Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊
Aj pre mna bol neuspesny 2x ivf a jeden nativ🙁 uvidime ci sa odhodlam do dalsieho ivf v r. 2021...bojim sa dalsieho sklamania
Aj my sa chystame na KET buduci rok
@albertka1980 tak drzim silno palce aby bol pre nas 2021 uspesny 😊✊
Baby do akeho centra chodite? Ja Ferticent-BA
@sirka9 aj ja sa pridám ak môžem snažíme sa už 3roky 2x IUI neúspešne v júli sme boli na vklade s darovaním embryo no neúspešne mám zvýšené cytokbrala som medrol aj intralipidy pred vkladom aj po vklade no žiaľ nevyšlo to.Embrya svoje nemáme takže znova len darovane chodíme do Brna reprogenesis.
@butterfly333 no, ja idem prvý krát iba, takže ako to tak tu čítam, bude to boj. ja svoje nemám vôbec, AMH 0,02%, hormóny nad 50 (čo už nad 10 je zle, nieto 50). mám 39, takže žiaden čas už rozmýšľať, keďže zatiaľ deti nemám. tak ideme bojovať s Repromedicou v BA. držím nám všetkým palce v úspešný rok 2021 🙂
@flartina mala som konzultaciu, sono a odber krvi. Akurat chceli cerstvu cytologiu a kultivaciu, tak to sa trochu zdrzalo kym som vybavila u mojej gyn. Inak by to bolo rychle.
A tiez maly podmienku ze nesmiem kojit, ale to som uz nekojila.
Jeden vklad som mala v native, ze som potom len progesteron brala. A druhy som mala stimulovany, od prveho dna estrofem, potom progesteton a vklad
Ahojte dievcata..vsetkym drzim palce,abysa vas sen stal skutocnostou..mne vcera oznamili,ze Ket nevysiel,ale nastastie uz mame doma skoro trojrocneho spuntika😉...
@ancike01 aj ja som mala estrofem 2-2-2 od 2dc potom utrogestan a fraxik.
@butterfly333 ja som mala 4x2 od 1dc. Ale strasne sa mi tocila hlava necitila som sa dobre. Tak som dostala fraxik k tomu aby som nedostala trombozu
@ancike01 fuha no mne nič nebola a fraxik mám 0,4 koli trombofilii a teda už som 7x prišla o bábo ale to je už dávno naposledy s terajším manželom v júni 2018.
@butterfly333 ja som prve tiez potratila,druhe sa neujalo a treti bol biochemicky
@ancike01 to ma mrzí a kam chodíte do centra?
@butterfly333 ferticent Ba
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, na mňa čaká darované vajíčko snáď začiatkom budúceho roka. Tak dúfajme, že to vyjde. Držím palce aj Vám 🙂