Ahojte dievčatá niektorá ktorá absolvovala alebo ešte len čaká na sono/transfer/KET? Podporme sa ❤️
Tak držím palce ja som dnes volala do CARu lebo prišla ms 5.11 mame kontrolné sono pred KET 😊
@lenka5545 ahojte .. ja som už 10 ty deň po KET … ale testy negatívne …
@villanella asi sa ťažko hľadajú povzbudzujúce slová ale určite treba počkať na 14 deň a odber krvi ešte nič nemusi byť rozhodnuté ✊️❤️
A dievčatá ako ste na tom idete prvý krát alebo ste už na KET boli? U nás to bude náš druhý
@villanella no to čakanie je asi najhoršia časť. Ja som čítala v papieroch od CAR že dokonca až na 20. Deň
@lenka5545 ja som mala KET 11.10., 2.pokus.
Zajtra idem na krv, sama som zvedavá, či tam bude pritomme Hcg. Síce som mala v pondelok (10dpt) pozitívny test, ale u mňa bohužiaľ pozitívny test nič neznamená. Tých už bolo viac, ale embryo sa nedokáže dlhšie udržať.
Všetkým, ktoré vás to v najbližšej dobe čaká, posielam veľa síl.
@villanella ešte počkaj. Niekedy to Hcg stúpa pomaly a na 14.deň môže byť tá krv ešte pozitívna.
@lenka5545 tiež som bola na druhom KET … prvý mal presne takýto istý priebeh a nevyšiel … a nikto mi nedal ani info ani vyšetrenie ani nič prečo sa to neujalo
Ja tak isto posielam veľa síl každej jednej z nás ✊️ to že to nikto nevie vysvetliť je strašne frustrujúce podľa mňa... 😪😪
Reprofit Martin
Baby a kedy máte vklady cca? 😊 ktorá prvá tu šupne fotku pozitývneho testu? 🙈
@villanella a aké vyšetrenia už máš za sebou?
Ahojte, aj ja sa pripajam…vcera som zacala s injekciami tak uvidime ako sa to bude cele vyvijat 🙂 vsetkym drzim palce
My sme mali tiež 7 prvý vklad zatiaľ nevyšiel verím ze medzi tými 6timi je bojovník a podarí sa aspoň jedno bábätko no ... 🙂 a co sa týka kvality tak sa utešujem že boli aj prípady s kvalitou menšou a uchytili sa ✊️
To by bolo krásne fakt takto pred Vianocami mat pozitívne testy ❤️ dievčatá a ako ste na tom beriete nejaké vitamíny? Pijete čaje cvičíte? Alebo to všetko nechávate na svoje telo?
Ahojte tiež sa pridávam. Bude to môj prvý ket a naplánovaný je 30.10. tak som veľmi zvedavá ako to dopadne 🙂
Ahojte tak ja som mala v pondelok ket..odvážila som sa dnes na test ,vedela som že by mohlo byť niečo vidno a teda slabulililinka čiarka tam naozaj je..ale tiež som už poučena ,že to nemusí ešte nič znamenať tak budem každé 2 dní sledovať či silnie..embryo máme aj po PGT ,a vkladané a základe ERA testu tak veľmi dúfam že by to mohlo byť konečne úspešne 🐣
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lenka5545 planujem v novembri ket