Ajojte..vzhladom tomu,ze by som chcela vediet v kolky den sa po et zahnieduje embrijko po predlzenej kultivacii,tak som otvorila tuto temu..kedze nikde som to nenasla...neviete to nahodou niekto? 😕
aha dakujem...ja som si myslela,ze hned v ten den ked mi vlozia blastocysty..tak ze sa hned uchytia.... 😵
ešte chvíľu plávajú kým sa zahryznú 😵 Tak ty máš už krásne blastocysty? To je super, podarí sa uvidíš 🙂
nie..este nie..az v pondelok budu blastocysty..a aj mi ich budu vkladat..ale budem mat aj lepidielko na embrijka..cize ja ich tam budem mat prilepene...alebo co..tak preto som si myslela,ze sa zahniezdia hned.. 😵
Co je lepidielko Dici? 😕 O tom som ešte nepočula...
Lepidlo pre embryá
Lepidlo pre embryá je pôvodný názov na originálny produkt švedskej firmy Vitrolife. Jedná sa v podstate o chemické látky, ktoré zvyšujú priľnavosť embrya k sliznici maternice spolu s chemickým účinkom na stenu embrya – asistovaný chemický hatching .
Asistovaný hatching - aha 🙂 už rozumiem
nieco take ako a. h...ale toto je chemickjy proces..co budem mat ja..a to druhe co myslis ty..to sa robi manualne..alebo ako to mam napisat...
mne povedala sestricka v car ze na 3 den
co na 3 den?bude vklad?no ja som mala mat tajk isto na 3 den...ale mam vela jajok..tak ak by mi vlozoili nesprevneho tak co potom?tak preto mam predlzenu kultivaciu..aby vedeli ktore vajka sa dobre vyvijaju..
kedy si mozem urobit testik?kolky den po et?
dicinka- nevymyslaj 😅 , mojej kamoske test neukazal tehu ani na 14 DPO (IVF) , z krvy bola tehotna- teraz uz je v 20tt-len co sa vystresovala 😠 , krv je najdolezitejsia 😉 ,ale niektorym kockam ukazal test na 10DPO- ty ides na krv na 14 DPO? a chodis do prace?
nie..do prace nechodim..som na pn..od stimulky...napisal mi do papierov,ze mam ist na 10 den po et na krv...a potom ,ze 3.10 na krv..tak 3.10 nebude 10 dni..ale 12 dni..
a co ti povedali v car- co mas robit tieto 2 tyzdne- mozes normalne robit, alebo skor lezat a tak... ? 😕
doky vravel,ze sa nemam namahat..lezkat..oddychovat.... 😉
aj s ním súhlasím- nech sa drahý o vás pekne stará 😵
dakujem dior... 😉
ahojte,Dicinka chcela som len vediet v ktorom centre ti budu robit tem chemicky hatching? vwelmi zaujímave,ešte som o tom nepočula,iba o zonálnom a to je vlastne narezanie obalu vajka
@adriana89 okopírovane zo stranky gyncare:Lepidlo pre embryá je pôvodný názov na originálny produkt švedskej firmy Vitrolife. Jedná sa v podstate o chemické látky, ktoré zvyšujú priľnavosť embrya k sliznici maternice spolu s chemickým účinkom na stenu embrya – asistovaný chemický hatching .
@dicinka1 na Slovensku Vyzdimaju Zo Zeny Kazdy cent...ja Som To Nasla Na Nete A Utekala Stym za Doktorom Ze To Chcem A Ma Vysmial Ze Ci Som Sa Zblaznila Ze Kde Toto Odporucaju A Ja Ze na Slovensku Taak Sa Chytal Za Hlavu..ja Sa Nehadam Ja Som Tiez Bola Toho Nazoru Treba Vsetko Vyskusat 🙂 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj Dici, ja myslím že na taký 3-4 deň by sa už malo....