iscare Bratislava - zial ET neuspesny a do toho som dostala este ovarialny hyperstimulacny syndrom. Teraz som sa odhodlala o prvy KET a chcela by som vas poprosit o rady a skusenosti ako nic nepokazit. Mam trombofilnu mutaciu takze od 1 dňa menštruácie si začinam pichat fraxiparine a do toho uzivat 3x2 tablety estrofem denne.Aku priravu ste mali vy? Co by ste mi odporucili?? Dakujem krasne
@bambulienka25 takto mi to stanovili kedze pri prvom ET ani netusili ze mam trombofilnu mutaciu tak mozno teraz mi to pomoze
@lulynka aj ja som mala prvy neuspesny ET a teraz sa chystam na KET preto hladam akukolvek pomoc. Citala som ze ananas je velmi dobry 2 dni pred vkladom a po vklade nasledujuce 3 dni a niekde radili aj grep a poharik cerveneho vina. Ale toho vina sa celkom obavam. Ja som teraz nastolila bylinkovu zmes ktoru pijem 3 x denne a k tomu vitamin D,E a kyselinu listovu. Len neviem ako a tymi bylinkami ci ich radsej vysadit od 1. dňa menštruacie alebo az tesne pred vkladom
@bambulienka25 a pomohlo ti?
@bambulienka25 to mi je luto ale nevzdavaj sa musis verit. Kolkokrat si ho podstupila?
@snehulka0610 Aj ja mam trombofilnu mutaciu a pichala som Clexane uz od 1.DC.
@majoranka24 a pomohlo ti to ci ani nie?
@bambulienka25 kazdy mame svoj osud. Niekedy sa neda ovplyvnit.
@snehulka0610 Este neviem. Som 8. den po transfere. Zatial necitim nic zvlastne, tak sa bojim, ze sa asi nezadarilo.😥
@snehulka0610 Mam z byliniek dost respekt. Ja by som urcite hovorila s tym, kto ti tie bylinky nasadil. Bylinky si netreba davat len tak halabala. Maju silne ucinky. Treba brat na zaklade odborneho poradenstva s odbornikom.
@majoranka24 drzim ti palceky ✊🏻 velmi ti to prajem a viem co prezivas mna to caka o chvilu a kolkaty den si mala vklad?
@snehulka0610 Dakujem velmi pekne.😊 Ja som mala vklad az 23.den.
@bambulienka25 nerozumiem. Mne vychadza vklad asi az o mesiac tak mam to radsej vysadit?
@majoranka24 23? Nie je to nejak neskoro podla coho rozhoduju kedy bude vklad? Citala som ze by mal byt medzi 19-20 den
@snehulka0610 Neviem. Ja mavam problem s nizkou sliznicou. Tak mozno aj preto. Mozno dlhsie cakali, kym podrastie.
@lulynka aj ja ale nasla som na ceskej stranke nejaku poradnu kde jedna baba si dala namiesat priamo u odbornika bylinkovu zmes pred umelym oplodnenim
@majoranka24 aj si sa nejak specialne na to pripravovala? Myslim vitaminy, bylinka alebo cokolvek?
@bambulienka25 ako myslis skoro? Ze by som uz nemala teraz uzivat nic? Ziadne bylinky?
@bambulienka25 fraxiparin mi stanovil lekar takze je to na zaklade jeho pripravy ale nerozumiem ako mozu bylinky ovplyvnit estrofem alebo fraxiparin
@majoranka24 inak som sa chcela spytat pouzili ste embryoglue ci ani nie? Neviem sa rozhodnut
@snehulka0610 Urcite by som si nedavala nic co mi odporuci niekto cez internet koho nepoznam a nikdy som nevidela. Su bylinkove zmesi a byliny, ktore sa mozu brat i pocas IVF avsak moj nazor je, ze by som verila len odbornikovi, ktory ma lekarske vzdelanie alebo roky dokazatelnych skusenosti, a na ktoreho mam overene referencie alebo vlastnu dobru skusenost. A ked nieco brat, tak len na zaklade osobneho rozhovoru s odbornikom a namiesaneho mne na mieru. Urcite nie cez internet na zaklade "jedna pani mi odporucila". Kazda zena je ina a ma inu diagnozu. A to treba riesit s lekarom.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.